Het is (bijna!!) zo ver!

20150308_223944Na maanden van wachten en dromen is het nu eindelijk zo ver! Morgen stappen we in het vliegtuig naar de US of A! De afgelopen week was redelijk chaotisch. Maandag tot en met woensdag waren mijn laatste echte werkdagen voor de vakantie, waar zoveel mogelijk werd afgerond en overgedragen aan mijn collega’s om op donderdag ochtend de auto in te stappen naar Kerkrade, waar een strategische sessie inclusief ontspanning op het programma stond. Het ontspanningsgedeelte bestond uit heerlijk eten (en drinken) op donderdag avond (en een klein beetje nacht), en aan een bezoekje aan de dierentuin op vrijdag ochtend (ik had geen idee dat er in Kerkrade überhaupt een dierentuin was) maar het was een prachtig park, zeker in alle herfstkleuren waar we goed zijn bijgekomen. 

En nu is het zaterdagochtend en staat vandaag in het teken van alle spullen bij elkaar zoeken, de laatste aankopen doen en onze koffer inpakken. En sluiten we af met een feestje in de avond. Om morgenochtend richting het vliegveld te gaan en na een reis van 19 uur (we hebben gekozen voor een overstap omdat dat heel veel geld verschilde met een rechtstreekse vlucht) aan te komen in San Francisco. De weersomstandigheden lijken echt perfect! In San Francisco zie ik iets over minimumtemperaturen van 15 graden en maximum temperaturen van 29 graden. Hallo zon, ik kom er aan! Een welkome afwisseling van de herfst hier, dat begrijp je vast ;).

De hotel overnachtingen voor de eerste week zijn geboekt, van San Francisco naar Yosemite National Park en Death Valley Park, dan door naar Las Vegas waar we nog niks geboekt hebben maar waar dat geen probleem moet worden met de honderden hotels die daar zijn ;). En wat we daarna gaan doen? Dat ligt nog een beetje open. Ik wil heel graag naar een aantal (of in ieder geval één) van de canyons die daar in de buurt zijn, Antelope Canyon ziet er prachtig uit, maar ook de Grand Canyon lijkt me super tof! Afhankelijk van hoeveel zin we hebben om te rijden en hoeveel tijd we nog hebben gaan we daar dan ook heen. Om uiteindelijk langs Los Angelos en de bekende kustroute van LA weer terug te gaan naar San Francisco.
20150307_191159
Wat jullie de komende tijd dus kunnen verwachten op mijn blog? Heel veel Amerika! Ik ga er voor het gemak maar uit dat de wifi helemaal prima in orde is daar, mijn laptop gaat mee en dus zal ik regelmatig een update geven van onze avonturen. Hopelijk gaat het niet vervelen (en wellicht kan ik af en toe een ander soort blogje in de mix gooien, maar ik beloof niks)!  Nog even die vliegreis doorkomen (geen fan van vliegen hier) en dan kan het echte genieten beginnen!

Iemand nog een laatste tip voor me?

12 Comments

 1. Morgaine 10 oktober 2015

  Tip, dat je vooral en juist alleen maar blogs live vanuit Amerika gaat maken als dat lukt en kan, hahahaha iets anders wil ik niet lezen of zien van jou zolang je daar bent, en heel veel foto’s! 😀

  Ik wens jullie een zeer fijne vlucht toe en veilig ook, have a safe flight! En ga genieten! Als jij geniet, genieten wij daar ook weer van, wedden? 😉

  Wel funny, dat mijn ouders gisteravond net terug zijn uit Portugal, niet zo heel ver weg, maar ook geland gisteravond en een half uur eerder dan gepland, wie weet gaat jullie vlucht ook wel sneller dan die 19 uur.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Opgeruimd staat netjesMy Profile

  Beantwoorden
 2. Andrea 10 oktober 2015

  Zo leuk! Een geweldige reis zeg. Ik zou zeker een stop maken bij de Grand canyon. Dat is echt de moeite waard! Heel veel plezier en goede reis!
  Andrea onlangs geplaatst…Kickstart your day!My Profile

  Beantwoorden
 3. Annelies 10 oktober 2015

  Jeeeeej! Amerkia!! Heel gaaf, Bente. Ik ben echt heel erg benieuwd naar je avonturen en foto’s
  Annelies onlangs geplaatst…Hoe het is om weinig energie te hebbenMy Profile

  Beantwoorden
 4. Sanne 10 oktober 2015

  Wat leuk dat je naar Amerika gaat. Ik zou het ook wel eens willen bezoeken en lekker even genieten. ik ga alvast weg dromen van de foto hier boven. 🙂
  Sanne onlangs geplaatst…Miss Sanntje’s macro foto weekMy Profile

  Beantwoorden
 5. Sas 10 oktober 2015

  Wat super fijn dat het ernaar uitkijken nu voorbij is. Ik wens je heel erg veel plezier maar dat gaat vast wel lukken 🙂
  Sas onlangs geplaatst…#InspirerendGeluk project – Doen, durf & waarheidMy Profile

  Beantwoorden
 6. Marion 10 oktober 2015

  Geen tips, ik wens je gewoon heel erg veel plezier! Geniet ervan!
  Marion onlangs geplaatst…De Afgelopen WeekMy Profile

  Beantwoorden
 7. Nesrin 10 oktober 2015

  Wat gaaf dat jullie morgen gaan, alsof de weken voorbij zijn gevlogen, ik weet nog dat jij het over deze vakantie Had afgelopen zomer en toen klonk het nog zo ver weg.

  Las Vegas baby! Heel veel plezier en ik uit naar jouw posts!
  Nesrin onlangs geplaatst…I’m loving it!My Profile

  Beantwoorden
 8. Tessa | 52druppels.nl 10 oktober 2015

  Oh wat gaaf joh! Dat rondje ongeveer wil ik ooit ook nog eens gaan doen… Heel veel plezier!
  Tessa | 52druppels.nl onlangs geplaatst…Bijzondere ontmoeting in AddisMy Profile

  Beantwoorden
 9. Heel veel plezier!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Personal ♥ Gewoon Nederlands ?!My Profile

  Beantwoorden
 10. Sandra 11 oktober 2015

  Veeeeeeeeeel plezier! Ik kijk uit naar je updates! 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Video | Maleisië 2015My Profile

  Beantwoorden
 11. sammie 12 oktober 2015

  Heel veel plezier!!
  sammie onlangs geplaatst…Resultaten blog enquêteMy Profile

  Beantwoorden
 12. esmeralda 15 oktober 2015

  Wauw wat leuk! Ik wens je heel veel plezier!
  esmeralda onlangs geplaatst…Ben jij al donor?My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge