Voor alle katten lovers

Zoals de meeste mensen wel weten ben ik een echte katten liefhebber. Zodra ik een kat zie begin ik naar hem te, ja, hoe noem je dat, fluiten? Om hem te lokken en te kunnen aaien. Heb ik zelf dan een kat? Nee. Dat niet helaas. Dat is al jaren lang een felle strijd tussen Michael en mij. Hij wilt geen kat, ik wel… En ik trek op het moment nog aan het kortste eind ;). Maar voor nu wordt er redelijk in mijn katten behoefte voorzien…

Keeping up with the Kattarshians

Zoals jullie in deze vlog al konden zien loopt er een heel lief katje bij ons rond die, hoewel hij (of zij) een beetje schuw is zich toch ook erg graag laat aaien. Maar een paar weken geleden kwam een van mijn collega’s met nóg een manier om mijn katten hart blij te maken. Er is namelijk in IJsland een katten opvang centrum die 24 uur per dag kittens streamt. Ze zitten in een soort van poppenhuisje en je kan dus 24 uur per dag bekijken wat ze doen.

Om de zoveel weken komt er weer een nieuw kittengezin in het huis. Op het moment dat ze oud en groot genoeg zijn en er een nieuw onderkomen voor ze gevonden is betrekt het volgende gezin het huisje. En man, wat zijn ze SCHATTIG! Op het moment zitten er 2 iets oudere kittens in het huis, maar een tijdje geleden zaten er 5 of 6 piepkleine pluizenbolletjes, die lekker met elkaar (en elkaars staartjes) aan het spelen waren, met zijn 5e tegelijk in 1 bedje lagen te slapen, en, en, en…. ZO LIEF!

Dat wil ik alle kattenliefhebbers niet onthouden dus vandaag deel ik met jullie de stream: Keeping up with the Kattarshians! Klik HIER om niks meer van deze leuke kittens te hoeven missen!

Ik heb de link overigens al weken in mijn favorieten staan zodat ik altijd even kan gaan spieken hoe het met die leukers gaat!

Kende jij deze site al? En ben jij een katten of honden mens?

6 Comments

 1. Morgaine 9 april 2017

  Ik zie even niets, de rode lijn staat aan het einde en blijft daar staan, terwijl er live onder staat, hahaha verkeerd koment denk ik 😉

  Klinkt wel heel erg leuk.

  Zelf ben ik absoluut een kattenmens, een hond moet je uitlaten etc, heeft veel meer verzorging nodig waar een kat dat zelf wel doet, op het voeren na dan, maar zelfs dat als ze buiten kunnen. Picasso kan dat niet, dus iets meer verzorging en de rest zorgt hij zelf voor of geeft hij aan.

  Voor een hond moet je altijd weer naar huis ergens, voor een kat hoeft dat niet mits je zorgt dat er water en eten staat. En een oppas elke dag is fijn, maar tegelijk kunnen ze zeker even wat langer alleen blijven, als de bak maar schoon is..

  speaking of wich 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…OPROEP! Ed Sheeran, Lady GaGa, Pink!My Profile

  Beantwoorden
 2. Michelle 9 april 2017

  Wat super schattig! Grappig dat je live mee kunt kijken 🙂 Wij hebben twee katten en een hond. Ik kan niet kiezen, vind ze allemaal evenleuk.
  Michelle onlangs geplaatst…Loedermoeder #1My Profile

  Beantwoorden
 3. Charel 9 april 2017

  Heel leuk om te zien! <3 Ben niet zo'n kattenmens maar vind kittens wel echt te cute hihi!
  Charel onlangs geplaatst…FODMAP dieet voor PDS!My Profile

  Beantwoorden
 4. Nesrin 9 april 2017

  Ik houd zo van katten, ik vind ze echt geweldig. Met honden heb ik echt niets, behalve labradors die zijn wel oke. Ik ga de stream checken!
  Nesrin onlangs geplaatst…Small Talk on Sunday #49My Profile

  Beantwoorden
 5. Jenn 11 april 2017

  Leuk, ik kende de site nog niet! Ik ben ook een crazy cat lady zonder kat, maar ook absoluut een hondenmens. Kiezen hoeft nit toch?
  Jenn onlangs geplaatst…Ik ben overstagMy Profile

  Beantwoorden
 6. Sammie 12 april 2017

  Oh klinkt heel schattig maar ik ga niet kijken, dan wil ik gelijk een kitten 🙂
  Sammie onlangs geplaatst…Moederdag cadeau inspiratie voor 14 meiMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge