If you’re happy and you know it..

20140412_173536…Clap your hands!! In mijn handen klappen als dit liedje voorbij komt (wat overigens nooit zo is) zou ik in ieder geval heel hard doen. Waarom? Omdat er gewoon heel veel dingen zijn waar ik erg blij van word. En omdat mijn laatste blije lijst alweer van een tijdje terug afstamt vond ik het wel weer eens tijd om te delen wat mij nou allemaal zo blij maakt. Komt ie dan:

– Het weekend staat weer voor de deur! Sterker nog, het weekend is al weer binnen gestapt!
– En niet zomaar een weekend: ook nog eens eentje waarin het vandaag ook nog eens lekker weer is!
– Twee vrienden van ons lopen vandaag een sprint triatlon (500/750 meter zwemmen in open water, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen). Waar ze mij trouwens ook nog van probeerde te overtuigen om mee te doen. Blij dat ik dat niet doe 😉 Maar wel erg leuk om onze vrienden aan te moedigen!
– Michael is er nog niet van op de hoogte, maar de sprint triatlon is in Oudekerk aan de Amstel en laat dat nou net op de route zijn van de Ikea, lijkt me een goed plan om daar even binnen te wippen!
– Het idee dat onze vakantie steeds dichter bij komt <3
– Over die vakantie gesproken: de auto is geregeld, de eerste overnachtingen ook, en ons tripje naar Alcatraz ook. Ik kan niet wachten!!
– Van mijn hoepel word ik ook nog steeds erg blij. Hij ziet er vrolijk uit én het is erg leuk om te doen!
– Mijn ‘nieuwe’ haar. Ik ben eindelijk weer eens naar de kapper gegaan en het voelt nu zo lekker zacht :).
– Mijn scooter, wat een fijn ding is dat toch
– Mijn nieuwe regen/wind jas. Hoewel hij de stortbui van afgelopen woensdag niet aan kon (na een paar minuten voelde ik al regen mijn navel inlopen..) doet ie bij niet zulk extreem weer heel erg goed wat ie moet!
– SAIL! Hoewel het vrij onhandig was met van en naar het werk gaan (man, man, man wat een drukte!) was het ook wel weer erg leuk. Op zondag gingen de boten weer terug naar IJmuiden, langs Zaandam. Het was een prachtige dag, er was een klein festivalletje georganiseerd langs het Noordzee kanaal, muziek, Michael, af en toe een bootje, genieten!
– Ik word trouwens ook blij van onweer op het moment dat ik thuis ben. Ik vind het altijd iets gezelligs hebben, die flitsen gevolgd door dat gerommel (maar dus alleen als ik veilig binnen ben ;)).
– Mijn lenzen! Vandaag ga ik voor controle naar de opticien, maar over het algemeen ben ik heel tevreden. Dat in en uit doen gaat nu al een stuk beter dan op het begin!
– Mijn nieuwe schoenen die aankomende maandag als het goed is aankomen. Het zijn ‘zelf ontworpen’ Nike’s (Nike ID), ben heel erg benieuwd hoe ze er uit komen te zien!
– Alle leuke reacties op mijn blog! Dat maakt me elke dag opnieuw weer heel erg blij: Bedankt!

Waar werd (of word) jij erg blij van?

11 Comments

 1. Andrea 29 augustus 2015

  Wat een fijn lijstje! Ik ben benieuwd naar je Nike’s!
  Andrea onlangs geplaatst…Get ready for your summer holiday (week 3)My Profile

  Beantwoorden
 2. Laura 29 augustus 2015

  Wat een fijn lijstje! Ben benieuwd naar je zelf ontworpen schoenen! En wat fijn dat het dit weekend mooi weer wordt he! Even terug van weggeweest.

  Beantwoorden
 3. Tessa | 52druppels.nl 29 augustus 2015

  binnen stappen bij een ikea vind ik nooit een goed idee, haha! tis dat ze daar van die leuke dingen verkopen, maar heb zo’n hekel aan die winkel. gelukkig het weer ja! dat maakt alles goed. zelfs de ikea 😉
  geniet van je weekend!
  Tessa | 52druppels.nl onlangs geplaatst…Week 35: Ruzie met de burgemeester?My Profile

  Beantwoorden
 4. Renske 29 augustus 2015

  Heerlijk lijstje! Ik ben benieuwd of je jouw vriend zo ver krijgt om naar IKEA te gaan. Mij lukt dat zelden, haha. Maar… Hoe kun je onweer nu leuk vinden?! Brr… Ik kruip het liefste zo ver mogelijk onder mijn dekbed en ga heel hard zingen! :p
  Renske onlangs geplaatst…Mijn geluksmomentjes #6My Profile

  Beantwoorden
 5. Annelies 29 augustus 2015

  Wat een leuk lijstje! Ik ben benieuwd naar je ‘nieuwe’ haar. Of is dat iets wat ik gemist heb als nieuwe lezer van je blog? Fijn weekend! X
  Annelies onlangs geplaatst…Leven zonder social mediaMy Profile

  Beantwoorden
 6. Monique | WritingMonique 29 augustus 2015

  .. Clap your hands (Ja, die heb ik nu de rest van de dag in mijn hoofd!) Wat een onwijs leuk lijstje! Vakantievoorpret is altijd heerlijk!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Sprinkle Peper&Zout VaatjesMy Profile

  Beantwoorden
 7. Morgaine 29 augustus 2015

  Ik word blij van het lezen van jouw verhalen en artikelen, hahaha en dat meen ik ook nog, dat is een heerlijke lijst en die Ikea, hahahaha ja herkenbaar, ik ga meestal ook even hengelen, voor mijn part zet mijn moeder mij af bij de Ikea in Amersfoort en ga ik er alleen doorheen slenteren. 😉

  Sail, ja als je er in de buurt moest werken en volgens mij ook elders in Amsterdam, was het een mierennest ja, vooral omdat trams ook niet reden, hahaha Maar goed, ik was er vorige week vrijdag en heb echt van begin tot einde genoten en heb ze dan helaas niet weg zien ‘zeilen’, of je moet het via AT5 live ook mee kunnen rekenen dat ik dat ook gezien heb.

  Verder wat Sytse voor mij gedaan heeft en gisteren Tessa hier op bezoek en een hele leuke middag beleefd en avond!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Sail Amsterdam #3: Waar mijn hart sneller van gaat kloppenMy Profile

  Beantwoorden
 8. Naomi 29 augustus 2015

  Wat een vrolijke lijst weeral! Echt heel fijn om te lezen 🙂 ik word gelukkig van mijn uitstap naar Disneyland dinsdag! Ik tel af hoor. Haha
  Naomi onlangs geplaatst…5 things you have to do in MadridMy Profile

  Beantwoorden
 9. Sas 30 augustus 2015

  Wat een fijne lijst heb je gemaakt 🙂 Erg leuk om te lezen, om zelf blij van te worden! Ik ben blij dat ik vakantie heb en we bijna richting Centerparcs gaan. Ik ben blij dat ik bijna mijn vaste contract mag tekenen en dat we bezig zijn met een volgende stap *ssssst. Kan er nog niet teveel over zeggen, binnenkort wel 😉
  Sas onlangs geplaatst…There is nothing like staying at home for real comfortMy Profile

  Beantwoorden
 10. Lies 30 augustus 2015

  Ik ben blij dat ik vanaf dinsdag eindelijk een contract heb op mijn nieuwe werk, en dat ik dan ook eindelijk 40 uur kan werken! Mooie lijst.
  Lies onlangs geplaatst…Singin’Sunday #18My Profile

  Beantwoorden
 11. Jenn 15 september 2015

  Wat een heerlijk lijstje is dit weer!
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #36My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge