Het heftige einde van ons leuke racemonstertje :(

auto ongeluk achterkantNog geen jaar geleden kochten Michael en ik na een jaar autoloos te zijn geweest een heel leuk, rood, racemonstertje (in ieder geval, zo noemde wij hem liefkozend). Reed heerlijk, nooit problemen mee, redelijk zuinig in het gebruik en we waren er gewoon heel erg blij mee! Zoals de titel en het feit dat ik in de verleden tijd spreek (of eigenlijk typ) geeft het misschien al een beetje weg maar ons leuke racemonstertje is niet meer. Total loss, dat is ie wel :(. Zoals ik woensdag liet weten gingen we het afgelopen weekend met zijn twaalven naar een festival in de buurt van Eindhoven. Hoe het daar was kom ik uiteraard later op terug, maar op het moment moet ik toch ook even mijn verdrietige verhaal kwijt.

Vanochtend was het tijd om de tocht naar huis te maken. Koffers achterin en karren maar. Het was nogal druk op de weg en na nog geen kwartier rijden gebeurde het. We reden bij Eindhoven een oprit van de snelweg op, de auto’s voor ons stonden stil wij remden en stonden ook stil maar het bestelbusje achter ons reed veel te hard en na een hard banden gepiep en het wachten op de klap werden we keihard van achteren geraakt om vervolgens tegen de stilstaande auto voor ons te knallen. Gelukkig gaat het met ons (Michael, mijn broer, zijn vriendin en ik)  redelijk goed. We hebben natuurlijk alle vier een ontzettende optater gekregen en hebben dus alle vier wel ergens last van,  zo heb ik een dikke en blauwe knie (en loop ik dus mank) en een zere nek (waar ik morgen overigens even voor naar de dokter ga) maar we hebben een eerste check gehad van de ambulance mensen en het lijkt er op dat we niks ernstigs hebben. Onze rode rakker heeft het minder goed overleefd. Die ligt zowel aan de achterkant als aan de voorkant helemaal in de kreukels en is rijp voor de sloop. Net als onze bagage trouwens…

Gelukkig werden we goed verzorgd door het bedrijf dat de auto’s kwam weg slepen. Na het invullen van de schadeformulieren werd er een taxi voor ons gebeld waarin we naar huis zijn gebracht. Ik wil nog even niet denken aan het gezeur en geregel met de verzekering. Eerst maar eens kijken wat de dokter zegt (hopelijk kan ik gewoon blijven sporten) en dan zien we wel weer hoe de rest allemaal gaat lopen. Ik ben in ieder geval een beetje verdrietig. Zo jammer dat ons fantastische weekend nou zo moest eindigen.. Maar ja, daar is natuurlijk niks meer aan te doen….  auto ongeluk voorkant

24 Comments

 1. Simone 22 juni 2015

  Jeetje, dat is wel heel erg schrikken zeg!!! gelukkig dat jullie naar omstandigheden en redelijk vanaf zijn gekomen, maar jeetje, dat is geen fijn einde van een feestweekend! ik hoop dat je nek en knieklachten snel voorbij zijn en dat het niet aanhoudt. Bah bah.. sterkte!
  Simone onlangs geplaatst…VLOG: Healing Garden FestivalMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 23 juni 2015

   Jaa, heel erg jammer dat het zo moest eindigen! Gelukkig heb ik ook een hele boel mooie herinneringen aan het weekend! 🙂

   Beantwoorden
 2. Sandra 23 juni 2015

  Ah nee, wat vreselijk naar dit! Ik ben wel blij om te lezen dat het met jullie wel redelijk goed gaat. Maar alsnog wel heel erg klote van je knie en je nek. Ik hoop dat het inmiddels beter met je gaat. Sterkte Bente! 🙁
  Sandra onlangs geplaatst…Video | Vakantie Parga 2015My Profile

  Beantwoorden
 3. Nesrin 23 juni 2015

  Och jeetje…Bente wat erg! Dat is schrikken en gelukkig gaat alles naar omstandigheden goed. Toch even naar de dokter hoor! Het is een flinke klap geweest zo te zien.
  Sterkte voor jullie!!
  Nesrin onlangs geplaatst…Vlog Ladiesrun UtrechtMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 23 juni 2015

   Ik kom net bij de dokter vandaan. Veel pijnstillers slikken, blijven lopen maar niet fietsen, zwemmen of hardlopen. de komende dagen wordt het eerder erger dan minder maar na een week zou het weer langzaam beter moeten gaan. Bedankt!

   Beantwoorden
 4. Marion 23 juni 2015

  Oh shit nee!!!! Natuurlijk het belangrijkste dat jullie redelijk ongeschonden uit de strijd zijn gekomen, maar toch…. Je bakkie!!!!! Je mooie lieve racemonstertje. Shit wat balen he! Ik hoop dat het met de verzekering sopel gaat. Ik heb ooit een keer de mijne in de prak gereden en dat ging gelukkig allemaal heel soepel. Hoop voor jou hetzelfde. Succes met je nek en been!
  Marion onlangs geplaatst…Behandeling Angst-Sociale Fobie: Dag 1My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 23 juni 2015

   Ik ben bang dat de officiële dagwaarde van de auto niet zo hoog meer was en dat we er dus lang niet genoeg geld voor krijgen om eenzelfde soort auto te kunnen kopen. Maargoed, misschien valt het mee, we gaan het mee maken! EN het belangrijkste is natuurlijk ook dat we het alle vier redelijk goed maken!

   Beantwoorden
 5. sammie 23 juni 2015

  Oh wat kl*te!! Gelukkig zijn jullie in orde maar je autotje kwijt raken door zoiets is zo vervelend! Snap wel dat je een beetje verdrietig bent, helemaal na zo’n leuk weekend. Hoop dat alles een beetje soepel loopt met de verzekering en je snel weer een nieuw monstertje kunt aanschaffen.
  sammie onlangs geplaatst…De Instagram tagMy Profile

  Beantwoorden
 6. Sas 23 juni 2015

  Och bah. Dat is schrikken, gelukkig zijn jullie verder allemaal heel<3
  Sas onlangs geplaatst…Dingen die ik leuk vind van bloggenMy Profile

  Beantwoorden
 7. jackie 23 juni 2015

  vreselijk…
  Maar gelukkig hebben jullie niets ernstigs..

  xoxo
  jackie onlangs geplaatst…Boek; de CampusMy Profile

  Beantwoorden
 8. Evelien 23 juni 2015

  Aah arme rode rakker! Hopelijk is jouw nek oké en kun je lekker blijven sporten!
  Evelien onlangs geplaatst…Vijf gedachten van een serieverslaafdeMy Profile

  Beantwoorden
 9. Danielle 23 juni 2015

  OH shit zeg! Kan mij helemaal voorstellen dat je er toch een beetje verdrietig van bent. Een auto is een hele uitgave en je hoopt er dan toch vaak nog wel even mee te kunnen doen voordat je afscheid moet nemen.. Natuurlijk is het wel heel fijn dat het met jullie allemaal (naar omstandigheden) goed gaat en spullen zijn maar spullen.. maar hoe goed je dat ook “weet” het blijft ontzettend vervelend..

  Sterkte met je knie & nek! Las net al in n reactie dat de dokter voorspelt dat het nog wel even erger gaat worden.. erg balen. Hoop dat je er snel weer bovenop bent!
  Danielle onlangs geplaatst…Summer bucketlistMy Profile

  Beantwoorden
 10. Anky 23 juni 2015

  Jeetje Bente, wat een naar bericht… Wat zullen jullie geschrokken zijn. ben superblij dat er niets ernstigs met jullie is. Dikke kus van Henk en mij!

  Beantwoorden
 11. Jenn 23 juni 2015

  Jeetje, wat heftig, schrikken zeg! Fijn te lezen dat het met jullie in ieder geval naar omstandigheden goed gaat. Sterkte!
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #24My Profile

  Beantwoorden
 12. Wanda 23 juni 2015

  Dat is flink schrikken zeg! Gelukkig lijkt het met de verwondingen mee te vallen maar desondanks natuurlijk wel een flinke optater én eeuwig zonde van jullie racemonstertje!
  Wanda onlangs geplaatst…Back to life, back to reality!My Profile

  Beantwoorden
 13. Lisa 23 juni 2015

  Wat onwijs vervelend zeg! Dat zol wel schrikken zijn geweest. Gelukkig gaat het redelijk goed met jullie.
  Lisa onlangs geplaatst…Welkom op mijn vernieuwde blog, C’ est LisaMy Profile

  Beantwoorden
 14. Rianne 23 juni 2015

  Oh jeetje wat eng! Gelukkig hebben jullie niets ernstigs (al is het wel enorm balen van de auto natuurlijk!)
  Rianne onlangs geplaatst…Chique uit eten bij Inter ScaldesMy Profile

  Beantwoorden
 15. raounak 23 juni 2015

  Wow heftig! Super fijn dat jullie fysiek weinig mankeren. Veel beterschap!
  raounak onlangs geplaatst…Klein kneusjeMy Profile

  Beantwoorden
 16. Sanne 23 juni 2015

  ik lees net even je blogje en zie je foto. Wat is dat even schrikken.Nadat ik je hele artikel heb gelezen, is het wel jammer van je autotje. Hopelijk valt het allemaal mee bij de dokter
  Sanne onlangs geplaatst…Roze smoothie en framboosjesMy Profile

  Beantwoorden
 17. Oei oei, o nee! Dat is echt wel erg dikke pech! Gelukkig zijn jullie ongedeerd, maar zoiets maak je liever niet mee 🙁

  X Sara

  Beantwoorden
 18. Esmeralda 23 juni 2015

  Jeetje dat lijkt me vreselijk eng. Heb zelf ooit eens een auto-ongeluk gehad en ben er gelukkig goed vanaf gekomen maar zon kop-staart botsing lijkt me toch wel vreselijk eng. succes bij de dokter!
  Esmeralda onlangs geplaatst…eBook vs papieren boekMy Profile

  Beantwoorden
 19. Morgaine 23 juni 2015

  Jeetje, hier schrik ik ontzettend van, gelukkig zover valt het mee met jullie, ik hoop dat alles weer goed komt met jouw knie en nek!!! Echt…

  De auto is dan maar een ding en kan eventueel vervangen worden, jij en jouw vriend zijn meer belangrijks <3
  Morgaine onlangs geplaatst…In Perfect HarmonyMy Profile

  Beantwoorden
 20. Laura 24 juni 2015

  Jeetje, dat is echt balen, schrikken en huilen…Veel sterkte!

  Beantwoorden
 21. alexa 25 juni 2015

  ahh kut daarom heb ik er dus een hekel aan dat mensen achter mij veel harder rijden soms test ik de bestuurder uit door al even ligt op de rem te drukken om te kijken of ze dan in mijn kofferbak zitten of niet .. 😉 Echt kut hopelijk hebben jullie niks ernstigs maar blijft een vervelende zaak en ook nog wat schade aan jullie zelf 🙁 Sterkte
  alexa onlangs geplaatst…The festival tagMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge