Wat ik nog wil doen in 2016!

zondagNog 11 dagen en dan is het al weer 2017. Time flies when you’re having fun. Een bijzonder jaar waarin we ons aller eerste huis kochten! Maar goed, dat terug blikken dat komt nog wel. Er zijn namelijk nog een aantal dingen die ik graag in 2016 zou willen doen! Of het er nog allemaal van gaat komen is natuurlijk maar de vraag, maar een mens kan dromen toch? Vandaag dan ook mijn 2016 bucketlist voor de laatste dagen van dit jaar!

De bios

Volgens mij ben ik in heel 2016 nog geen 1 keer naar de bioscoop geweest. Een van de redenen is omdat Michael geen fan is van de bios. De andere reden is Netflix. Toch zou ik dit jaar nog heel graag naar ‘Fantastic Beasts and where to find them’ gaan. Als Harry Potter fan van het eerste uur moet ik daar toch echt heen, en liever vandaag dan morgen!

Ons huisje

Over dat leuke huisje van ons gesproken! Ik hoop de komende dagen nog een paar laatste dingen af te ronden. Zo wil ik de oude bank die nu nog in de woonkamer staat op laten halen, de kast en salontan bestellen die we op het oog hebben (en die een levertijd van zo’n 2 maanden hebben… Vandaar dat ik ze graag dit jaar nog bestel). En op zoek naar een nieuwe lamp en tv meubel. Zodra dat allemaal binnen is (en we wat persoonlijke schilderijen en foto’s hebben opgehangen) is onze woonkamer namelijk helemaal af!

De sauna

Van Thermen Bussloo kreeg ik twee vrijkaartjes om langs te komen. Hoewel het plan was daar in de vakantie met mijn moeder naartoe te gaan verliep dat even anders. Maar ik hoop heel erg dat we dit jaar, of anders begin volgend jaar toch nog ergens de tijd hebben om er een bezoekje te brengen. Ik hou van de sauna en ik heb heel veel zin in zo’n ontspannen dagje met mijn lieve moeder. Ben je zelf ook nog op zoek naar een leuke sauna actie? Thermen Bussloo heeft op dit moment verschillende aanbiedingen voor een ontspannen dagje, of weekendje weg!

Kerst en Oud & Nieuw

Natuurlijk kunnen we de kerstdagen die er aan zitten te komen ook niet vergeten! En wat ik wil doen? Enorm genieten van de gezellige kerstdagen die ik met vrienden en familie ga door brengen! Ook ben ik aan het ‘sparen’ voor leuke cadeautjes voor onder de boom. Want hoe leuk is het als ik een kleinigheidje kan weggeven aan de mensen waarvan ik hou? Naast kerst heb ik ook erg veel zin in een gezellig oud en nieuw feestje met vrienden :).

Sporten

Een ander puntje op mijn bucketlist is dat ik lekker wil sporten de komende dagen. Volgens mij heb ik het nog nooit eerder gedaan, een rondje hardlopen tijdens kerst. Maar hoe fijn zou het zijn als ik me niet al te schuldig hoef te voelen tijdens de kerstdiners omdat ik heb ervoor fanatiek heb uitgeleefd? Ik vind het nu in ieder geval klinken als muziek in de oren. Ik ben benieuwd hoe ik hier over een paar dagen over denk ;).

Niet ziek worden

Vorig jaar en een paar jaar geleden was ik ziek tijdens kerst. Ik vind dat ik op zich wel vaak genoeg ziek ben geweest dit jaar dus ik ga heel hard mijn best doen om het laatste beetje 2016 gezond en wel door te brengen. Michael begon gisteren een beetje te kwakkelen. Koortsig en gewoon niet lekker. Ik ben dus enorm aan het duimen dat ik niet het volgende slachtoffer word!

En dat is mijn 2016 bucketlist. Ik heb hem vrij bescheiden gehouden aangezien we nog maar kort de tijd hebben. Ik hoop in ieder geval dat ik ze allemaal netjes kan afstrepen. De tijd zal het leren!

Wat wil jij dit jaar nog Γ©cht doen?

12 Comments

 1. sammie 21 december 2016

  Ik ben ook geen bios fan dus wij gaan ook niet vaak, maar dat is toch wel een haalbaar puntje om dit jaar nog te doen πŸ™‚ Hopelijk word je niet meer ziek in 2016 en ga je gezond het nieuwe jaar in πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Laura 21 december 2016

  In ieder geval 1 keer in de bios geweest naar Rokjesdag met mij πŸ˜› maar die was ook niet heel denderend, dus ik begrijp dat je je dat niet kunt herinneren haha. Fijn lijstje! Ik ga mij ook voornemen om te sporten tijdens de kerstdagen πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Angela 21 december 2016

  Ik ben gelukkig wel al een keertje naar de Bios geweest. Niet ziek worden staat trouwens ook op mijnlijstje van wat ik nog wil doen in 2016, hihi. Leuk lijstje!

  Beantwoorden
 4. joor 21 december 2016

  Wat leuk om te lezen!!! πŸ™‚ De Harry potter film is echt top!!! Een echte aanrader om in de bioscoop te kijken! En leuke bucketlist nog voor dit jaar!!
  Ik wil nog naar films zoals Onze Jongens en zo . πŸ™‚ En verder genieten van alle mooie dingen.

  Beantwoorden
 5. Saskia 21 december 2016

  Succes met de doelen behalen! Onze nieuwe tafels komen tussen kerst & oud en nieuw, zo benieuwd! Dan komt het echt steeds meer af πŸ™‚ Ik ben erg benieuwd welke doelen je allemaal nog de laatste dagen van 2016 hebt gehaald.. Idee voor een ‘terugblik’ blogje? πŸ™‚ Mijn doel? RUST. Genoeg mijn rust pakken en dingen die ik graag doe (lees series kijken en lezen) wat meer oppakken. Alles is erbij in geschoten dit jaar…
  Saskia onlangs geplaatst…Wie ben jij?My Profile

  Beantwoorden
 6. Nesrin 21 december 2016

  Succes met je doelen, moet best lukken toch in 11 dagen tijd? πŸ˜‰ Ik hoop vooral dat je niet ziek wordt. Ik heb enkel hardloopdoelen voor dat beetje 2016 wat nog over is.
  Nesrin onlangs geplaatst…Win een beautypakketMy Profile

  Beantwoorden
 7. Charel 21 december 2016

  Heel veel succes met je doelen! Bios vind ik ook heel leuk om te blijven doen en ook Thermen staat op de planning over 3 weken. Meer tijd voor jezelf is erg belangrijk!
  Charel onlangs geplaatst…Glitterlips voor kerstMy Profile

  Beantwoorden
 8. Irene | Tussenmarsenjupiter 21 december 2016

  Oh ik hou van de cinema! Mijn vriend en ik zijn wel zeker 6 of 7 keer geweest denk ik! vind het altijd fijn om daar zo’n hele uitstap van te maken. drankje kopen, hapje er bij. Leuk! En wat leuk dat jullie een huis kochten. Ik hoop dat dat bij ons in 2017 ook zal lukken! veel plezier met je doelen!
  Irene | Tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Favorieten β€’ Kerstachtergrondjes voor je telefoonMy Profile

  Beantwoorden
 9. Morgaine 22 december 2016

  Ja de bios, hier hetzelfde maar om andere redenen en ik ga het dit jaar ook niet meer zien ben ik bang πŸ˜‰

  Verder heb ik nul staan wat ik nog persΓ© dit jaar moet doen, alleen tweede kerstdag staat er een afspraak de rest loopt gewoon door, net als mijn werk, dus ja, voor mij hele gewone dagen net als andere weken en dagen van het afgelopen jaar, en in het nieuwe jaar zie ik wel weer verder.

  Want wat op mijn bucketlist staan, kan binnen 5 seconden zo zijn, maar het laat zich niet leiden over het wanneer πŸ˜‰

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Opgelicht?! Cybercrime: Privacy op Social MediaMy Profile

  Beantwoorden
 10. Irene 22 december 2016

  Wat een leuke doelen! Hardlopen met kerst is heel leuk, vooral als je dat s ochtends vroeg doet, dan voel je je echt het enigste mens op aarde. Dat heb je ook op 1 januari. En je voelt echt trits als je het hent gedaan!
  Irene onlangs geplaatst…(Kerst)shopblog!My Profile

  Beantwoorden
 11. Vlijtig Liesje 22 december 2016

  De film fantastic beasts heb ik gezien! Ik vond hem best lang, en eerlijk gezegd best saai. Maar mijn man en kinderen vonden hem prachtig.

  Beantwoorden
 12. Jenn 22 december 2016

  OOh, ik wil wel mee naar fantastic beasts! Vriendlief is geen fan van de bios Γ©n niet van HP, dus ik heb dubbel pech πŸ˜›
  Jenn onlangs geplaatst…Review: STOX energy running socksMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge