Ishetalvrijdag.nl

Het weekend is weer voorbij. Het was weer eens een heerlijk weekend vol met leuke afspraken en bezigheden. Vrijdagavond bleven Michael en ik bij een vriend eten die zich echt had uitgesloofd in de keuken. Veel te veel gegeten en dat werd een beetje het credo van de rest van het weekend. 

Zaterdag liep ik een kort maar snel rondje in de buurt. Drie kilometer met een gemiddelde snelheid van 5 minuut 21 per kilometer. Ik was er tevreden mee! Toen ik terug kwam van het rondje bleek dat we last minute uitgenodigd waren voor een barbecue en daar zeggen Michael en ik geen nee tegen. Ook hier werd mijn buikje te vol gegeten! Na de barbecue werd nog een verjaardag gevierd en het feestje ging tot diep in de nacht door. Het was dus maar goed dat ik op zaterdag al had hardgelopen, op zondag zat dit er niet echt meer in.
Gisteren was mijn nichtje jarig en dit werd samen met mijn neef gevierd. Een gezellig feestje met veel familieleden, nogmaals te veel eten en heerlijk in de tuin, in het zonnetje zitten. Een weekend zoals hij hoort of in ieder geval zoals ik hem het liefste heb: veel feestjes, vrienden, familie, gezelligheid, lekker eten en een beetje sporten. Is het alweer bijna weekend?! Op mijn stage maakte ik kennis met de site ishetalvrijdag.nl. Vandaag is het een hele duidelijke nee, maar voor je het weet staat het weekend vol leuke dingen weer voor de deur!
Hebben jullie nog wat leuks gedaan afgelopen weekend?

4 Comments

 1. Sassie 15 juli 2013

  Afgelopen weekend naar de bios geweest en vooral lekker relaxen.. Een hele fijne (nieuwe) week!

  Beantwoorden
 2. Unknown 16 juli 2013

  Ik heb precies hetzelfde gedaan.

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 16 juli 2013

   Nee hoor jokkebrokkert, jij hebt niet hardgelopen! Hoewel je wel andere ‘topsport’ hebt bedreven (LOL ;))

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge