Blije lijst! Het aftellen is begonnen!

Het is al weer een behoorlijke tijd geleden dat ik op mijn blog een lijstje deelde van de dingen waar ik blij van werd. Tijd om daar verandering in te brengen dus! Ik heb het al eens eerder gezegd, maar emoties zijn besmettelijk. Ik hoop met deze bom met vrolijkheid mijn enthousiasme een beetje over te kunnen brengen. Here we go, mijn blije lijst!

Blije lijst

 • Op nummer 1 van vandaag: onze tuin! Hoewel hij nog niet is opgeknapt en dus niet erg mooi is word ik er wel heel erg blij van.
 • Zeker in combinatie met het heerlijke weer van de afgelopen tijd. Het is zo erg genieten om gewoon lekker de tuin in te kunnen stappen om van het zonnetje te kunnen genieten!
 • Over het algemeen ook ons huis. Nog elke dag knijp ik in mijn vuistjes van geluk dat we zo’n mooi huis hebben. Het feit dat het meeste werk er ook op zit, en dat alle meubels binnen zijn is iets waar ik erg blij van word!
 • Mijn nieuwe kantoor. Zo fijn om lekker de ruimte te hebben. En dat er nu ook een pingpong tafel is. Ik ben me er elke dag van bewust wat een geluk ik heb met mijn werkgever!
 • Bij het nieuwe kantoor hoort trouwens ook nieuwe reistijd. Het kantoor is dichter bij Zaandam dan hij was, dus ik kan elke dag of op de scooter, of op de fiets naar kantoor. Helemaal goed dus!
 • Mijn moestuin! Ik heb een aantal planten die het helemaal goed doen, en zelfs een basilcum plantje dat al bijna geoogst kan worden. Super tof dat ik dat uit een zaadje heb weten op te bouwen :D.
 • Mijn nieuwe telefoontje! Lekker snel en maakt mooie foto’s, ik ben dus als een kind zo blij!
 • Onze leuke plantjes die ik tot nu toe allemaal in leven heb weten te houden. Oké, we, want Michael doet ook zijn best voor de plantjes :).
 • DAT WE OVER EEN PAAR WEKEN OP VAKANTIE GAAN! Zooo, daar heb ik zin in! Het aftellen is nu toch echt wel begonnen! Kom maar op, zon, zee, strand, en verder helemaal niks!
 • De rodondendrons op het balkon die volledig in bloei staan. Zo pretty! (zie helemaal onderaan dit bericht een foto).
 • Hardlopen zonder pijn in mijn schenen. Is dat rustig opbouwen toch nog ergens goed voor (en ik ben trots op mezelf dat ik me er zo goed aan hou, in plaats van verder rennen dan goed voor mijn schenen is).
 • Bootje varen in de zon!
 • Aanstaande maandag weer een extra dagje vrij hebben. Heerlijk om lekker lang weekend te hebben!

En daar sluit ik het vandaag lekker mee af. Nog twee dagen werken, en dan ga ik weer ultiem genieten van drie dagen weekend. Er staat nog niet veel op de planning. Op zaterdag zouden we een verjaardag hebben, maar die is in verband met ziekte afgezegd. Dus het enige wat vast staat is dat ik maandag avond met mijn beste vriendinnetjes ga afspreken. Helemaal geen verkeerd einde van een lang weekend denk ik zo.

Waar word jij blij van?

8 Comments

 1. Morgaine 1 juni 2017

  Ik weet dit staat raar, dat ik vanmiddag weer mag werken, hahaha Dat ik gisteravond ook gewerkt heb en dus heerlijk heb gezwommen, dat is geen straf met dit weer. Ook het pinksterweekend, dus maandag even geen werk.

  Picasso, mijn opgeruimde balkon, echt alles even op de schop en veel weg gedaan wat ik maar bleef bewaren. Oude zooi dus opgeruimd, heerlijk!

  In huis hetzelfde, ook mee gestart, ik hou van rommelen dan.

  Nieuwe haakprojecten in het verschiet, en vast nog veel meer, maar nog weinig concreet, maar ja, dat kan zo veranderen hier 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Het gaat zo hard!(niet verdrinken hoor)My Profile

  Beantwoorden
 2. Maaike 1 juni 2017

  Leuke lijst! Ik kan ook erg uitkijken naar de zomervakantie. Dit weer is echt heerlijk he! En wat goed van het hardlopen. Het is mij nog nooit gelukt echt goed het schema te volgen, wil altijd te veel. Binnenkort ga ik ook weer beginnen met hardlopen.
  Maaike onlangs geplaatst…Macrofotografie: tulpenmaniaMy Profile

  Beantwoorden
 3. Joor 1 juni 2017

  Wat een leuke lijst! En heerlijk zo’n lang weekend!! Geniet er van!

  Beantwoorden
 4. Romy 1 juni 2017

  Wat een heerlijk blij lijstje! Ideaal dat je zelfs op de fiets naar je werk toe kan! En zo fijn dat jullie al bijna op vakantie gaan! Heerlijk vooruitzicht 🙂
  Romy onlangs geplaatst…De maand van… | mei 2017My Profile

  Beantwoorden
 5. Danielle 1 juni 2017

  Wat een vrolijke lijst! Ik word blij van het lekkere weer, het plannen van mijn freaking HUWELIJK en als ik naar mijn nieuwe bureautje kijk haha!

  Beantwoorden
 6. Sammie 1 juni 2017

  Fijne lijst en een Ping Pong tafel op kantoor? Wat tof! Bij ons staat een voetbal tafel, niet mijn ding 😉
  Sammie onlangs geplaatst…Flamingo T-shirt, helemaal leuk voor de zomer!My Profile

  Beantwoorden
 7. Saskia 2 juni 2017

  Heerlijke lijst, met een glimlach op mijn gezicht gelezen 🙂 Dat zegt genoeg…
  Ik heb echt een hele lange lijst ook met blijmakertjes, binnenkort op mijn blog online 😉

  Beantwoorden
 8. Joanne 4 juni 2017

  Yay voor blije lijstjes! Ik heb laatst zo’n ongelofelijk lekkere meloen gegeten en daar werd ik zo vrolijk van… haha!
  Joanne onlangs geplaatst…New in | Slip-on sandalsMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge