Een persoonlijke update

uitzicht-hardlopenDe afgelopen maanden ben ik niet zo actief geweest op mijn blog. Ik had een goed excuus: de aankoop, verbouwing en verhuizing in ons nieuwe huis. De korte berichten doen welicht al een beetje vermoeden hoe het ongeveer gaat: moe, druk, verhuizen is gelukt, nog meer moe.. Maar bij deze een wat uitgebreidere update over hoe het precies met me gaat!

In het kort kan ik zeggen: heel goed! Maar goed, dat zou wel een erg karig bericht zijn ;). Ik zal dus een iets uitgebreidere update geven: de afgelopen maanden zijn wel een klein beetje een aanslag op mijn lichaam geweest, ik ben nou niet echt een klusser (en ik ga ook never nooit meer een klus huis kopen, al moet ik natuurlijk nooit nooit zeggen) en mijn rug was vooral niet heel erg blij met dat zware werk. Maar goed, dat hoort er bij en ik krijg er ook heel veel voor terug: een heel mooi huis! Nu we verhuist zijn (we zijn overigen nog niet klaar, we slapen alleen wel in ons nieuwe huis) is alles iets minder chaotisch en vermoeiend, dus dat is heel erg fijn. Dit betekend dat ik ook langzaam weer mijn normale (sociale) leven kan oppakken.

Ik heb echt heel veel zin om weer te gaan sporten. Gister avond heb ik al mijn eerste hardloop rondje in de nieuwe omgeving gelopen (zie foto van het uitzicht helemaal boven aan :)). Ik ben nu al fan! Verder wil ik me binnenkort gaan inschrijven bij de sportschool hier in de buurt. En lucky me, er is op dit moment een actie waarbij je 30% korting op je abonnement krijgt dus daar ga ik zeker gebruik van maken.

Huis
Dan, het huis! Sinds vorige week zondag slapen we hier dus. Alle dozen staan nog zo’n beetje onuitgepakt in de woonkamer. De kamers beneden zijn praktisch af. Er moeten nog lampen opgehangen worden en er moet nog een kledingkast komen in onze slaapkamer (ik leef nu uit vuilniszakken…). Boven is ook vrijwel helemaal af. Michael heeft gisteren de meubels van de logeerkamer in elkaar gezet. In de andere slaapkamer moeten nog plinten gelegd worden, dat gaan Michael en ik vandaag doen, en dan kunnen we Michael zijn bureau en computer er neer zitten.vloerTot slot hebben we dan nog de middelste verdieping: de hal/woonkamer/keuken. Eigenlijk is deze verdieping ook redelijk af. In ieder geval, zover Michael en ik het af kunnen maken. Vrijwel alles is geschilderd, de rest wordt gedaan. Op 22 september wordt eindelijk onze keuken geplaats. Daar heb ik zo ontzettend veel zin in! Eindelijk normaal koken met goede keukenapperatuur! Man, man, man, ik kan niet wachten! De week daarop wordt onze vloer gelegd. Zie de foto hierboven welke vloer het wordt. Daarna is het een kwestie van de meubels neerzetten en dan zijn we echt even KLAAR. Nog een paar weken dus, en dan kunnen we met de benen omhoog :).keulenWerk
Dan hebben we natuurlijk nog het werk. Dat gaat ook nog door. En ook daar gaat alles op rolletjes. Ik heb het er nog steeds ontzettend naar mijn zin. Een paar weken geleden ben ik nog voor een paar dagen naar Keulen geweest voor een beurs, en in november staat er weer een tripje naar Amerika gepland. Seattle en San Francisco dit keer. Lucky me!moeLiefde
Daar zit het ook nog helemaal goed mee! Het scheelt dat Michael en ik helemaal op 1 lijn zitten wat betreft de inrichting van ons huis, dus daar is geen enkele keer ruzie om geweest. En ook tijdens het klussen zijn de irritaties beperkt gebleven. Ik heb me alleen maar verbaasd over hoe handig Michael blijkt te zijn: ik ben dus alleen maar doller op die leukerd geworden de afgelopen tijd (slijm, slijm, slijm maar wel echt waar!). Sorrynotsorry.

Bovenstaande foto is trouwens van vorige week toen we de hele dag verhuisd hadden, en ook nog naar de Ikea gingen om meteen ons bed te halen (nu we toch een enorme verhuisauto hadden). We moesten ruim een uur voor het orderpicken wachten en we waren moe en hadden honger. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en hebben we nu een heerlijk bed :D.

Blog
En last but not least: een korte update over mijn blog! Door de chaos kwam hij (of zij?) even op een laag pitje maar nu wil ik het langzaam weer gaan oppikken. Uiteraard wil ik laten zien hoe leuk ons huisje geworden is (als het af is dan, eind deze maand dus ;)) en kunnen jullie daar een overload van foto’s van verwachten. Anyway, ik zal proberen er af en toe ook nog eens een ander onderwerp doorheen te gooien, komt vast goedd. Ik ga in ieder geval proberen om wat vaker wat van me te laten horen en jullie leuke blogs weer wat vaker te bezoeken!

Zo, dat was even een persoonlijke update over hoe het allemaal met me gaat. En nu wil ik ook graag weten: hoe gaat het met jullie?

7 Comments

 1. Laura 10 september 2016

  Wat fijn allemaal! Ik ben blij als er weer meer blogs komen! En als je weer je sociale leven kan oppakken, incl. Drankjes en hapjes met mij😀 Groetjes vanuit Indonesie 🌞

  Beantwoorden
 2. Danielle 11 september 2016

  FIjn om weer wat uitgebreider van je te horen! Ben heel benieuwd hoe je huisje straks is geworden… De vloer vind ik in ieder geval al prachtig!

  Beantwoorden
 3. Nesrin 11 september 2016

  Fijn dat het allemaal goed gaat. Ik vind het heel knap dat je gewoon doorgaat en dat je zelf gisteren bent gaan hardlopen. Leuk dat je weer gaat bloggen want ik heb je wel gemist hoor.
  Nesrin onlangs geplaatst…TAG Five Funny FactsMy Profile

  Beantwoorden
 4. Vlijtig Liesje 12 september 2016

  Leuk dat je het hardlopen weer hebt opgepakt. Dat is ook een perfecte manier om een nieuwe omgeving te leren kennen!

  Beantwoorden
 5. jackie 12 september 2016

  Fijn om te lezen dat het goed gaat..
  Klussen, het kost zo veel tijd, energie… Bij mij nog geen einde in zicht voorlopig, niet veel zin ook op het moment om alles steeds maar in de avonduren en weekends te doen…
  Je hebt ook weer een erg leuk werk uitstapje in het vooruitzicht

  Beantwoorden
 6. Morgaine 14 september 2016

  Volgende keer HET blog? hahahaha

  Ja, daar gaat veel tijd en energie in zitten vooral als je ook nog gewoon moet werken en andere verplichtingen na moet komen waar je niet onderuit kunt. Ondertussen zijn jullie over en hoop ik dat jullie heel snel weer bijgetrokken zijn.

  Hier gaat alles zijn gangetje, de normale ups en downs, met gelukkig heel veel mooie dagen en momenten nu de zomer alsnog is gearriveerd 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Havenfestival: Botter AM1My Profile

  Beantwoorden
 7. sammie 19 september 2016

  Fijn te horen dat de liefde er nog steeds is na al dat geklus 😀 Nog even volhouden! Deze week een normale keuken! Dat word feest 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge