Final countdown: nog 1 dag te gaan!

Het is zo ver. de laatste dag  van het jaar 2014 is aangebroken! De afgelopen week liet ik jullie mijn favorieten van het afgelopen jaar zien. Maar er is 1 categorie die ik voor het laatst wilde bewaren: mijn favoriete herinneringen! Wat gebeurd er toch altijd veel in een jaar en wat gaat een jaar toch snel voorbij (cliché, cliché ik weet het maar het is nu eenmaal zo!).

Deelde ik gisteren een lijstje met mijn favoriete aankopen, mijn favoriete gebeurtenissen of herinneringen (of momenten? ik weet niet zo goed hoe ik het moet noemen) vind ik veeele malen belangrijker. 2014 was voor mij een fantastisch jaar. Ik ben nog steeds super blij met mijn leuke baan en ben elke dag weer opnieuw blij dat ik het daarmee zo getroffen heb. Maar naast al dat werken geniet ik het meeste van leuke dingen doen met Michael, familie en vrienden.

Als ik over 2014 nadenk gaan mijn gedachtes als eerste naar de vakanties en weekendjes weg. In juni gingen we voor de bruiloft van mijn nicht met de hele familie (van moeders kant dan) naar Ita20140624_150757lië. De bruiloft zelf was werkelijk een sprookje, en ik vond het echt heel bijzonder om met de hele familie in het prachtige Zuiden van Italië te zijn. Na de bruiloft gingen Michael, mijn broer en ik nog door naar Rome. Een stad waar ik al jaaaren naartoe wilde en waar we echt enorm van hebben genoten. Moe maar kapot kwamen we weer thuis.

In dit lijstje kan onze vakantie naar New York natuurlijk ook niet ontbreken. Want wat hebben we het daar heerlijk gehad. Omdat we er 10 dagen zaten konden we alles heerlijk op onze gemak doen en net als de rest van volgens mij iedereen die er ooit geweest is vonden wij het ook echt een fantastische stad en zouden we het ook iedereen aanraden om er een keer naartoe te gaan. Ik kan niet 2014-10-24-2B17.16.14anders zeggen dan dat het er is zoals je denkt dat het is, zoals je in films of series ziet (tenzij je alleen CSI New York of iets dergelijks ziet want ik heb geen moorden, lijken of andere nare dingen gezien ;)).

Verder genoten Michael en ik nog van weekendjes weg: begin van het jaar vertrokken we voor een paar dagen naar Rotterdam, waar we heel fijn hebben gewinkeld en ondanks de regen veel van de stad gezien en vorige week zaten we natuurlijk in Maastricht. Wat een ontzettend leuk stadje is dat zeg! Het is dat het zo ver van de rest van Nederland vandaan is want anders had ik er best kunnen wonen.

Naast vakanties en weekendjes weg denk ik bij 2014 ook nog aan het fantastische concert van Pearl Jam waar we naartoe gingen. Wat is die band goed zeg! We hadden echt super fijne plaatsen en ze sloegen mijn favoriete nummer (Just Breathe) niet over.20140617_202536

Maar wat ook niet mag ontbreken: de Dam tot Damloop! Hoewel het lopen zelf echt puur afzien was is het gevoel zodra je over de finish komt zo fantastisch goed! Dacht ik tijdens het lopen nog: waarom doe ik mezelf dit aan, waar ben ik in hemelsnaam mee bezig? Zodra ik de finish over was dacht ik: ja! Volgend jaar weer!

Tot slot. tja wat kan ik zeggen.. Eigenlijk alle momenten die ik met vrienden en familie doorbracht hebben 2014 tot een prachtig jaar gemaakt. Een goed voorbeeld zijn de afgelopen kerstdagen waar ik ultiem van heb genoten: 1e kerstdag met mijn familie (dit keer van vaders kant) heerlijk gegeten, op tweede kerstdag aten we bij Michael zijn ouders. Derde kerstdag aten mijn 2 vriendinnetjes hier en vierde kerstdag (ja daar deed ik ook nog aan) was het hier een gezellige bende met een stuk of 12 man. En dan nog vanavond (al moet die herinnering nog gemaakt worden), weer een avond vol met vrienden, bubbels, gezelligheid.. Het wordt net als elk jaar weer een mooie afsluiting! Op naar nog zo’n jaar!

En tot slot nog dit: jullie ook bedankt voor een jaar vol met reacties en lezers op mijn blog. Elke reactie maakt me weer even blij! En hoewel het bloggen en alles wat er bij hoort puur een hobby is het natuurlijk wel leuk als dat door anderen ook gewaardeerd wordt. Ik hoop dat jullie ook een fantastisch jaar hebben gehad en dat jullie dit op een hele fijn manier vanavond afsluiten. Gelukkig nieuwjaar!

Wat zijn jullie plannen voor vanavond?

6 Comments

 1. Jenn 31 december 2014

  Mooi overzicht met fijne herinneringen! Op naar een nieuw jaar met nieuwe herinneringen 🙂 Fijne jaarwisseling!
  Jenn onlangs geplaatst…Dromen en doelen voor het nieuwe jaar ♥My Profile

  Beantwoorden
 2. TypischKim 31 december 2014

  Leuk om te lezen!
  TypischKim onlangs geplaatst…Zie je op 1 januari 2015!My Profile

  Beantwoorden
 3. Mooi overzicht en hele mooie herinneringen! Een heel goed en gezond 2015.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…31 december (oliebol lipgloss, blog jaarrapport, bubbels & Bla Bla Bla)My Profile

  Beantwoorden
 4. Sas 2 januari 2015

  Wat heb je een blogje met prachtige momenten geschreven! Super leuk om te lezen (en zien)

  Ik hoop dat 2015 ook zo mooi voor jou/jullie gaat worden!
  Sas onlangs geplaatst…TGIF: Week1/2015My Profile

  Beantwoorden
 5. Zo simpel is dan geluk 2 januari 2015

  Heel erg mooi om te lezen over jouw mooie momenten van 2014. Ik hoop dat je in het nieuwe jaar ook weer heel veel van dit momenten mag genieten.
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Gelukkig Nieuwjaar!My Profile

  Beantwoorden
 6. Romy 2 januari 2015

  Wauw wat geweldig om met zijn allen naar Italië te gaan voor een bruiloft! En New York wauw, echt een droom van mij, de dam tot dam lijkt me ook nog steeds tof maar persoonlijk ben ik niet echt een hardloopster haha. Leuk dit overzichtje en ziet er super uit!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge