Mijn interieur ideeën

Het internet afspeuren, op zoek naar spullen die we mooi vinden. Dat is waar Michael en ik het merendeel van onze tijd op dit moment aan besteden! Gelukkig hebben we vrijwel dezelfde smaak en zijn we er al redelijk uit hoe het er allemaal uit moet gaan zien. De keuken is gekocht, de tafel uitgezocht, en we krijgen langzaam aan een idee van hoe het er allemaal uit moet komen te zien. Zo leuk om te doen en over te fantaseren!!interieur

De keuken die we hebben uitgekozen is strak. Donker werkblad met witte, greeploze kastjes. EN EEN VAATWASSER!! Man, oh man, wat ben ik daar blij mee. Voor het eerst in mijn leven zal ik mijn eigen vaatwasser hebben, niet meer elke dag geconfronteerd worden met de afwas, hallelujaaaa! Daarnaast hebben we gekozen voor een grote oven én een groot fornuis. Zo veel zin om in onze nieuwe keuken te gaan koken en bakken!!

Verder gaan we in de woonkamer (en keuken en hal) een eiken visgraat vloer laten leggen. Ik wilde graag eiken, Michael wilde graag een visgraat patroon, en de keuze was dus snel gemaakt.

Alle muren en plafonds worden strak gestuct (en wit), en we overwegen 1 muur in een kleur te schilderen. Ik vind zelf de grijs/groene kleur van hierboven erg mooi :). En de tafel, daar zijn we ook al over uit. Dat moet een betonnen tafel met ijzeren poten worden. Lekker groot (zo’n 2 bij 1) zodat er genoeg ruimte is om lekker aan te kunnen eten!

Tot slot zouden we ook graag een nieuwe bank willen hebben, hoewel we nog wel echt op banken jacht moeten hebben we in ieder geval een mooie bank gezien bij de Ikea (je kan natuurlijk niet helemaal met een huis zonder Ikea spullen ;)). Ik kan echt niet wachten tot we de sleutels krijgen! Het gaat echt een enorme klus worden (want zoals ik al eerder gezegd heb moet ALLES er uit), maar ik denk dat het zo mooi gaat worden! En in de tussentijd blijf ik nog lekker het internet afspeuren op zoek naar nieuwe spulletjes :).

Zijn jullie een beetje met de inrichting van jullie huis bezig?

7 Comments

 1. Jenn 26 mei 2016

  Leuk! Wij hebben ook een donker werkblad en de rest wit in de keuken. Fijn dat jullie een vaatwasser krijgen, die wil je na een paar keer echt niet meer kwijt!
  Jenn onlangs geplaatst…Sporty Girl TagMy Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 27 mei 2016

  Oh wat leuk allemaal. Heel veel plezier. Ik ben nog altijd bezig met de inrichting van het huis, niet echt mijn ding, het houdt nooit op he.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ray en IkMy Profile

  Beantwoorden
 3. jeapiebel 27 mei 2016

  Een eigen vaatwasser, als je eenmaal hebt dan wil je niet meer zonder. 😉 Zo heb ik ervaren. Het is de een van de leukste momenten dat het is, nieuw huis inrichten en interieur uitzoeken vind ik.

  Beantwoorden
 4. sammie 30 mei 2016

  Oh een vaatwasser is zoooooo fijn! Ik ben er nog iedere dag blij mee, absoluut een luxe 🙂

  Beantwoorden
 5. Bo 31 mei 2016

  Heerlijk zo’n nieuwe keuken! Heel veel plezier ermee 🙂

  Beantwoorden
 6. Sas 3 juni 2016

  Oh wat super leuk zeg! Toi toi toi met de inrichting 🙂 Altijd leuk. Ik heb tonnen ideeën voor een nieuwe toekomstige woning. Nu de woning zelf nog hahahaha :’)
  Sas onlangs geplaatst…Dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werdMy Profile

  Beantwoorden
 7. Dascha 16 september 2016

  Oh, die tafel! Die wil ik ook! Ik woon al 1,5 jaar in het huis waar ik nu woon en ben nog steeds dingen aan het veranderen. Elke keer verzin ik wel weer iets nieuws haha!

  Liefs,
  Dascha
  Dascha onlangs geplaatst…All blackMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge