Hoe doen ze het?!

Ik heb altijd ruzie met mijn panty’s. Ik wil niet weten hoeveel ik er in de loop van mijn leven gekocht en in de vernieling geholpen heb. Ze gaan bij mij dan ook vaak maar een paar keer dragen mee (of eigenlijk gewoon maar 1 keer..). Mijn voorkeur gaat uit naar panty’s die dun zijn. Dat je er dus nog een beetje doorheen kijkt, die vind ik het mooist. Maar ik weet ondertussen ook dat ik die niet hebben moet. Bij het aantrekken alleen al (en dat terwijl ik maat 10000 koop omdat die maten sowieso belachelijk zijn!!) heb ik er vaak genoeg een ladder in getrokken. 
Vaak genoeg ook ben ik verleid door panty’s die zogenaamd ‘onverwoestbaar’ zijn of waar geen ladders in zouden kunnen komen.. Maar natuurlijk. Waarom krijg ik het dan wel voor elkaar om er gaten of ladders in te trekken? En zelfs al krijg ik het voor elkaar om ze zonder kleerscheuren (haha!) aan te trekken, dan ligt het gevaar van klittenband op de loer. Het is niet zo dat ik overal klittenband in huis heb liggen, maar zodra ik het er weer op waag en een panty aan heb krijg ik het voor elkaar: vastgeplakt aan klittenband. Ennn daar ging weer een panty. Hopeloos.
Zo ook weer met kerst, Nieuw gekocht, veel denier en een anti ladder exemplaar. Het aantrekken had ie overleefd en ook was ik niet aan klittenband of iets anders blijven haken. Maar op de een of andere manier is het toch ergens mis gegaan. Ik weet nog steeds niet hoe… maar ja hoor! Weer een gat (geen ladder dus wat dat betreft had de verpakking niet gelogen). Ik heb het dan ook maar geaccepteerd. Panty’s en ik zijn geen vrienden. En ik accepteer ook maar gewoon dat ik voor de rest van mijn leven waarschijnlijk met kapotte panty’s rond zal lopen (hoe vaak zal ik de opmerkingen: Hey Bente, er zit een gat in je panty! wel niet hebben gehoord…). Het kan me niks meer schelen. Oke, misschien een beetje. Dus: ik ben benieuwd hoe andere mensen het doen: panty’s heel houden? Wat is de geheime truc?
Hoe gaat dit bij jullie? Lopen jullie ook altijd met gaten en ladders rond?

4 Comments

 1. Dina 29 december 2013

  Dit is zo herkenbaar, helaas. Een tijdje terug ging het bij mij best wel goed met panty’s, ik kon ze gemakkelijk 2 dagen dragen, zonder dat er haakjes, scheuren, ladders of weet ik veel in kwamen.

  En toen kwam mijn neefje. Met klittenband schoenen. 3 dagen achter elkaar aan. Nou, doei panty’s. 😛

  Beantwoorden
 2. Sylvia 29 december 2013

  Haha, ik heb doorgaans gelukkig weinig gaten in m’n panty, maar dan natuurlijk wel altijd net op momenten dat het heul slecht uitkomt ;P

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge