Ik word blij van..

zaterdag-3Er zijn weer zo veel dingen waar ik blij van word! Daarnaast heb ik al een tijdje geen blije lijst met jullie gedeeld dus het leek me wel weer eens tijd om wat fijne dingen op een rijtje te zetten. 

Ik word blij van..

– Om te beginnen, dik op nummer 1: Ons huis! Het is nog steeds moeilijk te geloven dat dit VAN ONS (!!) is! En het is allemaal zo mooi aan het worden! We zijn druk bezig met de laatste details (lampen ophangen, plinten afwerken, je kent dat soort grappen misschien wel) en als het af genoeg is komt er uiteraard een home tour!
– Ons nieuwe bed. Hij is zo heerlijk! Groot, en hij ligt fantastisch. Ik slaap er echt fantastisch in.
– En om nog maar even door te gaan met huis gerelateerde zaken waar ik blij van word: onze keuken <3. Holy moly, een goed werkende oven, een groot fornuis, een vaatwasser!!! En het beste: hij is ook nog eens prachtig. Liefde!!
– Ok, genoeg huizen dingen: ik word ook heel blij van mijn nieuwe sportschool abonnement. Ik ben nu twee keer naar de sportschool geweest en het voelt heel erg goed om weer lekker actief te zijn :).
– Zoals bijna altijd op dit lijstje: verse bloemen! Het voordeel van een nieuw huis hebben is dat er regelmatig mensen langs komen met bloemen. Heerlijk om dus constant een mooie bos op onze (ook ontzettend mooie) tafel te hebben!
– Ook van het vooruitzicht van onze jaarlijkse herfst wandeling maakt me blij. Hopelijk gaan we op het juiste moment: als de bomen mooi alle kleuren van de regenboog hebben én het lekker weer is.
– Nog een fijn vooruitzicht: in November ga ik voor mijn werk weer een weekje naar Amerika. Eerst naar Seattle, waar ik nog nooit ben geweest, en daarna door naar San Francisco. Wat een soort thuis komen is. Hopelijk hebben we een beetje geluk met het weer!
– Donderdag, met werk en aanhang (als in met collega’s en alle wederhelften van collega’s, dus Michael ook) naar een feestje van ADE. Dansjes tot in de vroege ochtend! De volgende dag weer moeten werken is iets minder maar goed, het gaat om de fijne dingen hier ;).
– Lekker eten (zoals (truffel)kruidnootjes, die ik uiteraard in overvloed kan eten omdat ik weer netjes naar de sportschool ga.
– Dat ik zo’n fijne werkgever heb. Heerlijk flexibel. Als ik een keer een dagje thuis moet werken (omdat er tussen 12-18 iemand langs komt om de plinten van de keuken te fixen) kan het gewoon!
– Foto’s terug krijgen. Van oude vakanties, uitjes, of van de verbouwing van ons huis. Genieten!
– En last but not least: ik word blij van mijn blog! Hij (zij?) stond een beetje op een laag pitje tijdens de massive verbouwing van ons huis, maar ik word heel blij van het feit dat ik weer lekker de tijd heb om artikelen te typen en nóg blijer word ik van alle leuke reacties van jullie. Liefde!

Waar word jij blij van?

7 Comments

 1. Joor 19 oktober 2016

  Wat een leuke happy lijst! 🙂 ik word blij dat ik straks 2 cavia’s in huis heb !

  Beantwoorden
 2. Monique | WritingMonique 19 oktober 2016

  Haha! huisgerelateerde zaken zijn super; ik zou zó blij worden van een vaatwasser haha!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…DIY Bedels BoekenleggersMy Profile

  Beantwoorden
 3. sammie 19 oktober 2016

  Fijn dat het nieuwe huis zo goed bevalt, das belangrijk 🙂 Verse bloemen moet ik weer eens halen, sinds onze vakantie staan de vazen in huis al leeg, zonde. Bloemen zijn zo blij 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Bink & de ontstoken teen. (Engelse Bulldog)My Profile

  Beantwoorden
 4. Nesrin 19 oktober 2016

  Mooi zo een happy list. Fijn dat jullie zo gelukkig zijn met het huis en ontzettend goed dat je een fijne en flexibele werkgever hebt.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ik stop met de pilMy Profile

  Beantwoorden
 5. Sandra 22 oktober 2016

  Dat je zo enorm halpy bent met alles in jullie huis begrijp ik zeker! Heerlijk om alles goedwerkend te hebben ,niet meer te hoeven afwassen, een heerlijk bed… Zo te lezen geniet jij vol op! 🙂 Tof dat je weer naar Amerika gaat voor je werk!
  Waar ik blij van word? Momenteel van het feit dat ik zo lekker heb gegeten vanavond met mijn vriend en schoonouders. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…20x Warme truien voor de herfst & winterMy Profile

  Beantwoorden
 6. Saskia 25 oktober 2016

  Wat een super fijne lijst… Zo mooi ook om te zien hoe gelukkig jij/jullie zijn met je nieuwe woning 🙂 GENIET!
  Saskia onlangs geplaatst…De aller leukste eekhoorntjes producten van EtsyMy Profile

  Beantwoorden
 7. Morgaine 31 oktober 2016

  Te gek toch dat jij voor jouw werk zo heen en weer kunt reizen, daar ben ik wel wat jaloers op, hahahaha

  Jullie huisje, ja kan ik mij helemaal indenken en wat mij blij maakt, dat ik toch aan de beterende hand ben gelukkig! Dat het Samhain is vandaag, dat ik een ander groter fijner bankstel heb gekregen en die staat nu ook sinds zaterdag, mijn haakwerken. Picasso altijd 😉

  En nog zoveel meer ook, mijn werk, de zon nu en de kleuren aan de bomen zo mooi!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Blessed SamhainMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge