Het aftellen is begonnen!

Het ene moment lijkt zo’n vakantie nog iets van ver in de toekomst, en het volgende moment kan het aftellen alweer beginnen! De komende weken nog even werken, maar met nog 2 vrije dagen in het verschiet en een twee dagelijks uitje naar een onbekende bestemming is dat zo om. En dan.. Over 3,5e week is het zo ver. Italië! We vliegen via Rome, maar dat is niet onze eerste bestemming. Mijn nicht gaat namelijk trouwen in een plek in Italië dat nog veel zuidelijker ligt. Met een huurauto gaan we dus vanuit Rome door naar bestemming nummer 1: de builoft. Ik ben nog nooit bij een bruiloft geweest maar ik begin dus meteen met een knaller: in een heerlijk land met heel veel familie. Dat past goed bij mij motto: als je het doet, doe het dan goed (ik heb trouwens pas zo juist bedacht dat dit mijn motto is maar dat terzijde..).

Op zaterdag is de trouwerij zelf en ik ben echt heeeel benieuwd hoe dat gaat zijn. Op zondag hebben we dan nog een rustig dagje daar en op maandag rijden we weer met de huurauto terug naar Rome. Om daar vervolgens nog tot zaterdag te blijven! Ik wil echt al jaren naar Rome. Het lijkt me (en het is) echt een prachtige stad. Lekker weer, lekkere wijntjes en pasta’s, mooie gebouwen en veel cultuur.. Ja, daar kan ik me wel een paar dagen vermaken! Oh en ik vergeet natuurlijk leuk gezelschap: Bij de trouwerij natuurlijk mijn hele familie (van moeders kant), maar naar Rome ga ik met Michael en mijn broertje (oké broer, hij is zowel ouder als groter, maar broertje klinkt leuker!).

Leuke sidenote: Michael ken ik via mijn broer, die waren al heel goed bevriend (en ik kan het ook heel goed met mijn broer vinden.. op mijn 19e ging ik zelfs een weekje met hem op vakantie!). Dus het is altijd gezellig als we met zijn 3e zijn. Dat wordt dus dolle pret ;). Nu hebben we op dit moment eigenlijk alleen nog maar de vliegtickets geboekt (en de overnachtingen bij de bruiloft). Maar dit weekend komt mijn broertje langs en willen we de rest ook gaan boeken: slaapplek in Rome, huurauto, en kijken of we al tickets voor bijvoorbeeld Vaticaanstad kunnen regelen. Ik ben namelijk zo ongeduldig als het maar kan dus uren in een rij staan spreekt me niet zo aan. Zin in! Het voorbereiden is natuurlijk al de voorpret en ik ben ook heel blij als de plannen helemaal duidelijk zijn: wie, wat, waar, wanneer? Dat weet ik dus na het weekend :).

Jullie nog wilde vakantieplannen? Of lekker in Nederland van het zonnetje genieten (Als het zulk lekker weer blijft als de afgelopen week heb je helemaal geen Italië nodig!)

4 Comments

 1. Sas 26 mei 2014

  Och heerlijk zeg! Ik heb pas in September vakantie en dan gaan we de badkamer doen… gelukkig gaan we in Juni een nachtje weg 🙂

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 27 mei 2014

   Jaa ook super fijn dat alles nu vast staat en geboekt is 🙂
   De badkamer verbouwen is ook niet onbelangrijk, daar heb je uiteindelijk veel langer plezier van dan een vakantie!

   Beantwoorden
 2. Nanda 29 mei 2014

  Italië lijkt me leuk! Ben er nog nooit geweest. Ik ga in oktober een paar maanden naar Azië, heb ik altijd al eens willen doen 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge