Een persoonlijke update

2015-08-06 19.29.17Ik deel best wel veel op mijn blog, heb geen grote geheimen en geef een best uitgebreid kijkje in mijn leven. Toch bedacht ik me dat ik (bijna) nooit echt uitgebreid vertel hoe het nou met me gaat. Nu verandert er over het algemeen niet heel veel in die situatie, want over het algemeen ben ik gewoon heel erg gelukkig, maar het leek me ook wel eens leuk om wat uitgebreider te vertellen over het hoe en wat in mijn leven. 

Werk
Werk beslaat natuurlijk een groot gedeelte van mijn leven. Ik zit 40 uur per week op kantoor dus hoe het daar gaat bepaalt ook voor een groot gedeelte hoe het met mij gaat. En met werk gaat het heel erg goed. Ik werk er nu iets meer dan twee jaar, toen ik begon werkten er nog geen 10 mensen, nu zitten we alweer over de 20 medewerkers. Je kan dus wel zeggen dat we hard aan het groeien zijn. Heel bijzonder om mee te mogen maken. Dit betekend trouwens wel dat het vaak heel erg druk is. Een paar weken geleden had ik een heel fijn gesprek met mijn baas. Omdat we met niet heel veel mensen waren had iedereen meerdere taken. Maar nu we steeds meer medewerkers krijgen wordt er ook steeds meer ‘gespecialiseerd’. Zo hou ik me op dit moment nog heel erg bezig met het doen van onderzoek, en daarnaast ‘beheer’ ik een heleboel klanten. Ik hou contact met ze, help ze met data verzoeken en probeer ze blij te houden. Dat klantencontact vind ik het leukste van mijn baan. En dat is nou precies wat ik de komende tijd meer ga doen. Mijn taken in het onderzoek doen (vragenlijsten laten vertalen, programmeren, testen, data verwerking etc.) zal minder worden. Ik zal trainingen krijgen en klaar gestoomd worden om me meer en meer bezig te houden met de klanten. Heel erg leuk en fijn dat dit kan.

Vakantie
Ook wel een beetje werk gerelateerd, die vakantie. Zoals ik al aangaf is het op dit moment heel erg druk op mijn werk. Daarnaast zijn Michael en ik nog niet echt weg geweest dit jaar (oké, we zijn in juni een weekendje weg geweest met vrienden, je weet wel, toen we ons auto ongeluk hadden..). Maar echt naar het buitenland, om lekker tot rust te komen? Dat was voor het laatst in Oktober 2014 (toen we naar New York gingen, waar je overigens niet heel erg van uit rust ;)). Je kan je misschien wel voorstellen dat ik er best wel aan toe ben! Het aftellen is dan ook wel echt begonnen. Nog een paar weekjes en dan zitten we in Amerika! Zo ontzettend veel zin in, dat is gewoon niet te omschrijven! Het aftellen is nu dus wel echt begonnen, kom maar op!!

Liefde, familie en vrienden
Over liefde kan ik heel kort zijn: dat gaat helemaal goed! Ik zal niet een heel slijm verhaal ophangen over hoe geweldig Michael en onze relatie wel niet is, maar het klopt gewoon. Alles klopt. Van mijn familie en vrienden word ik ook heel erg blij. Ik zie ze misschien wat minder vaak dan ik zou willen (maar goed, iedereen – waaronder ik – is ook altijd maar druk, druk, druk) maar als ik ze zie dan is het alsof je ze de dag ervoor nog hebt gezien.

Sport
Sporten ben ik ook nog steeds fanatiek mee bezig. Afgelopen zondag liep ik natuurlijk de Dam tot Damloop. Voorgaande keren belandde ik meteen daarna in een hardloopdip (waarbij ik meer dan een maand niet meer ging hardlopen). En hoewel ik nog niet mijn hardloopschoenen aan heb gedaan na zondag heb ik er wel nog heel veel zin in. Dat hardlopen ga ik dit weekend dus weer lekker doen. Geen hardloopdip dit jaar. Daarnaast ga ik ook nog steeds braaf naar de sportschool. Deze week was ik daar maandag (ja, met heel veel spierpijn van de damloop) en vrijdag na het werk te vinden. Ik vond het best een goede score, geen drie keer (alhoewel de week nog niet voorbij is), maar toch een nette score.

Blog
Last but not least: mijn blog! Wat vind ik dat nog steeds ontzettend leuk om te doen! Ik word altijd zo blij van alle leuke reacties die ik binnenkrijg (al ben ik misschien wat minder goed in het reageren op reacties, my bad!). Ik krijg nog altijd een mailtje als er een nieuwe reactie binnen komt, die lees ik dus ook altijd meteen. Verder schiet de laatste tijd af en toe een blogje door de vingers (ik probeer vier keer in de week te bloggen, maar soms komt het er even niet van). Dat vind ik jammer, maar aan de andere kant probeer ik het ook gewoon los te laten, je kan niet altijd alles hebben. Verder vind ik het heel leuk dat er zo positief gereageerd wordt op mijn psychologie blogjes. Ik zit er over na te denken om dit als vaste rubriek op te nemen. Daarnaast ga ik ook proberen om eens wat regelmatiger foto’s te maken in het dagelijkse leven zodat ik ook eens een foto dagboekje kan gaan bijhouden. Die vind ik zelf altijd heel leuk om te lezen en te zien, maar met 2 random foto’s in de week kom je niet zo ver ;). Ik ga er aan werken!

Zo, dat was even een flinke lap tekst, respect als je alles hebt weten uit te lezen ;). Met mij gaat het dus heel erg goed! En nu ben ik benieuwd: hoe gaat het met jullie?

11 Comments

 1. Tessa | 52druppels.nl 26 september 2015

  Ah fijn om te lezen! EIgenlijk loopt het op alle vlakken lekker… EN wat een mooie persoonlijke ontwikkelingen op je werk.Fijn weekend, maar dat gaat ongetwijfeld lukken!
  Tessa | 52druppels.nl onlangs geplaatst…Ode aan de middelmatigheidMy Profile

  Beantwoorden
 2. Marion 26 september 2015

  Super dat het bedrijf waar je werkt het zo goed draait. En natuurlijk dat je meer kan gaan doen van wat je het leukst vindt. Een leuke baan is zo heerlijk om te hebben. ik hoop er over een poosje ook weer van te kunnen genieten. Geniet van je weekend!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis – Herstel: Doe mij maar maat 46My Profile

  Beantwoorden
 3. Danielle 26 september 2015

  Fijn dat ze je op je werk de ruimte geven om je te ontwikkelen in een gebied dat jij leuk vind!

  Ik kan mij ook voorstellen dat je erg uitkijkt naar je vakantie, ik kijk ook uit naar jou vakantie haha ben benieuwd naar alle foto’s! Volgend jaar moeten robbert en ik ook maar weer eens naar Amerika..!
  Danielle onlangs geplaatst…Hoe ik bij de tijd blijfMy Profile

  Beantwoorden
 4. Anne-Sterre 26 september 2015

  Altijd fijn als je op je werk de ruimte krijgt je te ontwikkelen in de richting die het beste bij je past. wat een fijn lijstje verder, zoveel positieve dingen 🙂
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Doe mij maar weekendMy Profile

  Beantwoorden
 5. Sandra 27 september 2015

  super nice dat je trainingen krijgt voor je werk! ik begrijp dat je naar die specialisatie uit kijkt. oeh, en je vakantie komt ook al dichtbij. lekker hoor! voor je het weet is het zo ver. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #31 | Ray Ban, wokrestaurant en een nieuwe ringMy Profile

  Beantwoorden
 6. Monique | WritingMonique 27 september 2015

  WAt een leuk babbelblogje. Wat leuk dat je zoveel met klanten mag gaan werken. Super!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Pietje Bell, Deel 7 & 8.My Profile

  Beantwoorden
 7. Nesrin 27 september 2015

  Fijn dat het goed met je gaat en ik vind het leuk om zo een update te lezen. Jullie vakantie komt eraan, gaaf hoor!
  Nesrin onlangs geplaatst…Plog Turkse BesnijdenisfeestMy Profile

  Beantwoorden
 8. Jenn 27 september 2015

  Leuk om te lezen!
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #38My Profile

  Beantwoorden
 9. Morgaine 28 september 2015

  Och, heb ik dit nu helemaal zitten lezen al maar niet eens gereageerd? Stoute Morgaine, hahaha Wat vond ik dit een heerlijke persoonlijke update om te lezen, zo fijn als alles goed gaat, en wat het bloggen betreft en even niet lukken, dat is ook niet erg, soms kun je er 3 op een dag schrijven en dan is het even lekker druk in het echte leven en geloof me, het echte leven gaat nog atlijd voor op je blog of andere bloggers 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Harvest MoonMy Profile

  Beantwoorden
 10. Sas 30 september 2015

  Wat een super fijne update en fijn te horen dat het allemaal zo goed met je gaat! Vaker doen, zo’n update. Altijd super leuk te lezen. Een update van mijn kant komt volgende week online 😉
  Sas onlangs geplaatst…De zoektocht naar goede schoenen (en een goede schoenenkast)My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge