7 jaar verkering <3

Het is weer zo ver lieve mensen: Michael en ik zijn weer een jaartje langer bij elkaar. Heb je geen zin in een zoetsappige blog, klik dan nu weg ๐Ÿ˜‰ want op een dag als vandaag kan ik niet anders dan een lief blogje over mijn liefde typen! Zeven jaar alweer… 7 jaar! Time flies when you’re having fun. Goed, dat zeg ik wel.. maar eigenlijk ben ik al ruim een kwart van kwart van mijn leven samen met Michael.. Waarvan ik een groot deel niet meer kan herinneren (want: baby/kind), en is de tijd ‘voor’ Michael al weer een mensen leven geleden voor mijn gevoel ;).ย 

Maar goed, ย waar zal ik toch eens beginnen. Misschien bij zeven jaar geleden? Zeven jaar geleden waren we op het bevrijdingsfestival in Haarlem. De weken ervoor zagen we elkaar ook al meerdere keren per week. Op maandag om te rock ’n roll dansen, op donderdag om naar de Paradiso te gaan (door zijn huisgenoten lollig tot Benterdag vernoemd omdat hij dan dus altijd bij mij in Amsterdam bleef slapen), en wellicht nog een keer in het weekend. Verliefd dat was ik al.. En we hebben een ontzettend leuke dag gehad ๐Ÿ™‚ (hoe kan het ook anders). Biertjes drinken, muziek luisteren, en heel veel lachen in de zon!

Lachen, dat kunnen we nog steeds heel erg goed. Biertjes drinken en muziek luisteren trouwens ook. Je kan dus wel zeggen dat we niet echt veranderd zijn. Behalve wat levenservaring (en een huis en baan) erbij hebben gekregen. En wellicht wat lachrimpels. En waarom ie nou zo leuk is? Dat zal ik jullie eens vertellen!

Waarom Michael de liefde van mijn leven is!

 • Ten eerste is hij gewoon de aller liefste. Behalve als hij me aan het plagen is, iets wat hij maar al te graag doet.
 • Hij is grappig en kan me (bijna) altijd aan het lachen krijgen.
 • Heb je hem gezien ook?
 • Hij is een heerlijk kacheltje waar ik altijd mijn koude handen en voeten aan kan opwarmen (ook al mag dat van hem niet want: koud).
 • Hij is in veel dingen hetzelfde als ik: qua smaak in interieur, maar ook houden we van hetzelfde eten, van een niet al te koude slaapkamer (HOE kunnen mensen in de winter met hun raam open slapen?!), best een huismus maar ook regelmatig een gezellig avondje met vrienden, we houden van dezelfde soort vakanties, etc, etc.
 • Hoewel we erg graag samen zijn, en veel dezelfde vrienden hebben, krijgen we ook genoeg ruimte om wat voor ons zelf te doen
 • Hij heeft de meest rare (of nerdy) hobbies: magic the gathering (een kaart spelletje), schaken, naar metal concertjes gaan (WHYYY?), rubikscuben (oke, niet per se een hobby, wel iets wat ie kan) spelletjes spelen en gamen.. Alleen al als ik aan die hobbies denk (nu dus) moet ik er om lachen :D. Hahah, wat een heerlijke nerd is het ook (no offense, maar geef toe, het zijn niet de meest flitsende hobbies, zoals… skydiven ofzo ๐Ÿ˜‰ ).
 • Ik lach om zijn hobbies, maar hoe passievol hij er over is (en dan met name zijn magic kaartjes) vind ik heel bijzonder รฉn leuk om te zien (+ ik plaag hem ook graag).
 • Had ik al gezegd dat hij lief was? Zo stond hij er bijvoorbeeld gisteren op om me te helpen met het eten klaar maken, hij ging zelf later op de avond bij een vriend eten en pokeren, maar kwam tussen werk en het eten nog even thuis. Lief toch? Enige minpuntje vond ik dat hij niet helemaal voor me wilde koken (want, hij at toch niet mee.. flauw!).
 • Ik mag (bijna) altijd het laatste van iets dat we in huis hebben. Het laatste blikje bullit, het laatste stukje chocola (maar Michael is dol op chocola dus die mag hij vaak van mij hebben), het laatste stukje wc papier (grapje, ik kon even niets anders verzinnen;)).
 • Hij kan goed luisteren.
 • Hij moedigt me aan, en is trots op me.
 • Als ik ziek ben, of me niet zo lekker voel, gaat hij direct in verzorg modus.

En zo zou ik nog wel een tijdje door kunnen gaan. Maar na bijna 700 woorden aan lovende woorden is het denk ik wel weer even genoeg voor nu ;). Vanavond na het werk gaan wij in ieder geval lekker uit eten in Amsterdam om ons jubileum te vieren. En dan is het enige nog wat ik vandaag te zeggen heb: lieve fluf, je bent de beste en ik hou ontzettend veel van je! xx

14 Comments

 1. Jenn 5 mei 2017

  Aahw, zo lief om te lezen! wij kregen ook op 5 mei verkering, tien jaar geleden alweer โ™ฅ
  Jenn onlangs geplaatst…Zullen we het ooit leren?My Profile

  Beantwoorden
 2. jonna@burgertrutjes 5 mei 2017

  Gefeliciteerd! En prachtige foto’s van jullie samen ๐Ÿ™‚
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…4 en 5 mei – Hoe belangrijk is dat tegenwoordig nog?My Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 5 mei 2017

  Hartelijk gefeliciteerd! De 7 year itch start nu? Of is die nu voorbij, ik weet het ff niet meer, hahahaha maarruh… tijd voor de volgende stap? Michael? ๐Ÿ˜‰

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Opening Top40 Plein 2005My Profile

  Beantwoorden
 4. Michelle 5 mei 2017

  Wat lief! En van harte met jullie jubileum ๐Ÿ™‚
  Michelle onlangs geplaatst…Wat ik voor altijd wil onthouden, lieve Owen #3My Profile

  Beantwoorden
 5. Romy 5 mei 2017

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Wat ontzettend lief en mooi, dit artikel! Hij klinkt als een man uit duizenden ๐Ÿ™‚ Fijne dag vandaag!
  Romy onlangs geplaatst…Wat betekent vrijheid voor mij?My Profile

  Beantwoorden
 6. marleen 5 mei 2017

  Wat ontzettend lief!!! Gefeliciteerd enne..nog vele jaren samen! ๐Ÿ™‚
  marleen onlangs geplaatst…4 en 5 mei – Hoe belangrijk is dat tegenwoordig nog?My Profile

  Beantwoorden
 7. Nesrin 6 mei 2017

  Congrats! Op naar de volgende mooie en gelukkige jaren!

  Beantwoorden
 8. Benthe 6 mei 2017

  Wat een lief blogje! Van harte gefeliciteerd, nog vele gelukkige jaren erbij ๐Ÿ’•.
  Benthe onlangs geplaatst…iPhone 7 review๏ปฟMy Profile

  Beantwoorden
 9. Justine 6 mei 2017

  Gefeliciteerd! Wat een leuk stel zijn jullie. Op naar nog vele jaren samen <3
  Justine onlangs geplaatst…Een dag uit mijn leven als au pairMy Profile

  Beantwoorden
 10. Saskia 7 mei 2017

  Wat een lief artikel. Gefeliciteerd met jullie 7 jarig samen zijn. Ik blijf die eerste foto van jullie echt zo leuk vinden. Nog vele gelukkige jaren samen gewenst<3

  Beantwoorden
 11. Charel 7 mei 2017

  Wow 7 jaar alweer! Gefeliciteerd x
  Charel onlangs geplaatst…Zomergezondheid!My Profile

  Beantwoorden
 12. Alyssa 7 mei 2017

  Ahh zo leuk! Wat een lief stukje ๐Ÿ™‚ Nog gefeliciteerd! ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 13. Sammie 7 mei 2017

  Gefeliciteerd! Heel erg lief! Op naar de volgende 7 jaar!
  Sammie onlangs geplaatst…Serax cactus vaas blijft cool, nu ook in mini variant.My Profile

  Beantwoorden
 14. Saskia 10 mei 2017

  Wat ontzettend mooi om te lezen, proficiat met jullie jubileum!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge