Mijn droomreis

2014-10-24-2B17.16.14Ik weet niet waarom, maar Amerika heeft al jaren lang een hele grote aantrekkingskracht op me. Afgelopen oktober was het eindelijk zover en maakte ik de grote oversteek: op naar New York. En Amerika stelde niet teleur, want wat een fantastische tijd hebben we daar gehad! Tien heerlijke dagen hebben we genoten van die fantastische stad. Heerlijk om daar aan terug te denken en de foto’s terug te kijken!

Afgelopen maart mocht ik weer terug, en hoewel het voor een tripje voor mijn werk was was ook deze week weer fantastisch! Ik blijf er bij: wat een fantastisch land! De mensen, het eten, het weer (in San Francisco in ieder geval), het feit dat alles groot, groter, grootst is: ik ben er dol op!
2014-10-28-2B00.22.38En over een paar maanden mag ik er weer heen! In eerste instantie weer voor mijn werk, maar vervolgens vliegt Michael ook in om samen een deel van Amerika te verkennen! We beginnen en eindigen in San Francisco, en in de tussentijd huren we een auto om rond te crossen! Oh my goodness, een echte roadtrip! Het is al jaren een droom van me om een roadtrip door Amerika te maken en nu gaat het eindelijk gebeuren. Ik heb er zó veel zin in dat als ik er aan denk al spontaan ga springen, dansen en huppelen! En ik word ook zo blij van bedenken en uitzoeken waar we heen gaan en wat we gaan doen, de voorpret is begonnen en pret, dat heb ik zeker!
20150308_223944Onze reis zal waarschijnlijk iets in deze trant worden: we beginnen zoals ik al zei in San Francisco. Michael is er nog nooit geweest dus een aantal van de toeristische hoogtepunten kunnen niet overgeslagen worden. Ik noem een Alcatraz (die audio tour <3), Fisherman’s Wharf, Lombard Steet.. Goed, daarna dus de auto in en op naar Yosemite Park. Californië heeft heel veel prachtige natuurparken. Yosemite is één van de grootste en het ziet er werkelijk waar prachtig uit daar (google het maar eens ;)). Na een paar dagen naar beren zoeken, rijden we door naar Las Vegas. Even die vakantie terug winnen, trouwen en weer door (grapje natuurlijk!). Langs de Hoover Dam, een stukje van de Grand Canyon bekijken en door naar Los Angelos. En dan tot slot in meerdere etappes via de kustlijn (hallo strand, zon: liefde!) terug naar San Francisco. Wauw, wat heb ik hier zin in!
20150307_191159Wellicht dat het reisplan tegen de tijd dat we gaan alweer compleet om gegooid is, al betwijfel ik het, want dit zijn toch wel echt de plaatsen die ik heel graag wil bezoeken! Ik kan niet wachten!

Wat is jullie droomreis?

12 Comments

 1. Morgaine 3 juni 2015

  Oh wauw, je schreef het al eens eerder dat je dit mag en gaat doen samen met… nu ben ik ietwat jaloers, hahaha en misschien staat het al ergens, wat voor werk doe jij dat je voor je werk die kant op ‘moet’ 😀 Dan ga ik mij daar ook eens in verdiepen, hahaha

  Heve fun traveling!
  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Counting my Blessings & Billy ElliotMy Profile

  Beantwoorden
 2. Nesrin 3 juni 2015

  Mijn droom is toch echt met kerst en oud & nieuw in New York te verblijven dit én route 66 in een leuke auto met mijn gezin. Ja dit is echt iets wat ik heel graag zou willen.

  SUper cool vet dat je gewoon weer mag! Ik kijk uit naar al jouw verslagen. Voor je het weet is het oktober.
  Nesrin onlangs geplaatst…Paniek in de badkamer! Hoofdhuid, shampoos & ingrediënten PART 2My Profile

  Beantwoorden
 3. Danielle 3 juni 2015

  oh heel gaaf! Ik heb met robbert een aantal jaar geleden ook een roadtrip gemaakt door noord amerika en dat was echt de beste vakantie ever. We denken er nog vaak aan terug en willen binnekort weer! Wij hebben toen de volgende route gereden Vancouver-seattle-portland-medfort-San francisco- las vegas- hooverdam- grand canyon- salt lake city – vancouver -vancouver island.

  <3

  Heeel heel veel voorpret gewenst alvast en mocht je nog tips oid willen dan weet je mij te vinden!
  Danielle onlangs geplaatst…Chantal.My Profile

  Beantwoorden
 4. Ysanne 3 juni 2015

  Ah wat tof! Ik ga in augsutus naar New York, kan ook echt niet wachten 😀 San Fransisco ben ik ook eerder geweest, is idd geweldig.Heel veel voorpret gewenst alvast 😀
  Ysanne onlangs geplaatst…HEMA TAFERELEN | 8 X DE LEUKSTE SPULLETJESMy Profile

  Beantwoorden
 5. Northflix 3 juni 2015

  Wat ontzettend gaaf! New York is écht mijn droombestemming voor een stedentrip. Voor de rest trekt de USA me niet zo.
  Northflix onlangs geplaatst…Tante Fokje: diep Fries!My Profile

  Beantwoorden
 6. jackie 3 juni 2015

  Ik ben alleen nog maar in New york geweest waar ik ook zeker nog wel 10x heen wil…
  maar een echte road trip lijkt me ook echt wel wat….
  Jij hebt iets moois om naar toe te leven
  jackie onlangs geplaatst…Photo boot #5My Profile

  Beantwoorden
 7. Renske 3 juni 2015

  Wauwie, wat een toffe reis!:D Ik heb meerdere droomreizen, waaronder een trip door Canada, VS, Australië en Nieuw-Zeeland,maar ook een roadtrip door Europa lijkt me ontzettend tof! Dat wordt nog hard werken, haha.
  Renske onlangs geplaatst…My monthly challenges – JuniMy Profile

  Beantwoorden
 8. sammie 3 juni 2015

  Oh gaaf! Ik hoop ooit ook nog eens Amerika te bezoeken, lijkt me geweldig!

  Beantwoorden
 9. robin 3 juni 2015

  ohh wat gaaf! en die foto’s ook zo mooi <3
  robin onlangs geplaatst…New hair Colour & CutMy Profile

  Beantwoorden
 10. Tessa | 52druppels.nl 4 juni 2015

  dat rondje wil ik ooit ook nog maken! maar nu trekken vooral de niet westerse landen me toch steeds net iets meer. de voorbereidingen zijn inderdaad ook al een beetje vakantie, geniet ervan!
  Tessa | 52druppels.nl onlangs geplaatst…Update week 22My Profile

  Beantwoorden
 11. Beauty& gezondheid 4 juni 2015

  Wat super gaaf dat je je droomreis kan gaan maken. Amerika bezoeken is ook al jaren een droom van mij:)
  Beauty& gezondheid onlangs geplaatst…Festival mode musthavesMy Profile

  Beantwoorden
 12. Wanda 4 juni 2015

  OH, wat leuk joh dat jullie nu samen een roadtrip gaan maken door Amerika! Mijn droomreis? Pfff, eentje maar? Zou dolgraag willen rondtrekken door Noorwegen, Groot-Britannië maar ook Canada en Australië zou ik best met een camper willen verkennen. Canada ooit wel geweest maar zou dolgraag een keertje terug willen met vriendlief…
  Wanda onlangs geplaatst…Favorieten van mei!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge