Meer over mij!

Meer over mij!Hi! Welkom op mijn blog! Ik ben Bente, een ondertussen alweer 26 jarige (jeetje ik word OUD!) en woon al weer een paar jaar met de liefde van mijn leven in Zaan(dikkie)dam. In maart (of eigenlijk officieel april) 2013 heb ik mijn master sociale psychologie behaald. Toen ik niet meteen een fulltime baan vond en dus opeens zeeën van tijd over had ben ik begonnen met bloggen. Iets wat me heel erg goed beviel en waar ik toen ik wél een fulltime kreeg met veel plezier mee door ben gegaan.

Dan natuurlijk meer over mezelf: ik ben heel erg positief ingesteld maar ben ook heel erg goed in klagen (al doe ik dat niet zoveel op mijn blog ;)). Heb mijn droombaan gevonden (ik werk namelijk bij het allerleukste bedrijf dat er is!). Ik zing en fluit altijd met muziek mee, waar vooral mijn collega’s niet heel blij mee zijn want ik ben nou niet bepaald een nachtegaaltje. Geniet erg van sporten: een combinatie van fitness en hardlopen. Verder hou ik heel erg van lekker eten en om lekker eten klaar te maken! Met een wijntje of biertje op zijn tijd kan je me ook erg blij maken. En van een spannend boek zo nu en dan word ik ook erg gelukkig.

Tot slot nog iets meer over mijn blog: Ik denk dat mijn blog het beste als een persoonlijk blog te omschrijven is. Ik schrijf over de dingen die me bezig houden. Op dit moment is dat veel fitness (en dus heel veel spierpijn, help!) en een beetje hardlopen (al staat dat de laatste tijd wel een beetje op een laag pitje). Verder deel ik af en toe gezonde (of minder gezonde) recepten, maar lekker zijn ze in ieder geval wel altijd (al zeg ik het zelf). Tot slot hou ik me de laatste tijd ook steeds meer bezig met fotografie, daar heb ik al zolang ik me kan herinneren interesses in en ik vind het leuk om op mijn blog mijn fotografie kunsten te delen en mijn blog te verrijken met mooie foto’s. Laat vooral ook een berichtje achter, ik ben heel nieuwsgierig aangelegd en wil ook graag weten wie jullie zijn! Dus schroom niet, dan neem ik ook gezellig een kijkje bij jou!