Dag Sinterklaasje, hallo Kerstman!

Eindelijk is het weer zo ver ik mocht weer een kerstboom in huis halen! Stiekem heb ik het liefst het hele jaar door een kerstboom in huis maar Michael laat dit niet toe. Ná Sinterklaas (avond) mag ik er eentje neerzetten! Hoewel we morgenavond met mijn familie nog heel uitgebreid Sinterklaas gaan vieren (nu al zin in!), is hij officieel het land uit, dus vandaag was het zo ver! Michael en ik hadden allebei nog wat vrije dagen over en dus zijn we vandaag en maandag lekker vrij. Een goed moment om mijn geliefde kerstboom in huis te halen en op te tuigen.

EN WAT IS HET EEN KNAPPERD!! Het was een beetje op de gok, we waren in de stad en Michael voelde er weinig voor om de auto te lenen (we hebben sinds een paar maanden geen auto meer :() om naar de Praxis te rijden. Hij dacht dat een kerstboom achterop de fiets ook wel ging. We waren in de stad en in de Albert Heijn verkochten ze kerstbomen. Alleen waren die wel al in zo’n netje ingepakt dus kon je hem van te voren niet keuren. Op de gok dus. Het was even spannend maar het is een pracht exemplaar (Go AH!). Al is ie wel wat groter dan voorgaande jaren (kan ik niet mee zitten ;)).

Zoals altijd is ie versierd in rood/zilver. Dat vind ik echt het aller mooist! Ik weet nog wel van vroeger dat ik de kerstboom ook altijd het liefst in die kleuren zag, maar mijn moeder had (heeft!) kerstballen in alle kleuren van de regenboog, en in vormen van stukken fruit en taartjes en weet ik wat allemaal! Ook leuk, maar zelfs toen zag ik hem het liefst in mijn kleuren rood en zilver (wat een goed ontwikkelde smaak had ik al op zo’n jonge leeftijd!). Nu ik niet meer thuis woon mag ik het lekker allemaal zelf beslissen en Michael is het met mij eens over het kleurenpallet. Altijd dus een prachtig boompje! Nu moeten we alleen nog wat cadeautjes verzamelen voor onder de kerstboom en dan is het plaatje helemaal af (komt er iemand nog wat onder leggen voor ons?). Ik ben in ieder geval helemaal gelukkig!
Jullie al aan de kerstboom? Of hebben jullie er helemaal niks mee?

6 Comments

 1. Sas 7 december 2013

  Leuke (kerst)foto’s! Wij gaan de boom dit weekend opzetten, we hebben een neppe 🙂 Met onze katten wel zo verstandig 😉

  Beantwoorden
 2. Dina 7 december 2013

  Mooi, die kerstboom. Die van mij staat al sinds dinsdag. Ik had gewoon echt zin in een kerstboom (had ik ook al 4 jaar niet meer).

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 8 december 2013

   Wat fijn dat je nu weer een kerstboom hebt! Maakt het huis vind ik altijd meteen een stuk gezelliger!

   Beantwoorden
 3. leruaa 7 december 2013

  Zo’n schattige kerstboom! Ik vind dat plateautje met die kaarsjes echt heel leuk. Wij gaan de kerstboom vanavond zetten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge