10 dingen die je nog niet over mij wist..

Hoewel ik een persoonlijke blog heb en al redelijk wat over mezelf deel zijn er natuurlijk ook dingen die nooit ter sprake komen of die ik gewoon nog nooit gedeeld heb. Vandaag 10 feitjes over mij die jullie waarschijnlijk nog niet wisten!
2014-09-28-2B14.35.29
1. Aanstaande zaterdag word ik 25 (grapje, dat weet wel iedereen aangezien ik dat te pas en te onpas laat weten! Ik hou nu éénmaal van jarig zijn ;)). Maar hiephiep hoi, bijna jarig!

2. Hoewel ik het heel erg leuk vind om op vakantie te gaan en te zijn (en dan het liefst in het buitenland) heb ik echt een hekel aan vliegen. Hm, misschien weten jullie dit trouwens wel al, want volgens mij heb ik hier wel eens wat over gezegd toen ik naar New York ging. Anyway, bij elk schokje van het vliegtuig denk ik dat we naar beneden storten, niet heel relaxed dus..

3. Ik heb super vaak de hik! Zo eens in de paar weken is het wel weer zo ver. En als het dan éénmaal weer zo ver is blijft het die dag, en de dag daarna, vaak ook weer terug komen. Heel irritant.

4. Ik ben een enorme sloddervos. Hoewel ik het heel erg fijn vind als alles netjes is opgeruimd ben ik er gewoon een drama in. Op mijn werk is mijn bureau altijd een ravage. En ons huis.. Tja.. wat kan ik er over zeggen.

5. Ik heb heel vaak dingen in fases. Zo kan ik in een fase zitten dat ik heel erg mijn nagels bij houdt: vijlen, lakken etc. en zo zijn er een paar maanden dat ik niet naar ze om kijk. Maar die fases kunnen ook gaan over wat ik drink (een tijdje terug dronk ik elke avond Chai tea, nu is dat alweer weken geleden dat ik mijn laatste kopje dronk) wat ik eet, wat ik doe als ik vrij heb…

6. Ik heb geen Instagram. Ik twijfel al maanden of ik een account aan moet maken (lijkt me heerlijk om mensen te volgen en zo een extra kijkje in hun leven te krijgen ;). Maar ik zet die stap maar niet. Wat vinden jullie? Moet ik een account aanmaken?

7. Ik ben goed in dingen die ik wil doen bedenken, maar ze daadwerkelijk uitvoeren is een ander verhaal. Zo wil ik al een paar jaar een cursus Spaans volgen. Wil ik zolang ik mijn digitale spiegelreflex heb al een cursus fotografie volgen.. De layout van mijn blog veranderen zodat hij niet meer standaard is. Binnenkort mensen, binnenkort…..

8. Ik vind vrijwel elke sport leuk om naar te kijken op tv. Darten, voetbal, schaatsen, turnen, zelfs curling kan ik op zijn tijd waarderen ;).

9. Dat brengt me naar het volgende feitje: ik vind het bij videospelletjes vaak leuker om te kijken hoe anderen  spelen dan het zelf spelen. Dat heeft er vooral mee te maken dat ik heel slecht tegen mijn verlies kan en ik het gewoon niet leuk vind om af te gaan of te verliezen. Altijd al gehad. Dus vroeger keek ik liever hoe mijn broer bijvoorbeeld met Sonic aan het spelen was. Dat heb ik nu dus nog steeds!

10. Ik vind mais heerlijk! Als we wraps eten, of taco’s of iets anders Mexicaans, word ik super enthousiast omdat er dan mais in moet! Yummie in my tummie!

Wisten jullie dit al over mij? En wat is iets dat niet iedereen over jou weet?2014-09-07-2B15.56.05

 

18 Comments

 1. Laura 25 februari 2015

  Hoi billie, ik vind Instagram eigenlijk leuker dan Fb.. dus ik zou zeggen: maak een account aan :).. ook omdat ik het leuk vind om jou te volgen hihi. Dat bedenken en niet uitvoeren komt mij ook erg bekend voor helaas.. ik las laatst in het Psychology magazine over dit boek (wat mij wel interessant lijkt om te lezen): Stop, denk, doe van Max Wildschut. Gaat over je eigen gedrag beter te begrijpen. Ik heb me er altijd over verbaasd dat jij het zo leuk vind om voetbal te kijken, ik heb mazzel dat Maurice niet echt van voetbal houdt dus ik hoef het nooit te kijken (ik vind het vaak saai). En als laatste wil ik nog even zeggen: wat een leuke foto van jou op het strand!
  Tot zaterdag lief vriendinnetje!

  Beantwoorden
  • Bente 26 februari 2015

   Wat lijken we toch op elkaar 😉 Tot zaterdag!

   Beantwoorden
 2. Jenn 25 februari 2015

  Mais, lekker! En nummer 4 is ook zo herkenbaar!
  Jenn onlangs geplaatst…De Liebster Award #7My Profile

  Beantwoorden
 3. Sas 25 februari 2015

  wat een super leuk blogje dit. Ik wist nog niet alles. Uiteraard wel je verjaardag aangezien je tegelijk met M. jarig bent 😉 (en een dag voor mij hihi)

  Beantwoorden
 4. Moniek 25 februari 2015

  Hehe ik vind het bij videospellen ook leuker om te kijken!
  Moniek onlangs geplaatst…REVIEW | AYVO gezichtsborstelMy Profile

  Beantwoorden
 5. Nesrin 25 februari 2015

  Nummer 7 is heel herkenbaar.

  Leuke feitjes! Whoohoo bijna jarig!
  Nesrin onlangs geplaatst…Gewoon 10 dingenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Kim 25 februari 2015

  Ik zeg ja op Insta!
  Kim onlangs geplaatst…{U P D A T E D} Everyday Make-up RoutineMy Profile

  Beantwoorden
 7. Svenja 25 februari 2015

  Super leuk om je zo beter te leren kennen <3 Ik heb ook van die fases, het ene moment ben ik helemaal verslaafd aan iets, en het volgende moment wil ik er niets meer van weten en ga ik over op het volgende. Je moet trouwens echt een Instagram account aanmaken, het is zo leuk en verslavend <3
  Svenja onlangs geplaatst…Personal / De Serie TagMy Profile

  Beantwoorden
 8. Sam 25 februari 2015

  Oh met regelmaat de hik hebben lijkt me echt vreselijk irritant! Sloddervos ben ik ook, Tommy is het tegenovergestelde wat dus soms wel eens voor bepaalde blikken zorgt haha
  Sam onlangs geplaatst…It’s a tea tag!My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 26 februari 2015

   Haha ja ik heb dan weer de mazzel dat Michael wat dat betreft erg op mij lijkt. Al vind hij zelf dat hij altijd mijn rommel opruimt 😉

   Beantwoorden
 9. Marion 26 februari 2015

  Oh god, jij ook? Ik heb ook zo vaak de hik. De hik: een spastische samentrekking van het middenrif. Ik concentreer me altijd op die defintie tijdens de hik. Dat helpt. Jaaaaaaaa! Instagram is zooooo leuk!
  Marion onlangs geplaatst…Healthy Is The New SkinnyMy Profile

  Beantwoorden
 10. jackie 26 februari 2015

  mijn bureau op mijn werk, is echt een vreselijke rommel…
  thuis daar waar ik op de bank zit slingert ook aan alle kanten rommel, en maar tegen zoon mopperen 😉

  En instagram gewoon doen, je kan het altijd nog verwijderen toch

  Beantwoorden
 11. Tamarah 26 februari 2015

  Wat een leuke weetjes! Ik kijk ook altijd graag met mijn vriend mee als hij aan het gamen is haha.

  Beantwoorden
 12. Dina 26 februari 2015

  Wat grappig dat je zo vaak de hik hebt. Ik had gisteravond toevallig de hik, voor het eerst sinds…. Heeeeel lang. Ik heb het echt nooit.
  Dina onlangs geplaatst…I wish…My Profile

  Beantwoorden
 13. Sax and the Pretty 26 februari 2015

  Ja! Tuurlijk moet je gaan instagrammen! 😉 Die fases herken ik, vooral in de muziek die ik luister. En dan herinnert die muziek me ook aan een bepaalde periode. x

  Beantwoorden
 14. Linda 28 februari 2015

  Leuk om te lezen. En volgens mij ben je dan vandaag jarig, dus gefeliciteerd!
  Linda onlangs geplaatst…Van HBO naar universiteit: waarom een master?My Profile

  Beantwoorden
 15. Sylvia 28 februari 2015

  De hik heb ik zelden, maar een sloddervos zijn herken ik wel ;P
  Sylvia onlangs geplaatst…Terugblik februari 2015My Profile

  Beantwoorden
 16. Paul 1 maart 2015

  Ik ben aan het afkicken van alle social media. Dus Instagram raad ik je af. Het vreet tijd om al die foto’s te bekijken.

  Hopelijk heb je gister een fijne verjaardag gehad. Je bent officieel een kwartje!
  Paul onlangs geplaatst…FomoMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge