Home sweet home en uitslag winactie!

Ha, lieve lezers! Ik ben weer terug op Nederlandse bodem. Hoewel mijn blogritme nog een beetje op gang moet komen (ik kwam dinsdag met een enorme jetlag thuis), voel ik me eigenlijk een stuk beter dan verwacht. Afgelopen zondag hadden we nog een heerlijke dag. Een een bizarre pimptruck (andere woorden heb ik er niet voor) bezochten mijn collega’s en ik eerst nog even de Golden Gate Bridge, om vervolgens door te rijden naar de wijngaard van Francis Ford Coppala, de regisseur van onder andere The Godfather 1, 2 en 3. Die man heeft het goed voor elkaar kan ik je vertellen. Echt een prachtige wijngaard! Het uitzicht was fantastisch, de wijnen waren fantastisch, het weer was fantastisch.. Als ik ooit nog rijk word zou ik het ook wel weten ;).20150308_223944Na een heerlijk avondmaal reden we terug naar San Francisco om nog voor een laatste keer uit te gaan. De volgende ochtend werden nog even de laatste zonnestralen mee gepikt en rond 1 uur was het tijd om naar het vliegveld te gaan. Na een vlucht van 12 uur was ik rond 11 uur weer op Nederlandse bodem en een uur later was ik thuis. Waar ik de energie vandaan hield weet ik niet maar ik kreeg het voor elkaar om mijn koffer direct grotendeels uit te pakken én een enorme was te draaien. Nadat ik wat had gegeten stortte ik in en kroop ik even mijn bed in. ’s Avonds vroeg naar bed want de volgende ochtend begon het echte werkende leven weer….20150309_001349Omdat ik Michael natuurlijk een tijdje had moeten missen besloten we gisteravond nog even uit eten te gaan, tapas it was. Ook weer erg lekker. Nu is het vooral weer tijd om normaal te gaan eten. Ik snap wel waarom er zoveel Amerikanen met overgewicht zijn.. Die porties daar zijn niet normaal groot en het eten ook erg lekker al zeg ik het zelf. Dat is natuurlijk vragen voor problemen… Nu dus weer terug naar de realiteit (ook niet een vervelende trouwens!), en het bloggen weer normaal oppakken. Ik heb in ieder geval genoeg nog te vertellen!

Dan even op een andere noot: Ik heb gisteren een random naam loterij ding ingevuld (iemand een betere naam voor zo’n lotingsding?) en Sammie is de winnaar, gefeliciteerd! Voor de sportieve lezers van mijn blog, wees maar niet getreurd want aanstaande zaterdag komt er nog een leuke winactie online (zo heb je er nog nooit 1 gedaan, zo heb je er twee in een maand!).loting 2Hebben jullie de afgelopen week nog wat leuks uitgevoerd?

9 Comments

 1. Sanne 12 maart 2015

  Tja, Amerika…. het land waar alles groot is 😀
  Fijn dat je weer thuis bent, maar ik denk dat jij straks heel hard toe bent aan het weekend.

  Beantwoorden
 2. Marion 12 maart 2015

  Welcome home! En leuk dat Sammie gewonnen heeft! Gefeli, Sam!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis~Herstel: Nu Of NooitMy Profile

  Beantwoorden
 3. jackie 12 maart 2015

  welkom thuis….
  wat klinkt dat toch heerlijk die dagen in San fransisco

  Sammie gefeliciteerd

  Beantwoorden
 4. sammie 12 maart 2015

  Jeejjjj zo leuk! maar dat had ik al gezegd 😉 Kan me wel voorstellen dat je een jetlag had, gelukkig heb je wel een beetje lekker weer hier!

  Beantwoorden
 5. Karlijn 12 maart 2015

  yeah, je bent weer terug! Lijkt me een aardige omschakeling. Zo leuk om een beetje met je ‘mee’ te gaan naar SF 🙂
  Karlijn onlangs geplaatst…Tijd voor ‘Count Your Blessings’My Profile

  Beantwoorden
 6. Jenn 12 maart 2015

  Welkom terug!
  Jenn onlangs geplaatst…Swappen met Jenn: wie wil?My Profile

  Beantwoorden
 7. Berdien 12 maart 2015

  Welcome back! En congrats Sammie!
  Berdien onlangs geplaatst…Lyme Disease ChallengeMy Profile

  Beantwoorden
 8. Nesrin 13 maart 2015

  Welcome back! Fijn dat je het goed hebt gehad. Lucky ladybird Sammie.
  Nesrin onlangs geplaatst…Shaping jeans H&M ( flat butt, bouwvakkersdecolleté en meer)My Profile

  Beantwoorden
 9. Sas 13 maart 2015

  Super fijn dat je er weer bent en congratz to Sammie!
  Sas onlangs geplaatst…TGIF: Week11/2015My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge