Final countdown: nog 4 dagen te gaan!

It’s the final countdown! Ja ja, het aftellen is begonnen, 2014 is bijna voorbij en we beginnen weer bijna aan het jaar 2015! Tot en met de 31e tel ik met jullie af met verschillende favorieten. Vandaag mijn favoriete (zelf gemaakte) foto’s van dit jaar.

Ik maak het me zelf niet erg makkelijk met al deze favoriete categorieën. Het zal me niks verbazen als blijkt dat ik in het afgelopen jaar een paar duizend foto’s heb gemaakt (hallo heel veel foto’s in Rome en New York ;)). Maar de mooiste foto’s heb ik toch wel gemaakt met mijn ‘nieuwe’ camera (die ik heb ik ondertussen namelijk ook alweer ruim een half jaar denk ik). Ik heb in ieder geval geprobeerd een kleine selectie te maken (en het zijn allemaal foto’s uit het laatste half jaar, met die nieuwe camera genomen dus).

2000-01-01-00.00.08-1Dit was 1 van de aller eerste foto’s die ik met mijn camera maakte. Ik had hem net binnen en ging meteen met Michael naar buiten om te fotograferen. Dit is bij ons in de straat, prachtig bloeiende rozen met op de achtergrond een echt Zaans huisje. Ik weet niet wat het is met deze foto maar ik vind hem echt heel erg leuk en goed gelukt (waarschijnlijk een toevalstreffer want ik deed maar wat).

2014-09-07-2B15.59.07Een foto van mij en mijn bink kan natuurlijk niet uit mijn favoriete lijstje ontbreken! Hier waren we op 1 van de laatste zomerse dagen een strandwandeling aan het maken. Michael weigert meestal om uit zichzelf lachend op de foto te gaan maar daar heb ik door de jaren heen een trucje op gevonden: hem in zijn zij knijpen! Succes gegarandeerd. Ik vind dit een erg leuke foto van ons samen. Daarnaast hou ik zo erg van het strand, dus ook een leuk achtergrondje ;).

2014-10-28-2B00.28.37Dan twee foto’s uit New York. Bovenstaande gefotografeerd vanaf het Rockefeller Center. Wauw, wauw, wauw, wat een prachtig uitzicht! Wij gingen tijdens zonsondergang naar boven. Prachtige luchten en de lichten die overal aan gingen. Op deze foto het Empire State Building (iets links van het midden). Echt, iedereen die in New York is moet dit doen, zulk waanzinnig mooi uitzicht! Mag ik weer terug?

2014-10-26-2B20.58.56En van deze foto word ik ook elke keer weer blij als ik hem zie. Die duiven die zo tevreden op een bankje in het park zaten. Ik vind de duiven uit Nederland alleen wel wat mooier ;). Maar goed, je kan ook niet alles hebben in New York he!

IMG_1083Dit is een foto van gisteren, we vierden met zijn drietjes derde kerstdag (en vandaag is voor mij nog kerstdiner nummer vier aan de beurt, halleluja, wat een eten zeg!).  Dit zijn mijn oudste en liefste vriendinnetjes, ik ben zo dol op ze, dus deze foto mag van mij ook zeker ingelijst aan de muur!

IMG_1015Tot slot nog een favoriet van Michael die ik echt, echt, écht (!!) op mijn blog moest zetten van Michael. Dit was afgelopen week op de kerstmarkt in Maastricht. We besloten voor een braadworst te gaan en nadat ik leuk lachend had geposeerd voor de camera nam ik mijn eerste hap (maar dat broodje was natuurlijk veel te groot), dit was het resultaat en Michael vond hem fantastisch. Hierbij dus Michael’s favoriet ;).

Hebben jullie een beetje veel foto’s gemaakt het afgelopen jaar?

16 Comments

 1. Dina 28 december 2014

  Haha die laatste foto is ook echt heel leuk. Het is ontzettend zonde, maar ik heb denk ik alle foto’s dit jaar met mijn telefoon gemaakt en de camera laten liggen in de kast. 🙁 Dat moet echt even anders.
  Dina onlangs geplaatst…Ik heb friemelig haarMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 28 december 2014

   Nieuw jaar. nieuwe kans! Ik vind het zo leuk om foto’s uit te laten printen en er vervolgens een fotoboek van te plakken. Heerlijk om er doorheen te bladeren en ook nog eens leuk om te maken 🙂

   Beantwoorden
 2. Jenn 28 december 2014

  Mooie foto’s! Ik vind dat ik ook best veel foto’s maak, maar als ik dan soms anderen zie… dan zijn het er echt veel te weinig 😛
  Jenn onlangs geplaatst…Sharing Saturday #26My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 28 december 2014

   Haha ja, ik vraag me ook altijd af hoe mensen wekelijks een ‘diary’ kunnen maken. Op doordeweekse dagen maak ik echt vrijwel nooit foto’s. Hoewel ik die weekoverzichten wel altijd leuk vind om van anderen te zien!

   Beantwoorden
 3. Karlijn 28 december 2014

  O nee he, ik heb meteen dat nummer in mijn hoofd. Je wordt bedankt 😉
  Mooi overzicht, fijn jaar!
  Karlijn onlangs geplaatst…Een huis om in te slapen, maar niet om in te wonen.My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 28 december 2014

   Haha is toch juist een hartstikke goed nummer 😉 Zeker zo aan het eind van het jaar!

   Beantwoorden
 4. Birgit 28 december 2014

  Supermooie foto’s! Je hebt een leuk jaar gehad! 🙂
  Birgit onlangs geplaatst…The Balm – Fratboy blushMy Profile

  Beantwoorden
 5. Wanda 28 december 2014

  Die eerste foto is zeker goed gelukt hoor! Vooral als je dan net een nieuwe camera hebt! En ja, die van de skyline… super! Ik heb ook ontzettend veel foto’s gemaakt en wil er nog een jaaroverzicht van gaan maken…
  Wanda onlangs geplaatst…Lazy Sunday… # 2My Profile

  Beantwoorden
 6. Maaike 28 december 2014

  Leuke post en leuke foto’s! Een gezellige foto van jou en je vriend op het strand.
  Voor mijn doen dit jaar weinig foto’s gemaakt, ik hoop dat a.k jaar daar wat verandering in komt 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Top 3 tagMy Profile

  Beantwoorden
 7. sam 29 december 2014

  Leuk, die kerstfoto van jullie drietjes!
  sam onlangs geplaatst…Mijn antwoorden deel 3My Profile

  Beantwoorden
 8. Dascha 29 december 2014

  Leuke foto’s! Echt bizar dat 2014 alweer bijna voorbij is..

  xoxo
  Dascha
  Dascha onlangs geplaatst…Weekly Glimpse of Dash!My Profile

  Beantwoorden
 9. Sara 30 december 2014

  Wat een gezellige foto’s! Die eerste foto is prachtig en die foto van jij met je vriend is zo lief. 🙂
  Sara onlangs geplaatst…KERST, MARIA CAREY EN ZEURBERICHTENMy Profile

  Beantwoorden
 10. Nathalie Eline 30 december 2014

  Wat een leuke foto’s! Zelf ga ik ‘volgend jaar’ in april ook naar New York! 🙂 Als ik jouw foto’s zo zie belooft dat veel leuks! Fijne jaarwisseling!
  Nathalie Eline onlangs geplaatst…Outfit: Sparkles & ChampaignMy Profile

  Beantwoorden
 11. Sas 30 december 2014

  Wat een super leuke post met fijne foto’s!
  Sas onlangs geplaatst…Update: Hoe gingen mijn December missionsMy Profile

  Beantwoorden
 12. rachel 4 januari 2015

  wat een super leuke foto’s ik ga naar italie voor drie weken in july liefs

  Beantwoorden
 13. bymarlayne 15 januari 2015

  Leuke foto’s! 🙂 Vooral die laatste, haha.
  bymarlayne onlangs geplaatst…Kruidvat Dag & Nachtcrème Tea TreeMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge