Al het goede komt in drieën

IMG_1159Er sluimert al een tijdje een tag door blogland, waar hij vandaan komt is mij onbekend, wat de naam is overigens ook (iets met heel veel 3en) maar wat ik wel weet is dat Morgaine me tagde om hem in te vullen, en omdat ik het 1. een leuke tag vind, 2. ik niet de beroerdste ben en 3. het zaterdag is (ja ik moet toch echt drie redenen verzinnen), dus ik heb hem voor jullie ingevuld! Here we go:

Drie dingen in mijn tas:
1. Sleutels
2. Portemonnee
3. Telefoon
Zo, dit is om te beginnen al het meest saaie antwoord dat op deze vraag gegeven kan worden. Sorry, maar zo avontuurlijk is de inhoud van mijn tas nu eenmaal. Ik ben niet iemand die haar hele hebben en houden mee sleept, ik neem juist zo min mogelijk mee, dit omdat ik van ook maar het minste en geringste beetje gewicht aan mijn schouders last van mijn rug krijg… Helaas.

Drie dingen op mijn bureau:
Thuis heb ik geen bureau, en op het werk ligt hij vooral vol met notitieboekjes, printjes van dingen waar ik mee bezig ben (vragenlijsten, rapporten, klantvragen en weet ik het allemaal), en verder… meestal wel een pakje kauwgom.
Drie favoriete meubelen in huis:
1. Ons bed <3 Omdat ik hou van slapen en hoewel het een vrij klein bedje is voor 2 (1.40 breed) is het echt een toppertje!
2. Onze bank, en dan vooral het hoekje waar ik altijd zit!
3. Onze prachtige oude servieskast die we een paar maanden geleden uitzochten!styling-2C-2Bwonen-2B-4-Drie favoriete fruitsoorten:
Oei, drie vind ik maar weinig want ik ben dol op heel veel fruit.. Op het moment ben ik helemaal dol op al het lekkere zomer fruit:
1. Aardbeien
2. Kersen
3. En oké, appels op drie omdat ik die door het jaar heen het meeste eet.IMG_1440Drie blogs die ik dagelijks bezoek:
Deze vraag slaat nergens op want er zijn heeel veel meer dan drie blogs die ik dagelijks bezoek… Maar goed, blogs waarvan ik zo uit mijn hoofd weet dat ze dagelijks bloggen (en die ik dus dagelijks bezoek zijn:
1. Brightmorningdew van Daniëlle
2. Daily Cup of Bla Bla Bla van Nesrin
3.  iliveformydreams van Sas

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg:
1. Het eerste liedje is waarschijnlijk volstrekt onbekend voor vrijwel iedereen, en er zit ook een verhaal aan vast. Het is in ieder geval ‘faja siton’ een Surinaams liedje dat bij een spel hoort. Toen ik nog op de basisschool zat is er eens een vrouw langs gekomen om onze klas (en waarschijnlijk elke klas van mijn school) dit liedje te leren. Nooit ben ik dit liedje vergeten. Fast forward naar toen ik wat met Michael kreeg: hij bleek ook die vrouw langs te hebben gehad én dit liedje geleerd én hem nooit meer vergeten. Een aantal vrienden (ook afkomstig uit de Zaanstreek): precies hetzelfde. Goed, die vrouw is dus de hele Zaanstreek langs gegaan, maar het is dus een liedje dat eeuwig in je hoofd blijft zitten…
2. IK HEB ZO WA-WA-WA-WAANZINNIG GEDROOMD! Van Kinderen voor Kinderen dus.. Ik heb blijkbaar iets met kinderliedjes die in mijn hoofd blijven zitten…
3. En dan hebben we nog Lean on van Major Lazor omdat deze constant op de radio wordt gedraaid..

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk:
Eh… ik denk eigenlijk aan vrij weinig.. Ik ben namelijk bezig met het invullen van deze vragen.. Nou.. Nu denk ik aan het feit dat het weekend is! En dat het zulk lekker weer was de afgelopen dagen.. En ik denk aan het liedje faja siton….

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid:
Ik moet zeggen dat ik dit een stomme vraag vind.. Want eigenlijk vind ik de persoonlijkheid van alle bloggers die ik volg leuk. Ik ga deze dus lekker ook niet invullen. Ha!

Drie favoriete sporten:
1. Hardlopen
2. Fitness
3. Schaatsen!
Om zelf te doen dan.. Kijken doe ik liever naar voetbal, tennis en darten (sorrynotsorry!).Rondje-hardlopen-JagersplasDrie dingen waar ik gelukkig van word:
1. Lieve mensen (zoals Michael, mijn familie en vrienden!).
2. Een fantastische vakantie in het vooruitzicht
3. Dat alles helemaal op rolletjes loopt. Fijne baan, fijne vent, nergens zorgen om hoeven maken en de tijd en het geld hebben om leuke dingen te doen (bijvoorbeeld bloggen :)).

Drie favoriete quotes:
Quotes… Ik moet bekennen dat ik ze niet echt paraat heb. Nog een bekentenis: Ik heb vrij weinig met quotes. Ik snap dat mensen er veel inspiratie of iets dergelijks uit kunnen halen, ik zelf heb dat minder.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen:
1. Rondreizen in Californië!!!!!!
2. Een kat kopen (ik ben alleen bang dat dit er niet in zit :().
3. Net zo van alles blijven genieten als ik de eerste ‘helft’ van het jaar heb gedaan!SanFrancisco

Zo, dat was hem. Een vrij grote lap test waar je niet zo 1, 2, 3 doorheen bent (grapjuhhh). Hopelijk vonden jullie het een beetje interessant allemaal ;). Voor de vorm zal ik ook drie bloggers taggen. Maar voel je vooral niet verplicht: Daniëlle, Sandra en Ysanne!

7 Comments

 1. Naomi 8 augustus 2015

  Leuke tag hoor! En mijn bed is ook enorm klein, maar zo comfy, ahhhh slaap! Haha. Nesrin haar blog lees ik trouwens ook dagelijks.
  Naomi onlangs geplaatst…Help me improve my blog!My Profile

  Beantwoorden
 2. Morgaine 8 augustus 2015

  Hi hi, jullie bed is inderdaad nog klein in deze tijden van de grote bedden, zelf heb ik dus in mijn eentje zo’n hele grote van 1.80 bij 2 meter, lol….

  Echt ontzettend leuk om te lezen en dank je wel dat je mee hebt gedaan 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De 100 dagen ChallengeMy Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 8 augustus 2015

  Leuk ingevuld! Wat bijzonder van dat Surinaamse liedje. Waarom geen kat? Koop er meteen drie 😉

  Cool dat ik er in sta 😉 thanks!
  Nesrin onlangs geplaatst…Short Summer Holiday VlogMy Profile

  Beantwoorden
 4. Sas 9 augustus 2015

  Super leuk dat je deze ook hebt ingevuld. Jullie woonkamer ziet er knus uit!
  Sas onlangs geplaatst…Mijn 10 meest populaire artikelen van de afgelopen 6.5 jaarMy Profile

  Beantwoorden
 5. Sandra 9 augustus 2015

  wat een leuke tag! leuk dat je mij hebt getagd, ik ga hem Denk wel invullen! ik vind het echt knap dat jullie samen op een bed van 1.40 slapen. ik zou dat echt niet kunnen, haha!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #23 | Virtual Reality bril, herhaalvaccinaties en een winactie gewonnenMy Profile

  Beantwoorden
 6. sammie 10 augustus 2015

  Leuke tag is het, ik heb hem toevallig ook ingevuld van het weekend 🙂 Deze week ook online 🙂 wa wa wa wa waanzinnig gedroomd, ook zo’n irritant nummer om in je hoofd te hebben 🙂

  Beantwoorden
 7. Renske 10 augustus 2015

  Haha, bedankt… Ik heb nu het Kinderen-voor-Kinderen-liedje in mijn hoofd. :p Zo’n rondreis door Californië lijkt mij ook super tof om te doen!
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day – Frisse zomertiramisuMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge