Nog meer feestjes en zon!

Ik val een beetje in de herhaling de laatste tijd. Afgelopen weekend stond weer in het teken van veel feestjes. Vrijdagavond aten we bij een vriend thuis, en werden er ’s avonds de nodige alcoholische versnaperingen gedronken. Daar was ik toen ik zaterdag ochtend wakker werd iets minder blij mee dan op het moment zelf… Ik kwam dus wat moeilijk op gang maar er stond zaterdag een feestje in Scheveningen op de planning! In eerste instantie baalde ik van het weer: hele week mooi weer gehad, morgen weer  mooi weer voorspeld, maar op het moment dat we een feestje hebben op het strand is het bewolkt! Gelukkig brak rond 5 uur de zon door en hebben we toch nog de hele avond prachtig weer gehad!

Bij binnenkomst van het feestje kregen we een ananas cocktail. Deze was zeer smakelijk en erg makkelijk om na te produceren. Wat je nodig hebt is een verse ananas. Deze stop je in een blender, en hier voeg je wat wodka aan toe (in die van ons zat zo weinig wodka dat je het niet een proefde). Vervolgens blend je dus de ananas (inclusief wodka naar smaak) fijn, en klaar ben je! Heel erg smakelijk en zeker een aanrader :).

Ik was rond half 1 ’s middags vertrokken naar Scheveningen, rond half 2 ’s nachts kwam ik moe maar voldaan weer thuis. Met het weer van gisteren kon het bijna niet anders dat we gingen chillen in de Jagersplas. Dat deden we dan ook! Met zijn 8e hebben we van het zonnetje en lekkere hapjes en drankjes genoten. De fanatiekelingen onder ons speelden nog een potje voetbal en frisbee (it wasn’t me), ik lag vooral te luieren en heb nog een paar potjes kaart gespeeld. 
Ik moet weer een beetje bijkomen van het weekend en ga de komende week nog zoveel mogelijk van het lekkere weer proberen te genieten! De wereld is zoveel leuker als de zon zo lekker schijnt!
Wat gaan jullie nog doen om zoveel mogelijk van de zon te genieten?

4 Comments

 1. Shanna 22 juli 2013

  Die cocktail was inderdaad lekker! Ik ben vanochtend begonnen met een fitness workout in de sportschool en ben nu bezig met een mijn administratie, als ik dat af heb ga ik lekker op mijn balkon genieten van de zon!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 22 juli 2013

   Klinkt goed! Ik moet voor vandaag ook nog maar iets inplannen om van de zon te kunnen genieten 🙂

   Beantwoorden
 2. Bianca Kramer 24 juli 2013

  Een heerlijk week was het! Fijne foto’s heb gemaakt!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge