Final countdown: nog 6 dagen te gaan!

It’s the final countdown! Ja ja, het aftellen is begonnen, 2014 is bijna voorbij en we beginnen weer bijna aan het jaar 2015! Tot en met de 31e tel ik met jullie af met verschillende favorieten. Vandaag zijn mijn favoriete bloggers aan de beurt.

Hopelijk heb je gisteren een top avond gehad met veel eten, familie en/of vrienden en nog meer eten en gezelligheid. Om even bij te komen hier een rijtje van een aantal van mijn favoriete bloggers!

Naast dat ik zelf met heel veel plezier blog lees ik ook dagelijks blogs van anderen. Ik heb het mezelf dan ook aardig lastig gemaakt om ervoor te kiezen een lijstje favoriete bloggers te maken, want welke kies je dan?  Nou deze dus (plus nog een heleboel, want eigenlijk vind ik alle blogs die ik lees de moeite waard.. Anders zou ik ze natuurlijk ook niet volgen!

Favoriete blogger dagmar

Om te beginnen miss positiviteit herself: Dagmar! Wat een heerlijke feelgood blog heeft zij! Als ik de tijd heb om blogjes te lezen zoek ik in mijn Bloglovin lijst zo’n beetje altijd als eerste op of zij nog een nieuwe blog heeft geschreven (en dit is elke dag zo, wat een feest!). Dus ja, dit is toch wel echt 1 van mijn favorieten!

favoriete bloggers annemerel

Dan de blog van Annemerel. Ik denk dat dit 1 van de eerste blogs die ik begon te volgen. Ik vind haar schrijfstijl heel erg fijn en al haar hardloopavonturen super motiverend! Daarnaast snap ik niet hoe ze het allemaal volhoudt. Als je haar fotodagboeken kent zal je snappen wat ik bedoel: hoe heeft zij nog de tijd om te slapen? Wel erg leuk om een kijkje in haar leven te hebben! (Ik ben nogal nieuwsgierig aan gelegd dus ik hou van persoonlijke blogs).

favoriete blogger francien

Over motiverend gesproken. De blog van Francien (je kent hem vast wel) GirlsLove2Run weet honderden mensen in Nederland te motiveren om bijvoorbeeld 70 kilometer in december te gaan rennen. Zo ook mij maar (ik beken) ik ga het niet redden deze maand. Ik kreeg last van mijn benen na de laatste 10 kilometer die ik rende. Na een paar dagen rust besloot ik een rondje van 3 kilometer te doen en ook toen weer kreeg ik last van mijn benen. Rust leek me handiger dan door rennen. Maar toch, door deze uitdaging heb ik (en zal ik) veel meer kilometers rennen dan zonder!

favoriete blogger cynthia

In een heel andere categorie (beauty that is), de ook niet onbekende blog van Cynthia: miss lipgloss. Ik vind haar filmpjes en plogs altijd zo leuk om te zien. En wat kan ze toch prachtige looks maken. Ik krijg er altijd spontaan zin van om met make up te gaan rommelen (en dat terwijl ik eigenlijk alleen maar mascara en eyeliner draag, en zoals je gisteren kon lezen een enkele keer nog een soort van foundation, blush en lipstick, maar dat is eerder uitzondering dan regel). Een aantal van mijn favoriete beautyproducten heb ik ook door Cynthia ontdekt: mijn eyeliner en de Purity Made Simple reiniger. Ja. Leuk, leuk!

favoriete blogger saskia

Door naar Saskia met iliveformydreams. Een blog die ik ook al heel erg lang volg! Een leuke mix tussen persoonlijke artikelen, artikelen over gadgets, reviews over boeken en films. En ze heeft ook nog eens twee super lieven katten. Haar ; ‘Thank God It’s Friday’ artikelen vind ik ook echt super leuk om te lezen en leuk bedacht en daarnaast maakt ze ook nog eens prachtige layouts.

favoriete blogger rosanne

Nou, nog 1 blog wat uitgebreider dan. De blog van Rosanne (Life By Rosie) vind ik ook echt heel erg leuk. Ook een blog vol positiviteit. Daar hou ik wel van. Daarnaast bedenkt ze vaak leuke DIYs. En hoewel ik zelf niet echt een knutselkoningin ben vind ik het wel erg leuk om te zien wat anderen bedenken. Ook haar 2 katten komen regelmatig voorbij en die zijn echt prachtig mooi.

Zoals ik aan het begin al aankondigde vind ik het heel moeilijk om dit lijstje te maken. Er zijn ook zoveel leuke blogs! Alleen wordt het wel een hele grote lap tekst als ik ze allemaal individueel ga bespreken. Toch nog een kort lijstje van andere blogs die ook echt favoriet zijn:

Running Lau van Laura
Paper Boats van Aline
Dinastie van Dina
Ikbenirisniet van Iris

En, wat zijn jullie favoriete blogs? 

10 Comments

 1. Sas 26 december 2014

  och wat lief zo’n in het zonnetje zetten: STA IK ER OOK NOG TUSSEN hihi. Echt super lief en sta echt tussen super toffe bloggers. Dankjewel voor dit lieve compliment <3

  PS: Ik ga de link zetten in mijn TGIF..
  Sas onlangs geplaatst…TGIF: Week#52/2014 Centerparcs editieMy Profile

  Beantwoorden
 2. Dresses and daisies 26 december 2014

  Ik tel eigenlijk liever af naar kerst dan naar nieuwjaar, haha. Leuke blogs staan er tussen. Ik ken er zelf ook enkele van 🙂

  PS. Ik geef momenteel een pakket weg met verschillende webshops. Zin om mee te doen? 🙂

  Beantwoorden
 3. Billy 26 december 2014

  ik ken enkel het log van Saskia, die ik al een hele tijd volg trouwens.
  Ik probeer ook het aantal logs die ik volg te beperken, want ik kom nu vaak tijd tekort om alles bij te lezen (en te reageren waar ik iets zinnigs kan op antwoorden).

  Wij vieren eigenlijk in België meer op kerstavond, de avond vóór Kerstdag dus.

  Groetjes, Bente!
  Billy onlangs geplaatst…Hoe een kerst kan verlopen…My Profile

  Beantwoorden
 4. Guusje 26 december 2014

  Haha, wat leuk, Annemerel en Dagmar behoren ook tot mijn favorieten! Anne (van annesolveig.nl) en de site/’blog’ van Lauren Conrad lees ik ook dagelijks (:
  Guusje onlangs geplaatst…Personal Update & OutfitMy Profile

  Beantwoorden
 5. Jenn 26 december 2014

  Leuk! Ik ken ze allemaal 🙂
  Jenn onlangs geplaatst…Kerstmis is méérMy Profile

  Beantwoorden
 6. Marion 26 december 2014

  Leuk artikel. Ik lees ook graag de blogs Dina, Saskia en Dagmar. Annemerel volg ik ook. Moet altijd lachen om haar. Ik volg zoveel blogs op het moment…. Soulheartedly van Xaviera, dat is wel een enorme favoriet van me. Ze blogt nog niet zo lang, maar ik kijk iedere dag uit naar haar artikelen.
  Marion onlangs geplaatst…Mijn Kladblog is jarig!My Profile

  Beantwoorden
 7. Leuk overzicht, ik ken sommige niet. Altijd leuk om zo weer andere blogs te ontdekken.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…1st day of Christmas plogMy Profile

  Beantwoorden
 8. MissDoke 26 december 2014

  Altijd handig dit soort lijstjes! Soms staat er een blog tussen die mij ook heel erg aanspreekt.
  Ik hou zelf niet zo van blogs met alleen maar fashion of recepten ofzo, ik ben meer van de persoonlijke blogs. Misschien omdat ik zelf ook een persoonlijke blog heb :P.

  Beantwoorden
 9. Sylvia 27 december 2014

  Ik ken ze allemaal, zitten inderdaad een paar favoriete blogs van me tussen 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Crazy Christmas TAGMy Profile

  Beantwoorden
 10. Evelien 27 december 2014

  Leuk zo`n in het zonnetje artikel :). Hele leuke blogs staan er tussen! Die van Dagmar, Saskia en Rosanne volg ik ook heel graag.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge