Afscheid: maandag morgen run

Ruim twee jaar geleden ging ik ‘back to my roots’. Na een uitstapje van twee jaar in Amsterdam ging ik met Michael samenwonen in Zaandam. Ik werd lid van de sportschool waar mijn moeder trainde en maandagochtend was ons vaste moment om te sporten. De laatste maanden hebben we de sportschool omgeruild voor de Jagersplas om daar een rondje hard te lopen. Omdat ik volgende week met mijn full time baan begin was gisteren onze laatste maandag morgen rondje. We besloten het lekker rustig aan te doen en vooral te genieten van het fijne weer. De laatste keer op maandag ochtend rennen moest natuurlijk wel een fijn afscheid zijn!

Mijn moeder is professioneel kleding maakster en ik ben een veelgebruikt pasmodel. We besloten na onze run gebruik te maken van het mooie weer en nadat we allebei gedoucht en gebadderd hadden lunchten we samen om vervolgens door te rijden naar de Zaanse Schans. Daar maakte we foto’s voor haar website en blog (voor mensen die hier benieuwd naar zijn, haar blog vind je hier). Drie verschillende jurken passeerden de revue. De dag sloten we af aan een bezoekje aan mijn oma (en haar moeder). Waar we een kopje thee met cake verorberden. Hmm lekker!

Een mooi afscheid van onze maandag morgen run. Nu moeten we natuurlijk een nieuw plan maken voor een run in de avond. Maandagavond zal het niet worden: dat is mijn vaste rock ’n roll dans avond met Michael maar ik ben er zeker van dat we een nieuwe dag kunnen prikken! Ik heb er nu al weer zin in :).

Hebben jullie een vast moment in de week dat jullie sporten?

2 Comments

 1. Sassie 28 augustus 2013

  Ik heb eigenlijk geen vaste dag dat ik sport..

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 28 augustus 2013

   Ik ook niet meer šŸ˜‰ Vind het zelf eigenlijk wel handig, dus moet nog maar kijken hoe dat vanaf volgende week gaat….

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge