Een ode aan vriendschap!

Vijfentwintig jaar, een kwart eeuw oud. Dat is mijn beste vriendinnetje vandaag geworden! Lieve, lieve Lau, van harte gefeliciteerd! En ze mag wel eens in het zonnetje gezet worden! Ze heeft namelijk een ontzettend zwaar jaar achter de rug. Maar ondanks alle tegenslag is het haar toch gelukt om binnen het jaar haar master af te ronden en ik ben super trots op haar. En dat heb ik volgens mij nog helemaal niet tegen haar gezegd. Of in ieder geval niet vaak genoeg. Dus vandaar dat ik maar eens een blogje aan haar en onze vriendschap wijdt.

Ze is leuk, lief, grappig en ook nog eens heel knap! <3

In de brugklas kwamen we bij elkaar in de klas, niet meteen beste vriendinnen. Eerder het tegenovergestelde zelfs.. Maar goed, dat werd allemaal opgelost en vanaf de tweede klas werden we echt goed bevriend, en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Dat betekend dat we ondertussen al ruim een decennium bevriend zijn (al ruim 11 jaar zelfs). Een hele bijzondere vriendschap. In al die jaren hebben we heel wat dingen mee gemaakt (hallo tienerjaren vol met drama!). Maar we zijn ondertussen natuurlijk heel wat volwassener geworden (al kunnen we ons ook vreselijk misdragen samen met onze andere vriendin Jellina) en alle drama hebben we ondertussen wel achter ons gelaten. Nu is het als we elkaar zien gewoon zoals het hoort te zijn: er wordt dan veel gelachen (of gegiebeld zoals Michael dat zou omschrijven), gepraat, gedanst, gedronken, gewinkeld.. Lautje bapaotje: Ik ben dol op je!

Goed, dat was dus de ode aan mijn vriendschap met haar. Over op de orde van de dag! Vandaag staat natuurlijk in het teken van haar verjaardag. Ik heb nog geen tijd gehad om op cadeautjes jacht te gaan dus dat moet vandaag geregeld worden, het is tenslotte haar verjaardag. En vanavond is het tijd voor haar feestje! Ik heb er zin in :). En morgen? Morgen staat er lekker niks op het programma. Uitslapen, beetje bloggen, misschien wat lekkers in de keuken in elkaar flansen, lezen, tv kijken.. Ennnn het weekend is al weer om ;).

Vertellen jullie je beste vrienden of vriendinnen wel vaak genoeg hoe dol je op ze bent?

6 Comments

 1. Raounak 4 oktober 2014

  Lief en heeel leuk!!

  Beantwoorden
 2. Marion 4 oktober 2014

  Wat lief 🙂

  Beantwoorden
 3. Nicetobeout 5 oktober 2014

  Mooi!

  Beantwoorden
 4. Dascha Boonstra 5 oktober 2014

  Aaah super lief! Ja af en toe doe ik dat ook! 🙂

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  Beantwoorden
 5. Sas 7 oktober 2014

  Super lief stukje! Ik heb ook een beste vriendinnetje, al járen. <3

  Beantwoorden
 6. Infinity 8 oktober 2014

  Wat lief!
  Leuk dat jullie al zolang vriendinnen zijn!

  Liefs,
  Eva

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge