Tijd voor wat blijheid!

Het is al weer een jaar geleden (als in, in 2014, niet écht een jaar geleden) dat ik een blijheidslijstje maakte. Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus op deze mooie woensdag deel ik weer eens alles (nou ja. niet álles, anders ben ik wel heeeel lang bezig) met waar ik de laatste tijd blij van werd (en waar ik nog blij van zal worden maar wat nog in het vooruitzicht ligt).

– Mijn broertje (of broer eigenlijk, maar dat vind ik minder leuk klinken) is vandaag jarig! 27 wordt die oude bok (in tegenstelling tot het jonge blompje van nog maar 24 dat ik ben ;)). Je zal het vast niet – lezen maar toch: Gefeliciteerd!
– De heerlijke vakantie die ik rond de kerst had was zoo lekker (en heel erg welkom). Nu kan ik weer helemaal opgeladen aan het nieuwe jaar beginnen!
– Kerst en oud & nieuw waren zo gezellig en leuk! Heel fijn om al die tijd door te brengen met vrienden en familie. Puur geluk als je het mij vraagt! (ik heb namelijk alleen maar leuke familieleden en vrienden!:) maar écht!)
– Begin januari naar de sportschool gaan en erachter komen dat het rustiger is dan toen je in december voor het laatst ging. Waar zijn al die ‘goede voornemen sporters’ gebleven?!
– Maastricht! Wat ben je leuk! Ik heb er natuurlijk maandag al een hele ode aan geschreven maar ik vond het echt een super stad.
– Dat we Breaking Bad af hebben! Aan de ene kant ook wel jammer, maar nu kunnen we wel eindelijk door naar de volgende serie (want er zijn er nog duizend miljoen triljoen die ik wil zien).
– En gisteren zijn we aan de eerste afleveringen van Suits begonnen. Van het begin werd ik in ieder geval heel erg blij (wat een afschuwelijk ventje die Louis!)
– Nu ik toch in de tv sferen ben: Boer zoekt Vrouw is weer op tv! I love it!
– Ook heb ik zin in vanavond. Met mijn broertje, Michael en eventueel nog wat andere vrienden poolen (iets waar ik dramatisch slecht in bed, maar wat de pret niet mag drukken).
– Mijn slowjuicer <3. Van het weekend had ik meer dan een liter sap geperst. Heer-lijk! En ik voel me ook instant gezond als ik zo’n groene gruwel opdrink (wat natuurlijk nergens op slaat maar dat terzijde).
– Nog iets waar ik heeeel blij van wordt (ik kan me niet herinneren of ik hem de vorige keer op mijn lijstje had gezet) DE ELEKTRISCHE DEKEN! Oh my, dat ding is echt goddelijk! Het is nogal fris op onze slaapkamer (onze kachel staat nooit aan daar).. Maar om dan ’s avonds in een warm bed te stappen (het liefst met schoon beddengoed).. Daar kan ik al uren voordat ik naar bed ga naar uit kijken!
– En tot slot: jullie! Mijn lezers! Daar word ik ook heel blij van 🙂 Jullie laten altijd zulke leuke berichtjes achter! Heel, heel fijn, Bedankt!

Ik denk dat ik het hier maar bij ga laten, ik blijf namelijk weer lekker door ratelen ;). Dit was in ieder geval een kleine greep uit de dingen waar ik blij van word!

Wat maakt jullie blij?

 

8 Comments

 1. Rosa 7 januari 2015

  Wat een leuk lijstje! Fijn om zulk geluk te kunnen halen uit de kleine dingen. 🙂
  Rosa onlangs geplaatst…ABC: Emma!My Profile

  Beantwoorden
 2. sammie 7 januari 2015

  Leuk zo’n lijstje! Lekker positief! Poolen is leuk, heb het regelmatig gedaan toen ik nog op school zat. Iedere woensdag middag gingen we dan met een aantal klasgenoten in de stad poolen, was altijd erg gezellig 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Plog dagje SammieMy Profile

  Beantwoorden
 3. Karlijn 7 januari 2015

  Gefeliciteerd met je broer(tje)! En wedden dat hij stiekem mee leest, doet mijn zusje namelijk ook 😉 En Suits is zó leuk en verslavend. Echt heerlijk dat alle seizoen op Popcorn Time staan, ideaal!
  Karlijn onlangs geplaatst…Twaalf maanden, twaalf challengesMy Profile

  Beantwoorden
 4. Leuke lijst! Het zijn toch de kleine dingen in het leven 😉
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Oku adam ol (lees en word een man) Brontë tot #GirlbossMy Profile

  Beantwoorden
 5. Billy 7 januari 2015

  ik word heel erg blij als ik een mooi ritje doe met de fiets en op een bepaald moment van een heel mooi decor kan genieten.
  En van leuke reacties op m’n log… 🙂

  Beantwoorden
 6. Jenn 7 januari 2015

  Fijn lijstje, word ik altijd blij van!
  Jenn onlangs geplaatst…He, maar hoe ging het nou?My Profile

  Beantwoorden
 7. Teddy 9 januari 2015

  Wat een leuk lijstje, zeker dingen om blij van te worden!
  Teddy onlangs geplaatst…Naural Collection – coverup creamMy Profile

  Beantwoorden
 8. Sas 10 januari 2015

  Wat een fijne positieve lijst heb je gemaakt!
  Weekend, thee en bloggen maakt me blij 🙂
  Sas onlangs geplaatst…Omdat je nooit genoeg theebekers kan hebbenMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge