Eetdagboek #2

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik mijn eerste eetdagboek online zette. De eerste keer vond ik het erg leuk om eens een dag bij te houden wat ik allemaal at Vandaar dat ik het gisteren weer gedaan heb. Ik vind het zelf altijd interessant om te zien wat mensen op een dag eten. Ook omdat ik op die manier inspiratie kan op doen voor lekkere recepten.Hoewel mijn moeder vond dat ik ook mijn drankjes moest fotograferen heb ik dit niet gedaan. Jullie moeten me maar op mijn woord geloven wat ik gedronken heb ;). Zoals elke dag begon ik weer met een bullitje.

Na mijn bullitje begon ik aan mijn ontbijt: een bakje yoghurt met appel, lijnzaad en kaneel. Daarbij een smoothie van banaan, aardbei met een klein beetje yoghurt. Deze smoothie deelde ik met Michael. Een erg fruitig/yogurt ontbijt, maar wel lekker!
Voor het middageten maakte ik een salade van sla, komkommer, tomaat, mais, augurk en een paar blokjes feta. Voor er overheen maakte ik een honing-mosterd dressing. Erg smakelijk.
 
Voor het avondeten ging Michael aan de slag. Het werd een erg lekkere pasta (macaroni) met spekjes, rucola, tomaat en crème fraîche. Daar overheen een beetje Parmezaanse kaas. Echt een toppertje. Het was de eerste keer dat we dit recept maakten (of eigenlijk dat Michael dit maakte…) maar zeker niet de laatste keer! 

Na het avondeten ging Michael nog even langs de supermarkt en kwam terug met chocolate chip cookies. Mmmh lekker! Dat werd mijn toetje. Het koekje smaakte zo goed dat ik er uiteindelijk twee op at.

Last but not least: een raketje! Ik had van te voren al bedacht dat dit mijn toetje zou worden, totdat Michael dus met die koekjes kwam aanzetten.. Maar ik had mijn zinnen ook al op een ijsje gezet dus ik moest en zou die ook nog naar binnen werken! Lekker verkoelend in de hitte van de laatste tijd.

En dat was wat ik gisteren naar binnen werkte. Ohja, qua drinken… ik dronk nog een Liefmans Fruitesse (mijn favoriete drankje!). En over de rest van de dag heel veel water. Ik blijf maar drinken met dit weer…

Staat/stond er bij jullie nog wat lekkers op het menu?

2 Comments

  1. Debbie 21 juli 2013

    Leuk om te zien wat iemand eet op een dag… Ik zelf maak ook vele foodie foto,s en staan vaak in mijn week overzicht op mijn blog.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge