Final countdown: nog 3 dagen te gaan!

It’s the final countdown! Ja ja, het aftellen is begonnen, 2014 is bijna voorbij en we beginnen weer bijna aan het jaar 2015! Tot en met de 31e tel ik met jullie af met verschillende favorieten. We komen steeds dichter bij de 1 in de buurt.  Vandaag mijn lekkerste recepten die ik hier heb gedeeld.

Ik moet bekennen dat ik het afgelopen jaar niet extreem veel recepten heb gedeeld, dit was het eerste jaar waar ik het hele jaar fulltime heb gewerkt, en hoewel ik het erg leuk vind om te koken vind ik het vooral leuk als ik er de tijd voor heb. In het weekend dus. Gerechten uitproberen, aanpassen etc. schiet er dus nogal eens bij in maar ik wil volgend jaar wel weer wat meer mijn best hier voor gaan doen aangezien ik het wel erg leuk vind om te doen. Hierbij toch mijn favorieten! Ik begon het jaar met een super smakelijk én gezond recept met quinoa, zalm en lekker veel groente.  Makkelijk, snel klaar, gezond én lekker, wat wil je nog meer?

Door naar de Chili con Carne. Ik ben dol op eenpansgerechten (en eigenlijk alle recepten die niet te ingewikkeld zijn). Scheelt in de afwas ;). Van deze chili maken we altijd een flinke pan, een deel om op te eten maar ook een deel om op een andere dag nog te eten (door het of in te vriezen of in de koelkast te bewaren en meteen de volgende dag voor ronde twee te gaan ;)). Ik ga dit snel weer maken want ik krijg er spontaan trek van!

Door naar deze verrukkelijke kaneelbroodjes.  Je moet niet aan de lijn zijn voor deze rakkers (maar in 2014 kunnen we toch nog wel even genieten van lekkere en ongezonde dingen?). Ik hou echt heel erg van kaneel, dan zit je met dit recept goed! Als deze broodjes in de oven staan ruikt het huis echt zó lekker, alleen daarom zou ik ze wel elke dag willen maken!

Als je iets meer tijd hebt om wat klaar te maken is deze roti echt een aanrader! Het moet vooral even pruttelen maar als het dan eenmaal klaar is héb je ook wel wat! Poeh ja, ik kan weer niet anders zeggen dan dat ik nu weer heel erg veel zin krijg in roti. Ik ben er dol op!

Eigenlijk zijn alle gerechten die ik op mijn blog gedeeld heb wel het delen waard, maar ik heb me ingehouden en het bij deze vier gehouden. Het water loopt me meteen in de mond, hoewel het niet allemaal even mooi op de foto staat weet ik hoe het smaakt: lekker!

Wat is jullie favoriete gerecht? En waarvan zouden jullie graag een recept voorbij zien komen?

6 Comments

 1. sam 29 december 2014

  Oh die kaneelbroodjes zien er lekker uit zeg! mmm
  sam onlangs geplaatst…Mijn antwoorden deel 3My Profile

  Beantwoorden
 2. Jenn 29 december 2014

  Ziet er heerlijk uit!
  Jenn onlangs geplaatst…Jaaroverzicht 2014My Profile

  Beantwoorden
 3. Anne 29 december 2014

  Haha nu wil ik onmiddelijk die kaneelbroodjes! En je recept voor roti ga ik opslaan om later te proberen. Toen ik in Nederland woonde haalde ik dat vaak bij de Surinamer, hier in Berlijn is dat bijna nergens te krijgen helaas 🙁 dan maar zelf maken!

  Beantwoorden
  • Bente 29 december 2014

   Zelf maken ja! Helemaal niet moeilijk en oh zo lekker! 🙂 Alleen die rotivellen maken lijkt me wel een gedoe, die ik heb ik gewoon bij een toko gehaald.

   Beantwoorden
 4. Oeh la la, het ziet er heerlijk uit. Ik ga dit artikel op save zetten in Bloglovin 😉
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Daily Cup of weekly PicturesMy Profile

  Beantwoorden
 5. Nina 29 december 2014

  Dat ziet er goed uit! Die roti ga ik deze week proberen, jammie!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge