Laatste dagen vrijheid

Na jaren van heel veel vrijheid (studeren ;)) gaat aanstaande maandag het echte leven beginnen! Super spannend en ik heb er heel veel zin in maar het zal wel veel verandering met zich mee brengen. Daarom ben ik nog even heel erg van mijn laatste vrije week aan het genieten. Hoewel ik gisteren nogmaals onze vriend hielp met verhuizen (het was ons niet gelukt al zijn spullen in 1 dag te verhuizen), heb ik voor vandaag en morgen veel leuks op de planning. Vanmiddag ga ik mijn contract tekenen (spannend!). Daarna is het tijd om nog even met mijn lieve broertje te chillen. Die woont in Amsterdam dus als ik er dan toch ben is het wel zo makkelijk en leuk om even bij hem langs te wippen.

Daarnaast gaan Michael en ik ’s avonds sushi eten (in Amsterdam) en hoewel het van Zaandam naar Amsterdam maar 12 minuutjes met de trein is is het wel zo makkelijk om gewoon in Amsterdam te blijven. Dat scheelt weer ge-heen en weer. Ook voor morgen staat er wat leuks op de planning: winkelen met mijn moeder en oma. Ik mag van mijn oma nog wat leuks uitzoeken vanwege mijn afstuderen, en mijn moeder nog omdat ze jarig is geweest (in december maar dat terzijde). Dat wordt dus een heerlijk dagje door Amsterdam struinen en natuurlijk veel gezelligheid. Ik heb er nu al zin in!
Zaterdagochtend staat er iets minder leuk op de planning: we moeten al maanden een nieuwe voordeur krijgen maar het duurde nogal lang voordat die geleverd kon worden. Gisteren werd ik gebeld met de vraag wanneer ze die konden plaatsen. Niet vandaag en morgen dus. En vanaf maandag zijn Michael en ik door de weeks ook niet meer aanwezig…. Zaterdag ochtend dus. Ach, dan hebben we dat in ieder geval ook weer gehad. En hebben we weer een mooie voordeur. Onze huidige voordeur is half weg gerot (als ik de schilders mag geloven) dus eigenlijk moet ik er alleen maar blij mee zijn. Voor de rest van het weekend staat er volgens mij helemaal niks op de planning. Ook wel eens lekker want de weekenden daarop zijn helemaal vol gepland met feestjes (ook geen straf). In het weekend heb ik dus lekker tijd om weer eens een mooie afstand hard te lopen. Mooie vooruitzichten als je het mij vraagt! 
Hebben jullie nog wat leuks op de planning voor de komende tijd?

2 Comments

  1. Sassie 31 augustus 2013

    Succes met het beginnen, altijd lastig na een vakantie 🙂

    Succes met de nieuwe voordeur!

    Ik moet nog een weekje werken en heb dan eindelijk vakantie<3

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge