Helemaal zen!

Hoewel het weer niet helemaal mee zat (en de klok een uur vooruit ging 🙁 ) heb ik een heerlijk weekend achter de rug! Op vrijdagavond gebeurde niet heel veel spannends. Michael en ik dronken een paar biertjes thuis en gingen op tijd naar bed. De volgende ochtend waren we dan ook weer lekker vroeg wakker (Michael ging er om 7 uur al uit, ik om kwart voor 8). Om 10 uur hadden we dan ook beide het gevoel er al een halve dag op te hebben (productief ochtendje met boodschappen doen, ontbijten, blogjes lezen, aflevering Lillyhammer kijken). Rond een uurtje of half 1 was het tijd om naar Amsterdam te gaan, er stond wat leuks op de planning:

Ik had Michael voor zijn verjaardag een massage arrangement gegeven. Wat inhoudt dat we in een massagesalon in Amsterdam wat hapjes en drankjes kregen, een voetenbadje, voetmassage en vervolgens nog een ontspanningsmassage van 75 minuten (dus met twee masseurs). Ik had nog nooit een professionele massage gehad dus ik vond het in het begin wel een beetje spannend. Maar de masseurs waren heel aardig en er hing een fijne sfeer in de salon (waar enkel op afspraak gemasseerd wordt, en waar we alleen met zijn 2e waren, er liepen dus niet random mensen langs ofzo). Ze begonnen bij de voeten en benen en eindigde met een hoofdmassage (en tussendoor waren de rug, schouders, armen en nek aan de beurt). Echt super lekker en het besef van tijd was ook helemaal weg (ik kon echt niet inschatten of ie een kwartier, half uur of al een uur bezig was). Ik vond het in ieder geval super fijn en een echte aanrader (massage praktijk Rust in Amsterdam, voor de liefhebbers). Om vier uur stonden we weer buiten, even een klap in ons gezicht na de warmte en ontspanning van tijdens de massage.

We besloten even bij een vriend langs te gaan, waar we ’s avonds ook een hapje mee konden prikken. Erg gezellig! Om vervolgens precies op tijd thuis te zijn voor de voetbal wedstrijd tussen Nederland en Turkije. Dat was helaas niet zo ontspannen maar juist enorm billenknijpen omdat Nederland pas in de blessuretijd de gelijkmaker maakte (en het was een EK-kwalificatie wedstrijd dus het ging ook nog eens ergens om)! Na de voetbal wedstrijd doken we meteen ons bed in. We waren allebei lekker rozig geworden van de massage.

Gisteren was ook nog een lekker rustig dagje: ik maakte wat lekkers voor Foodie Friday (maar wat dat dus is zien jullie aanstaande vrijdag verschijnen), deed wat huishoudelijke taakjes (was en afwas, moet ook gebeuren!)  en ’s avond aten we gezellig bij mijn ouders. Omdat boer zoekt vrouw nu is afgelopen hadden we opeens een vrije zondag avond, ook wel eens lekker ;). Die spendeerde we aan het boeken van twee bungalow huisjes, we gaan in juni namelijk met een stel vrienden naar een festival bij Eindhoven en plakken er meteen nog wat extra dagen aan vast. En zo was mijn weekend alweer voorbij gevlogen. Klaar voor een nieuwe week!

Zijn jullie een beetje klaar voor de nieuwe week? 

14 Comments

 1. Morgaine 30 maart 2015

  Oh heerlijk die massage, dat heb ik al wat vaker gedaan, in Amsterdam ook, maar dan in een salon waar je gewoon binnen kunt lopen, dit klinkt nog meer relaxed!

  het weer wil nog niet echt meewerken nee, dat is een smet op mijn humeur dan ook, hahaha ik ben klaar voor de nieuwe week, al is het om de blauwe lucht snel te verwelkomen, elke grijze dag die ik overleefd heb, is er weer eentje dichterbij naar de blauwe luchten toe 😛
  Morgaine onlangs geplaatst…Deze week in deze week, de afgelopen week!My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 31 maart 2015

   Haha nou, helaas is het weer nog niet echt verbeterd, maar dat lekkere weer komt nog wel. Hebben we tenminste iets om naar uit te kijken 😉

   Beantwoorden
 2. Danielle 30 maart 2015

  Oh lekker een massage! Dat wil ik ook binnenkort eens doen!

  Ik ben helemaal klaar voor deze week, vorige week was 3x niks dus laten we maar hopen dat het deze week beter word!
  Danielle onlangs geplaatst…Hardlopen & Sport| Week 13 – Evenwicht-issuesMy Profile

  Beantwoorden
 3. Marion 30 maart 2015

  Oh een massage is zo ontzettend lekker! Ik probeer iedere 6 weken een massage te nemen. Liefst iedere maand, maar dat hangt af van de financiën. Het is zo lekker om dat besef van tijd even helemaal kwijt te zijn. Tof cadeau!
  Marion onlangs geplaatst…I am the hunter or the hunted?My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 31 maart 2015

   Wat een goed streven! Voor mij was dit ook echt voor herhaling vatbaar! 🙂

   Beantwoorden
 4. Laura 30 maart 2015

  Klinkt als een heerlijk weekend bil!

  Beantwoorden
 5. Laura 30 maart 2015

  Die Rust massage praktijk ziet er goed uit! Ik ga daar een afspraak maken voor acupunctuur, om te kijken of dat helpt tegen mijn migraine. Wordt vergoed door mijn zorgverzekering dus valt te proberen..

  Beantwoorden
 6. jackie 30 maart 2015

  klinkt super zen en relaxed…
  Een massage cadeau, heerlijk !!

  Beantwoorden
 7. Jenn 30 maart 2015

  Heerlijk, zo’n massage!
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week #12My Profile

  Beantwoorden
 8. Kiss & Make-up 31 maart 2015

  Oh zalig! Er is niks zo ontspannend als een lekkere massage.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | 5100 Skincare Glacier Purify Cleanser & Purify HydratorMy Profile

  Beantwoorden
 9. Sas 31 maart 2015

  Klinkt echt heerlijk! Geniet van je nieuwe week (die al een dagje is begonnen)…
  Sas onlangs geplaatst…Behind the scenes – MaartMy Profile

  Beantwoorden
 10. Nesrin 31 maart 2015

  Klinkt heel goed zo een massage bij Rust. Leuk cadeau ook.
  Samen een paar biertjes drinken..daar moest ik wel om lachen klinkt heel gezellig!
  Nesrin onlangs geplaatst…Jaderoller (rol je rimpels & grove poriën weg)My Profile

  Beantwoorden
 11. Nesrin 31 maart 2015

  Oh en een compliment: als ik hier een reactie achter laat dan gaat dit super snel dit maak ik niet vaak mee 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Jaderoller (rol je rimpels & grove poriën weg)My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 31 maart 2015

   Blijkbaar heb ik dan de juiste server provider uit gekozen 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge