Mijn (vrije) dag in foto’s!

Afgelopen donderdag had ik heerlijk een dagje vrij. Ik had nog wat vakantiedagen over die ik random in november en december heb opgenomen (plus de drie dagen voor kerst: heerlijk een weekje vrij). Maar goed, afgelopen donderdag was ik dus vrij en hield ik een dagje in foto’s bij wat ik deed! Here we go:
Plog 1Rond een uurtje of acht werd ik wakker en begon ik aan mijn ‘weekend ritueel’. Op de bank, laptop op schoot en blogjes lezen. En maar eens een wasje in de wasmachine, wel zo fijn om me meteen ook een beetje nuttig te maken!
Plog 2 En als ik dan toch bezig ben: doe ook maar meteen de afwas. Lekker productief al zeg ik het zelf :).
Plog 3
Ohja, ik moest ook nog ontbijten. Laat er nou net vrijwel niets in huis zijn. Dan maar een lekkere smoothie! Ik zou ook een pakketje krijgen van Post NL. Fantastisch.. Hij wordt tussen 12 en 4 gebracht. Daar heb ik wat aan. Niet dus.
Plog 4
Dat betekend dat ik nog 1,5 uur heb om me klaar te maken en naar de markt te gaan. Want dat was mijn mega plan van vandaag: naar de markt gaan. Plog 5 De buit! En het is gelukt: nog net op tijd terug voor mijn pakketje ;).Plog 6 Honger! Tijd voor een zelfgemaakte tonijnsalade: yummie in my tummy! Plog 7 Ohja, en ik had bloemen op de markt gehaald: dat staat weer leuk :). Oh en er staat nog een monster klusje op me te wachten. Één van de dingen die heel vaak blijft liggen: was opvouwen. Plog 8 Done! En dan nu beginnen met mijn eerste kookkunsten van sdfvandaag: tomatensoep. Plog 9 Jaa! Daar is de Post NL man. Mijn huid was een drama de afgelopen tijd dus ik heb wat hulptroepen gekocht. Plog 10 Tomatensoep is af. Tijd voor wat ontspanning: Gossip Girl!
Plog 11 Na een paar afleveringen is het tijd voor kookronde deel twee: aardappel, zalm en tomaat met courgette. Precies op tijd voor een hongerige Michael die thuis komt. Plog 12 Na het eten mocht Michael zijn schoen zetten: twee liedjes verder en even wachten en zijn Sinterklaas was al langs geweest! Plog 13 Ook ik werd verwend door Sinterklaas met een boek! Daarna gingen we nog even langs bij de ouders van Michael (waar ik geen foto’s van maakte). Bij thuiskomst was het nog even tijd om door de Linda te bladeren en vervolgens bed tijd!

Al met al was het een heerlijk relaxed dagje waarin ik me ook nog eens heel nuttig heb weten te maken: avondeten voor 2 dagen, was afwas, boodschappen.. Yep, it was a good day!

8 Comments

 1. Super leuk zo een dag. De bloemen zijn prachtig, love that you are watching Gossip Girl & heel benieuwd naar Paula’s Choice!
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…It’s black, it’s white: it’s my latest addiction (nee geen Oreo’s!)My Profile

  Beantwoorden
 2. Guusje 29 november 2014

  Hmm, smoothies zijn zo lekker! Die levering van pakketjes zijn altijd een ramp, laatst kreeg ik te horen tussen 11 en 5 haha..
  Guusje onlangs geplaatst…11 ohjee-momentenMy Profile

  Beantwoorden
 3. Britt 29 november 2014

  Heerlijk dat je wat extra vrije dagen hebt. Het klinkt als een heerlijk relaxed dagje. En nu heb je me geinspireerd om dit weekend ook tomatensoep te maken, dat is al weer veel te lang geleden!
  Britt onlangs geplaatst…Zelf een proefpersoon zijnMy Profile

  Beantwoorden
 4. Sanne 30 november 2014

  PostNL geeft tenminste nog een tijd aan. Ik zat de afgelopen week op mijn FF te wachten en die kwam met een andere dienst. En die geeft niet aan hoe laat hij komt. Er voor thuis blijven kon ook niet, want ik had geen vrije dag.

  Beantwoorden
 5. Laura 30 november 2014

  Ziet eruit als een leuke dag! X Laura http://www.mixtfashion.com

  Beantwoorden
 6. Sas 30 november 2014

  Wat een leuk foto overzichtje! Zo krijg je toch een kijkje in het leven van de blogster 😉
  Sas onlangs geplaatst…2 Palmolive producten & 2de kaartje sauna gratis!My Profile

  Beantwoorden
 7. Wanda 30 november 2014

  Leuk, die extra dagen vrij in november/december! Ik ben zo goed als door mijn vakantiedagen heen dus dat wordt gewoon doorwerken tot het einde van het jaar… Ook leuk om te zien wat je zoal op een vrije dag doet, lijkt heel veel op mijn parttimedag op maandag, dan ga ik meestal ook even naar de markt om flink in te slaan…

  Beantwoorden
 8. Sara - Window On My Wardrobe 30 november 2014

  Dat was op z’n minst een bewogen vrije dag! Altijd fijn dat je dan vanalles kan doen en een beetje “schade” in kan halen. En de dag eindigen me was Gossip Girl is nooit een slecht idee vind ik 😀

  X Sara
  Sara – Window On My Wardrobe onlangs geplaatst…Life Lately #4My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge