Een date met mezelf

Het komt niet heel vaak voor dat ik een avondje alleen thuis ben. Gisteravond ging Michael naar een metal concert (ik vind het pure herrie dus ging niet mee), en dus besloot ik mezelf heerlijk te verwennen. Zodra Michael de deur uit was begon ik met de afwas, niet bepaald een verwennerij. Ik heb zelfs een gruwelijke hekel aan de afwas, al gaat het beter sinds ik me niet meer verzet tegen het feit dat de afwas moet gebeuren maar het gewoon doe (ik was een soort puber als het de afwas betrof). Ik verzet me hier nu zo’n twee maanden niet meer tegen en de afkeer die ik voor afwassen voelde is zeker minder geworden, maar een verwennerij zou ik het zeker niet noemen ;). Maar goed, ik kan pas echt relaxen als het huis is opgeruimd en er dus geen afwas meer op het aanrecht staat.

Nadat de afwas gedaan was begon ik met een (te) warm voetenbadje (AUW!!) en verzorgde ik mijn voetjes lekker. Die hebben met al dat gesport best wel wat te verduren dus wat extra liefde en zorg kunnen ze af en toe zeker gebruiken! Vervolgens stapte ik lekker onder de douche en na mijn douche nam ik een gezichtsmaskertje. Met een kopje van mijn lievelings thee en een kinderbueno (omnomnom!) heb ik lekker tv zitten kijken. De avond eindigde met bloggen en het internet afstruinen en mijn nagels van nieuwe lak voorzien. Heerlijk.

Na zo’n heerlijk avondje relaxen bedenk ik me dan ook meteen dat ik dit niet vaak genoeg doe.. Liefje, wanneer was ook al weer dat volgende metal concert waar je heen ging?

Maken jullie wel eens tijd voor jezelf vrij om lekker te onstpannen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge