5 mei, weer een jaar erbij

IMG_19435 mei is voor de meeste Nederlanders natuurlijk een feestdag. We werden bevrijd van de oorlog. Maar voor Michael en mij is 5 jaar nog een tikkeltje specialer. Zes jaar geleden kregen wij namelijk officieel verkering! Wanneer ik hem leerde kennen weet ik overigens niet meer precies. Ik ging (en ga) goed met mijn broer om, en Michael was zijn beste vriend. Het zal dus wel op een feestje zijn geweest bij mijn broer thuis. Maar Michael had een vriendin, en waarschijnlijk had ik ook wel een vriendje dus heel veel interesse in elkaar was er niet. IMG_2775

20130929_161041Mijn moeder daarentegen kan zich wel nog heel goed herinneren wanneer ze Michael voor het eerst ontmoette. Er was bokketochie in Zaandam (een twee jaarlijks evenement dat zich kenmerkt door veel bier drinken). Het was zondag avond en we lagen onder een dekentje op de bank. Ik te lezen en en mijn ouders waren tv aan het kijken. En toen kwamen mijn broer en Michael met een stom petje op binnen (het petje hadden ze verdiend door aan het bokketochie mee te doen..), stomdronken waren ze. Zo’n beetje het enige was Michael zei was dat ik maar een saaie doos was omdat ik op zondag avond op de bank onder een dekentje een boek lag te lezen.. En bedankt! (mijn moeder voelde zich ook aangesproken aangezien ze onder hetzelfde dekentje en op dezelfde bank lag). Gelukkig is de relatie tussen die twee ook helemaal goed gekomen. Toen we eenmaal verkering hadden nam hij een bloemetje voor haar mee (en mijn moeder d’r idee was: als zowel mijn zoon als dochter hem leuk vinden, dan zal ie het ook wel zijn!).
BurgerlijkGoed, om een lang verhaal kort te maken, toen we eenmaal allebei vrijgezel waren is bij ons de vonk echt over geslagen! En dat is nu al weer 6 jaar geleden. Om er nog maar even een klassiekertje in te gooien: time flies when you’re having fun! Van die zes jaar wonen we ondertussen ook al weer 5 jaar samen. En we gaan natuurlijk over een paar maanden ons eigen koophuis betrekken! Wat er nou zo leuk aan dat joch is? Daar is moeilijk mijn vingen op te leggen. Hij is gewoon heel heel heel erg lief. En grappig. Man, man, man wat kunnen we goed lachen! Michael heeft ook de meest aanstekelijke lach die ik ken. Als hij toch eens een potje hard moet lachen, dan lopen de tranen over je wangen.unnamedHij kan lekker koken (hoezo de liefde van de man gaat door de maag). Hij kan goed luisteren én goed praten. Hij is super schattig met zijn gekke hobbies. Ik snap soms helemaal niks van hem (zijn muzieksmaak bijvoorbeeld) maar ook daar kan ik enorm om lachen. Zoals ik al zei kan ik er niet meer vinger op leggen maar wat ik wel weet is dat als hij bij me is ik gelukkig ben. Ken je dat? Dat als je een keer niks te doen hebt en je bent alleen thuis en je gaat maar even een tv programma kijken of een boek lezen, dat het eigenlijk maar saai is. Maar op het moment dat je liefde dan ook in huis is, het opeens niet meer saai is? Ook al ben je niet samen aan het kijken, zit de 1 te computeren en de ander tv te kijken, en het gewoon fijn voelt? Nou, dat heb ik dus met Michael. Dus je kan je voorstellen dat ik hem graag bij me hebt! Lieve, lieve fluffie: ik ben dol op je!
IMG_2347

9 Comments

 1. Morgaine 5 mei 2016

  Natuurlijk heb ik dit vorig jaar ook al gelezen, zo leuk, en op een bijzondere dag elkaar ontmoet en verbonden, van harte gefeliciteerd!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…FreedomMy Profile

  Beantwoorden
 2. Laura 5 mei 2016

  Zo zo zo leuk ! Fijn weekendje brugge nu samen! Veel plezier!

  Beantwoorden
 3. Tessa 5 mei 2016

  Aahhwww, lief!
  Tessa onlangs geplaatst…4 meiMy Profile

  Beantwoorden
 4. Tea 5 mei 2016

  Wat zijn jullie schattig samen! Gefeliciteerd met jullie dag vandaag 🙂

  Beantwoorden
 5. Nesrin 6 mei 2016

  Congrats! Geniet van jullie weekend in Brugge!
  Nesrin onlangs geplaatst…APRIL Mijn beste hardloop maandMy Profile

  Beantwoorden
 6. Joyce rdt 6 mei 2016

  Ahh wat een lieve post! Gefeliciteerd met jullie jubileum! Liefs.x

  Beantwoorden
 7. Jenn 6 mei 2016

  He, wat leuk, wij ook op 5 mei 🙂 9 jaar alweer, de tijd vliegt idd.
  Jenn onlangs geplaatst…Kilo’s knallen: hoe gaat het?My Profile

  Beantwoorden
 8. Sas 8 mei 2016

  Wat een super lieve blogpost! Nog van harte met jullie 6 jarig samen zijn.. Wij gaan bijna naar de 9… Woow. Haha waar gaat de tijd heen. En jullie nog eens jullie eerste koophuisje, super leuk!
  Sas onlangs geplaatst…CurrentlyMy Profile

  Beantwoorden
 9. Rachel Kromdijk 13 mei 2016

  Wat onwijs leuk gefeliciteerd en op nog vele liefdevolle en gelukkige jaren met elkaar!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge