Het is weer…

..Weekend! Het was op het werk een erg drukke week, maar daardoor wel lekker productief. Ook in de avonden heb ik niet stil gezeten. Maandag ‘vierden’ Michael en ik ons vier jarige samenzijn met een lekkere fles prosecco, gevolgd door een paar drankjes in de stad. Dinsdag liep mijn avond in de soep. Er stond een bezoekje naar de sportschool gepland maar door de fantastische NS was ik pas om half 8 thuis. Geen treinen in heel Noord Holland. Van de overvolle busreis werd ik niet veel vrolijker dus toen ik eenmaal thuis was, was ik hongerig (heel erg!), en chagerijnig (nog veel erger!). De sportschool ben ik dus niet meer aan toe gekomen, het Songfestival heb ik wel gekeken (en dat vind ik stiekem heel erg leuk!).

Woensdag heb ik na het werk in het Vondelpark gezeten met vriendinnen. Het was erg fris (waar was de zon nou?), maar wel erg gezellig. Donderdag was Michael pas laat thuis. Ik had nog even in mijn hoofd gehaald om te gaan hardlopen maar het regende zo hard… dat ik niet meer ben gegaan. Door naar vrijdag. Weer die vervelende regen. En Michael en ik allebei moe van een drukke werkweek. En dus weer ging het plan om naar de sportschool te gaan niet door. Oeps. Verkondig ik woensdag nog dat ik zo hard aan het sporten ben, heb ik deze week vooral lui op de bank gehangen. Kan gebeuren. Volgende week staat de sportschool er gelukkig ook nog ;).

En nu is het dus alweer weekend! En we gaan lekker een weekendje naar Rotterdam. Kunnen we ons vier jarige jubileum ook nog een beetje goed vieren! Hopelijk zit het weer een beetje mee. Ons hotel zit lekker dicht bij het station. Het plan is om in ieder geval lekker te gaan winkelen. Verder wil ik gewoon een beetje de stad verkennen. Ik ken Rotterdam helemaal niet goed dus ik ben erg benieuwd. Van vrienden konden we een boekje lenen over de stad en wat ik er tot nu toe over gelezen heb lijkt het me erg leuk! Nog last-minute tips over wat we echt moeten doen in Rotterdam (of waar we moeten eten/drinken/langs gaan?)

En gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend?

4 Comments

 1. Sas 10 mei 2014

  Ja ik baal echt ontzettend van het nare weer, nu kan ik ook niet skaten 🙁

  Ik wens je een heel fijn weekend!

  Beantwoorden
 2. Met dit weer blijf ik liever lekker knus thuis!

  Beantwoorden
 3. Sylvia 10 mei 2014

  Ik ga straks tussen de regenbuien door even een moederdagscadeautje halen 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge