My guilty pleasures

guilty pleasuresJe kent ze wel, van die TV programma’s waarvan je eigenlijk niet durft toe te geven dat je ze graag kijkt. Of nummertjes die je het liefst op repeat zet als niemand het kan horen. I love my guilty pleasures. En heb er ook nog eens een heleboel en vandaag ga ik met de billen bloot. Een lijstje met een aantal van mijn guilty pleasures it is! De laatste tijd helemaal into ‘Say yes to the dress’. Heerlijk hersenloos op de bank hangen en kijken hoe bruidjes-to-be allemaal prachtige trouwjurken aan trekken. I love it. Michael vlucht altijd zo snel mogelijk naar boven, met een koptelefoon op zijn kop zodat ie het niet hoeft aan te horen. Het enige wat ie af en toe nog doet is roepen: niet te dom worden he!

TLC is overigens echt een goudmijn voor guilty pleasures, een goudmijn! Een wellicht nog grotere guilty pleasure is, ik durf het bijna niet te zeggen, the Bold and the Beautiful. In my defense, ik ben al jaaaaren geïnvesteerd. Ruim tien jaar geleden keek ik er namelijk ook al naar, als ik thuis kwam uit school. En het fijne aan ‘de Bold’ (zoals ik het liefkozend noem) is dat je maar 1 aflevering per maand hoef te zien om het toch te kunnen volgen. Helaas vind Michael de Bold nog veel en veel erger dan Say Yes to the Dress en mag ik dat van hem ECHT niet kijken als hij is (en laat hij nou net altijd thuis zijn op het moment dat dat op televisie is).

Maar daar houdt het niet op met slechte programma’s. Geordy Shore is ook al zo’n toppertje. Een heel ander kaliber dan Say Yes to the Dress en de Bold, een stelletje begin twintigers zichzelf de tering in zien drinken, ruzies, het komt allemaal voorbij. GENIETEN!

Maar ook mijn muziek keuze is meer dan eens bedenkelijk. Zoek op Spotify (of youtube) de ‘foute hit’ lijsten en ik geniet! Lekker mee blèren op foute jaren 90 hitjes (en dit kan variëren van een jankende Tony Braxton, Unbreak my heart <3, tot Backstreet boys en de Spicegirls. Eén schrale troost (al is dat misschien ietwat dramatisch), al die programma’s en hitjes zouden niet op tv zijn (of hitjes genoemd worden) als er niet heel veel anderen met mij ook van deze guilty pleasures houden. Niets om me voor te schamen dus!

Welk tv programma of nummer is jouw ultieme guilty pleasure?

19 Comments

 1. Dina 10 maart 2016

  SATC blijft mijn guilty pleasure. Een keer in de zoveel tijd kijk ik alle afleveringen opnieuw.

  Beantwoorden
 2. Niks guilty aan toch? Gewoon lekker genieten!
  Lilian (ikwordvrolijkvan) onlangs geplaatst…Ik ben geen landMy Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 10 maart 2016

  hhahahaha Heerlijk Bente, maar wat denk jij als ik jou vertel dat ik de Bold begon met kijken tijdens mijn borstvoedingen en daarna jaren heb gekeken, nou goed, toen Taylor erin kwam ben ik gestopt, toen werd ik erg pissig, kan jij je niet voorstellen natuurlijk omdat Tayler of or, er al inzat toen jij ging kijken.

  Say yes to the dress, en al die andere bruids programma’s ja die waren heerlijk, denk zomer dat Picasso kwam als rescue kitten, ik weinig kon, en elke avond 2 achter elkaar met een kitten Picasso slapend op mijn schoot en al voedend, vanuit een klein bakje met brinta, hahahahaha

  Ja dat zijn guilty pleasures, maar zo zie ik het niet hoor, wat je zegt, wij houden van mindless, niet bij nadenken stuff… de booog kan niet altijd gespannen zijn.

  En kijk je ook, hoe heet dat nou… Medium, Long Island, Theresa.. ben de naam van de show kwijt, maar mijn punt dat ik gestopt ben, is dat ook hier alles weer in herhaling komt en op een gegeven moment zijn er shows bij van TLC die ik ondertussen kan dromen, zo vaak herhaald, dan is het niet leuk meer.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Psssst update what’s upMy Profile

  Beantwoorden
 4. Jenn 10 maart 2016

  Heerlijk! Mijn ultieme guilty pleasures zijn denk ik de programma’s van Barbie, en die drama-tv/leedvermaak programma’s als een dubbeltje op zijn kant en help mijn man is klusser enzo. Oh en dat programma waar de pubers op stapvakantie gaan en de ouders ze stiekem achterna reizen en meekijken.
  Jenn onlangs geplaatst…UitgesurftMy Profile

  Beantwoorden
 5. Elles 10 maart 2016

  Haha super leuk artikel. Mijn guilty pleasure is het kijken van Temperatuur Island. Zo fout, maar zo leuk!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…My way to healthy | Stoppen met sporten?My Profile

  Beantwoorden
 6. jackie 10 maart 2016

  ik vind het niet zo guilty hoor…
  ik hou van foute (trash tv noem ik het) prgramma’s
  maar ik dans ook regelmatig door kantoor op het foute uur
  jackie onlangs geplaatst…Het nieuwe 30 (haha)My Profile

  Beantwoorden
 7. petra 10 maart 2016

  Iedereen heeft ze wel 🙂

  Beantwoorden
 8. Sammie 10 maart 2016

  Oh Geordy Shore vind ik geweldig! Heerlijk programma, Tommy en ik hebben het een tijdje gevolgd en het was altijd lachen.
  Sammie onlangs geplaatst…De lente in huis met een originele vaasMy Profile

  Beantwoorden
 9. Sandra 10 maart 2016

  Haha, op dit gebied lijken wij totaaaaaal niet op elkaar! Al deze dingen vind ik vreselijk hahaha. Maar goed, ieder zijn ding, gelukkig. Het enige leuke tv programma vind ik Expeditie Robinson. :p
  Sandra onlangs geplaatst…1 Jaar bloggen: Wat heb ik geleerd & ontdekt?My Profile

  Beantwoorden
 10. Laura 10 maart 2016

  hahahha super grappig! Mijn guilty pleasure is echt grey’s anatomy! En ook Gossip girl.. Verder houdt ik heeel veeel van chocoladekoekjes hmmmmmmm veel en vaak

  Beantwoorden
 11. Margo 10 maart 2016

  LOVE IT ALL!!!! Weet je wat ook zo’n fijne zender is? ID, met al die nep-crime zaken. Ik kan daar avonden van genieten. Maar alleen als ik alleen thuis ben (fff, die mannen ook)
  Margo onlangs geplaatst…Noedelsoep met beefMy Profile

  Beantwoorden
 12. Joyce rdt 10 maart 2016

  Goeie vraag.. Ik kijk heel veel series, maar ik weet niet of ik echt een guilty pleasure heb.. Kom er iig niet zo 123 op!

  Liefs.x

  Beantwoorden
 13. Evelyne 10 maart 2016

  Yep, the 90’s muziek daar hou ‘k ook van. Of dat een guilty pleasure is betwijfel ‘k zo, maar mij maakt ’t niet uit. I love it & I will always do 😉

  Beantwoorden
 14. Esmeralda 11 maart 2016

  Hoe maf het ook is, ik wil echt zien hoe het afloopt met married at first sight. ik gun het patty en bram!

  Beantwoorden
 15. Monique | WritingMonique 12 maart 2016

  Oh, TLC: ook echt mijn guilty pleasure. Net als realityserie als Roy donders trouwens, haha!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…DIY Emoji’s Sticker SpaarpotMy Profile

  Beantwoorden
 16. jeapiebel 12 maart 2016

  Leuk beschrijving.  Er was een periode dat ik naar Say yes to the dress kijk net zoals The bold and beautiful. Zeker als ik wil relaxen en lekker luchtig beelden kijk. Momenteel kijk ik te weinig TV.

  Beantwoorden
 17. Nesrin 13 maart 2016

  Hahaha geweldig “een jankende Toni Braxton” heerlijk zulke guilty pleasures. Ik kijk echt nooit naar TLC.
  Nesrin onlangs geplaatst…Small Talk on Sunday 6My Profile

  Beantwoorden
 18. Ysanne 13 maart 2016

  Haha I love TLC, er komt amper iets zinnigs langs maar toch is het heerlijk weg kijken.
  Ysanne onlangs geplaatst…WIN | HANGSTOEL OF HANGMAT T.W.V €70,-My Profile

  Beantwoorden
 19. Ysanne 16 maart 2016

  Geordy Shore is ook echt mijn guilty pleasure haha. Keeping up with the Kardashians is er nog zo een, heerlijk breinloos!
  Ysanne onlangs geplaatst…4 JAAR SAMEN | BEZOEKJE WELLNESS HOTEL BUSSLOOMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge