De ontknoping!

Ja, we waren gebleven bij een super spannende cliffhanger, en ik wil jullie niet langer meer in spanning houden ;). Nee hoor, grapje, zoals ik vanochtend ook al zei het is eigenlijk helemaal niet zo spannend, maar ik wilde er nog wel een blogje aan wijden. Daar komt ie hoor: Al maanden hadden Michael en ik in ons hoofd dat we in het najaar naar New York zouden gaan. Maar het er over hebben en daadwerkelijk gaan zijn twee hele andere dingen. Dus, wat we gisteren gedaan heb is geboekt! En hoewel er nog heel veel andere leuke dingen op het programma staan (Rotterdam, Pearl Jam concert, Itali:ë/Rome etc.) ben ik toch wel heel hyper wat New York betreft! Ja maar Bente, het duurt toch nog 5/6 maanden? Nou en! De tijd vliegt altijd zo snel, twee keer knipperen met je ogen en we zijn al weer een week verder.

Er was nog wel een kleine kink in de kabel: hotel en vlucht was uitgekozen, gegevens ingevuld, door naar de betaling…. Creditcard nodig. Fuck. Die hebben we nog niet. Maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen. Vervolgens heb ik de halve dag besteed aan boekjes lezen over New York, en het internet afstruinen op zoek naar informatie. En de tijd vloog voorbij (zie je, dat bedoel ik nou met dat twee keer knipperen..) totdat het opeens alweer tijd was om naar het restaurant te gaan waar we aten met mijn familie vanwege mijn oma’s verjaardag. Wat trouwens ook heel erg gezellig en lekker was!

Terug naar New York: we hebben gekozen voor 10 overnachtingen: dit betekend dat we 9 hele dagen de tijd hebben (en dan nog een avond en een ochtend + een beetje middag). We gaan naar een hotel in Downtown Broolyn, en zitten dus echt super snel met de metro in Manhatten. Ontbijtje hebben we ook in het hotel dus dat is lekker relaxed: rustig opstaan, klaar maken, aanschuiven bij het ontbijt en dan kunnen we op pad. Geen gedoe met zoeken naar een leuke plek om te ontbijten. Dus, dat was het dus 😉 Vakantie geboekt! Super veel zin in. Al heb ik ook echt heeeel erg veel zin in de bruiloft van mijn nicht (in Italië) om vervolgens met mijn broer en Michael nog een paar dagen naar Rome te gaan. Ik kan trouwens nog heel lang doortypen over mijn vakanties (had ik al gezegd dat ik er redelijk hyper van werd?) maar dat ga ik maar niet doen. Over en uit ;)!

Worden jullie ook altijd zo hyper van leuke plannen?

3 Comments

 1. Sas 28 april 2014

  Super leuk! Ik kan me helemaal voorstellen dat je er hyper van wordt haha. Zou ik ook hebben… Super fijn vooruitzicht! Enjoy

  Beantwoorden
  • Irene 29 april 2014

   Superleuk dat je gaat! Ik ga volgende week (weer) naar NY.

   Beantwoorden
 2. Inge en Steffen 7 mei 2014

  Oh New York, echt een zalige stad, het is al veel te lang geleden dat wij er geweest zijn.
  Maar een aanrader is het restaurant Ninja, wat een belevenis 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge