Blij ei!

blij ei 1Michael en ik hebben op dit moment een omgekeerde bouwvak. In plaats dat we even een pauze met bouwvakken hebben om van het lekkere weer te genieten hebben we twee weken vrij genomen van werk om heel hard te klussen. Hoewel het zwaar (en warm) is word ik er ook heel erg blij van. Het is zo bijzonder om je eigen huis (dat blijft gek om te zeggen) zo te zien opknappen! De afgelopen week zweef ik dan ook zo’n beetje op een roze wolk. Naast ons huis zijn er nog een aantal dingen waar ik erg blij van word. Die deel ik vandaag met jullie!

 • Een tuin, we krijgen een tuin! Zo ontzettend lekker! Dat is wat ik het meeste miste aan onze huidige woning, een buitenruimte.
 • De eerste barbeque die we al hebben gehad in onze TUIN!
 • Onze tuin ligt aan het water, en daar zit een baby meerkoetje met zijn of haar ouders. Genieten om daar lekker naar te kijken (en brood te voeren, stiekem). Vader en moeder meerkoet jagen alle eenden die te veel in de buurt komen weg :D.
 • Over dieren gesproken: op nog geen 100 meter afstand van ons (nieuwe) huis zit een ontzettend schattig kinderboerderijtje. Ze hebben kippen, kalkoenen, pauwen, geitjes, ezels, konijntjes en meer. Zo leuk!
 • Het weer!! Eindelijk echt zomers weer. Het kan mij niet warm genoeg zijn (ok, dat is wellicht niet waar met het huidige weer vind ik heerlijk).
 • Vandaag nemen Michael en ik een dagje vrij (daar word ik toch ook wel heel erg blij van). Lekker naar een recreatiegebied hier in de buurt en zonnebaden en een tijdschrift lezen 🙂
 • Alle hulp die we van vrienden en familie hebben gekregen. Zo hartverwarmend om te zien hoe zo veel mensen ons willen helpen met het opknappen van ons huis. Zo veel liefde!
 • Onze nieuwe keuken! Het duurt nog een week of 9 voordat ie er is maar ik kan nu al niet wachten om er in te gaan koken (en om de afwas in de vaatwasser te zetten, omg, omg, omg! (ik heb nog nooit in mijn leven een vaatwasser gehad….)).
 • Mijn leuke, lieve binkie die zich tot een ware klusmaster heeft ontpopt! Keukens slopen, gipswantjes plaatsen, noem maar op en hij kan het
 • Afgelopen zondag: na een dag flink aan de bak naar een festivalletje hier in de buurt. Lekker van de zon genieten onder het genot van een paar biertjes.
 • Onze auto die zonder probleen door de APK kwam!
 • Had ik het weer al gezegd? Zo lekker!!

Zo, daar moeten we het voor nu maar even mee doen.

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

P.s. Hieronder een foto van vader of moeder meerkoet met baby!
blij ei

10 Comments

 1. Morgaine 20 juli 2016

  Dat zijn stuk voor stuk hele fijne dingen om van te genieten, ik word net als jij blij van de zon, dat de zomer eindelijk hier is gearriveerd. Mooie foto’s, heerlijk fietsen ineens weer, het contact met mijn nieuwe buren en mijn beste vriend natuurlijk, Picasso, en nog zoveel meer.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Nieuwe burenMy Profile

  Beantwoorden
 2. Joor 20 juli 2016

  Wat een fijne dingen allemaal!!! succes met klussen en zo!!
  Ik word blij van het eindelijk boeken van een vakantie!

  Beantwoorden
 3. Sas 23 juli 2016

  Wat een lieve foto! (beide foto’s trouwens haha) Ik wil ook ZO graag een tuin, dat lijkt me heerlijk met een theetje en een goed boek.. Poezen die om me heen lopen… Ik droom nog even lekker verder 😉
  Sas onlangs geplaatst…Dreamjob #8: Evelyne kwam een jaar geleden achter haar droombaanMy Profile

  Beantwoorden
 4. Nesrin 23 juli 2016

  Hey blij ei! Wat ontzettend fijn allemaal!
  Nesrin onlangs geplaatst…De vakantie komt eraan! Wat gaan we doen?My Profile

  Beantwoorden
 5. Jenn 27 juli 2016

  Oh wat een fijne dingen! Lekker van genieten!
  Jenn onlangs geplaatst…Summer Snack: Nachoooooo’s!My Profile

  Beantwoorden
 6. Evelyne 31 juli 2016

  Leuk lezen!
  Ik had vorige week verlof & profiteerde van wat quality-time voor mezelf. Was eens nodig!

  Beantwoorden
 7. Amanda 1 augustus 2016

  Wat een fijne momentjes! Leuk om te lezen 🙂 ik word blij van mijn vakantie in het vooruitzicht, haha. Nog even doorbikkelen!

  Beantwoorden
 8. Paul 1 augustus 2016

  Omgekeerde bouwvak, mooi verwoord. Ben blij dat wij alle klussen achter te rug hebben inmiddels. Sterkte met al het werk! En straks lekker genieten van het resultaat.

  Beantwoorden
 9. Monique | WritingMonique 2 augustus 2016

  Oh, ik werd alleen al blij van de titel van deze blogpost :)! En een eigen tuin is zo fijn!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Chocolade Marshmallow SpiesjesMy Profile

  Beantwoorden
 10. Morgaine 5 augustus 2016

  Hey blij eitje, alles oké? Schiet het op allemaal?

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…This or That Tag – over boekenMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge