Back down memory lane

Vroeger gingen we heel vaak op vakantie met 3 gezinnen. Mijn ouders en broer, en twee gezinnen met ook twee kinderen van onze leeftijd. Mijn ouders leerden hen (de ouders) kennen toen ze op de Rietveld zaten (mijn ouders zijn al sinds hun 18 of 19e samen). Naast alle gezamenlijke vakanties waren we sowieso veel bij elkaar te vinden. Samen eten, verjaardagen, de hele reutemeteut. Het is een soort tweede familie geworden. Nog steeds kunnen de kinderen het goed met elkaar vinden maar we zien elkaar niet meer zo vaak. Een paar weken geleden ontstond het plan om weer eens met zijn alle af te spreken en gisteravond was het zover.

Net zoals vroeger met zijn 6e, maar dit keer de aanhang er ook bij. Iedereen nam wat lekkers te eten mee en ook werden er een paar gitaren mee genomen. Een heel gezellige avond was het resultaat! Zoals met alle goede vrienden hoef je elkaar helemaal niet vaak te zien, als je weer bij elkaar bent is het weer als vanouds. Heel erg vertrouwd en leuk. Ik maakte een hartige taart (met kaas en ham). Een old time favourite van mij! Ik was vroeger een heel moeilijke eter, maar die hartige taart van mijn moeder ging er altijd wel in. Ook nu nog vind ik hem heerlijk. Daarnaast is een hartige taart makkelijk om mee te nemen en was dus een ideaal voor deze avond. 

Mijn moeder stuurde me gisteren nog een leuke foto van ons van vroeger op.  Zo te zien waren we ergens aan het kamperen, iets wat we heel veel hebben gedaan (drie maal raden wie ik ben;))! Fijne herinneringen die ik de rest van mijn leven zal blijven koesteren!
Hebben jullie ook zulke fijne herinneringen?

6 Comments

 1. Sylvia 7 oktober 2013

  Leuk dat jullie nog steeds bij elkaar komen 🙂

  Beantwoorden
 2. Sassie 8 oktober 2013

  Wat een fijne herinnering! Leuk ook, om zulke foto’s nog te hebben

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 13 oktober 2013

   Ja heel leuk, foto’s maar ook heel veel leuke filmpjes van toen wij klein waren. Echt leuk om terug te zien 🙂

   Beantwoorden
 3. Anonymous 13 oktober 2013

  Die foto is zo cute B!!!!
  Xx Dop

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge