Change of plans

Ik had me het weekend iets anders voorgesteld dan hij daadwerkelijk is verlopen. Er stonden twee feestjes op de planning, daarnaast wilde ik mijn hardloopschoenen weer eens uit het stof opduikelen en verder een beetje luieren om mezelf klaar te stomen voor een nieuwe week werken. Uiteindelijk is alleen dat stomen ervan gekomen (letterlijk)…

Michael heeft de afgelopen week als een hoopje ellende met griepverschijnselen op de bank en in bed gelegen (arm schaapje). Dit leverde mij twee slapeloze nachten op (1 keer lag hij de hele nacht met koorts te woelen in bed, 1 keer lag er een soort van zeehond naast me die maar niet op hield met hoesten…). Na een weekend vol met feestjes en op maandag ook een feestje op mijn werk begon ik in de loop van de week behoorlijk moe te worden. Toen daar op donderdag ook nog hoofd en keelpijn bij kwam was ik even bang dat ik door Michael was aangestoken. Maar hiep hiep hoera: het bleek geen griep maar een verkoudheid te zijn. Vrijdag zat mijn hoofd vol met snot en nieste ik om de 5 minuten…. Daarnaast leek ik zelf ook in een zeehond veranderd… ik hoest aan 1 stuk door.
Vrijdagavond had ik dus nog een feestje waar ik mijn hoofd heel even heb laten zien, maar om half 1 lag ik alweer lekker in bed. Zaterdag was mijn verkoudheid nog erger en moest ik het geplande feestje van die avond afzeggen. In plaats van dat feestje hing ik ’s avonds met mijn hoofd boven een bak met kokend water in de hoop dat alles een beetje los zou komen. Om 11 uur lag ik in bed. Wat een feestbeest ben ik toch ook! 
Door al dat hoesten voelt mijn keel nu aan als een rauwe lap vlees. Heerlijk. Dus het rondje hardlopen wat voor vandaag op de planning stond zal er ook niet van komen. Helaas was mijn weekend dus niet helemaal wat ik er van te voren van verwachtte…
Hebben jullie wel een leuk weekend (gehad)?

6 Comments

 1. Yolande 15 september 2013

  Jammer dat je weekend zo is tegengevallen! Beterschap met je keel! Mijn weekend is ook niet uitgevallen zoals ik hem had gepland. Oorspronkelijk zou ik gisteren de hele dag gaan tennissen maar door de regen heb ik alleen maar binnen gezeten op de vereniging en niks gedaan. Heel erg jammer!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 18 september 2013

   Ja de regen gooit ook roet in het eten. Moeten we helaas maar weer aan wennen nu het herfst wordt… 🙁

   Beantwoorden
 2. Sylvia 15 september 2013

  Hm, een onaangename verrassing inderdaad. Beterschap beiden!

  Beantwoorden
 3. Sassie 16 september 2013

  Jammer dat het anders is verlopen.. Beterschap met je keel!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge