Minions time!

minionsAl sinds de aankondiging van de Minions film kon ik niet wachten. Die moest en zou ik zien! Met mijn beste vriendinnetjes Laura en Jellina moest het gaan gebeuren: naar de film. Nu bleek een datum vinden waarop we alle drie konden nogal een opgave maarrrr: gisteren was het eindelijk zo ver! Na het werk spraken we af bij Amsteram Arena. Aten op een bankje snel een salade van de AH to go en het feest kon beginnen. Ik was voorbereid op een kleine teleurstelling. Een van mijn collega’s raadde de film namelijk af, maar teleurstellen dat deed de film zeker niet! 

Ik heb twee uur lang met een lach op mijn gezicht naar de film gekeken. Hoe kan je die Minions nou niet super leuk en schattig en grappig vinden? Heerlijk gelachen heb ik dus en rond een uurtje of 9 stonden we weer, tevreden, buiten. Geen tijd om op een vrijdagavond al naar huis te gaan en dus doken we het dichts bijzijnde terras op. Want hoewel het geen extreem zonnige dag was, was het prima toeven daar. Op de film volgden dus een paar wijntjes met goede gesprekken en om half 12 was het dan echt tijd om weer naar huis te gaan (het feit dat het toen net een beetje begon te regenen speelde daar overigens ook in mee).

Nu is het zaterdag ochtend en ligt mijn weekend opeens weer helemaal open. Het plan was om vandaag naar de camping van Michael’s oom en tante te gaan om daar te barbecueën, maar met een zomerstorm in het vooruitzicht leek ons dat toch niet zo’n goed idee. Wat ik dan wel ga doen? Wellicht breng ik nog een bezoekje aan de sportschool en verder ga ik denk ik het boek uitlezen waarin ik vorige week ben begonnen. Die is heel erg spannend dus ik denk dat als ik daar in begin, ik hem niet meer weg leg voordat ie uit is!

En wat gaan jullie dit stormachtige weekend doen?

Papoi?

 

10 Comments

 1. Sas 25 juli 2015

  Ik hoorde er ook gemengde verhalen over maar heb me echt doodgelachen de hele film.. Geniaal hoe ze het hebben verzonnen. Ik ga dit weekend lekker rommelen in huis, daar is het ook echt weer voor. Straks even naar de winkels om wat spulletjes te halen en verder genieten van het weekend. Jij een heel fijn weekend gewenst!
  Sas onlangs geplaatst…Een aantal nadelen (& vooroordelen) over het werken met kinderenMy Profile

  Beantwoorden
 2. Marion 25 juli 2015

  Jaaaa, ik ga over anderhalve week eindelijk! Ik kan niet wachten. Ik heb gelukkig alleen nog maar goeie verhalen gehoord. Fijn weekend!
  Marion onlangs geplaatst…Dream Or DonateMy Profile

  Beantwoorden
 3. Morgaine 25 juli 2015

  Ja nou ja, ik ga zo eerst naar Scheveningen, Billy Elliot bezoeken samen met mijn beste vriendin die ik l 40 jaar ken, daarna zet zij mij af bij mijn ouders die al maanden aan het plannen zijn, dat ze 12.5 jaar gehuwd zijn, en de planning is BBQ… maar dan gewoon in de tuin… Echt al twee maanden zijn ze bezig met inslaan he….

  We gaan het merken!
  X
  Morgaine onlangs geplaatst…VlinderenMy Profile

  Beantwoorden
 4. Nesrin 25 juli 2015

  Ik heb niks met deze gele figuren. Verschrikkelijke ikke deel 1 en 2 vond ik leuk maar ik was niet onder de indruk van die gele poppetjes.

  Fijn dat jij twee uur lang met een big smile daar hebt gezeten 😉

  Beantwoorden
 5. Nina 25 juli 2015

  Jaaaa ik wil deze film ook nog zien. Fijn om te lezen dat je het een leuke film vond, na de verschillende verhalen Over de film zat ik namelijk wat te twijfelen. Lekker zo’n weekend met lezen en goed dat je een bezoekje aan de sportschool brengt! Vandaag zouden we naar sprookjes wonderland met het gezin maar aangezien het weer hebben we koekjes gebakken en vanavond uit eten. Morgen weer werken… Fijn weekend!
  Nina onlangs geplaatst…Weekly Wednesday 12: 15 t/m 21 juliMy Profile

  Beantwoorden
 6. Andrea 25 juli 2015

  HAha zo leuk! Ik ben heel benieuwd. Ik ga morgen 🙂
  Andrea onlangs geplaatst…My marathon secrets: SightrunningMy Profile

  Beantwoorden
 7. Marlissa 25 juli 2015

  Leuk en ook een leuke foto. Ik ben niet zo fan van de minions, maar ga morgen ook naar de film. Ik ben benieuwd.

  Beantwoorden
 8. Sammie 28 juli 2015

  Oeh dit klinkt heel erg gezellig! Wil de film uiteindelijk ook nog wel een keer zien
  Sammie onlangs geplaatst…De antwoorden..My Profile

  Beantwoorden
 9. Marlijn 30 juli 2015

  Ik ben geen fan van de verschrikkelijke ikke.. ik heb de film niets eens afgekeken.. haha misschien ben ik raar. Ik vind de gele mannetjes wel leuk om te zien dus ik denk dat ik deze films leuker vind dan de ‘gewone’. Grappig die foto met die banaan. Een vriendin van mij is groot fan en alles wat ik tegenkom van minnions maak ik een foto van.. en dat is best vaak.
  Marlijn onlangs geplaatst…Keukenmachine kopen? Ik vertel alles over mijn keukenprinsMy Profile

  Beantwoorden
 10. Lies 30 juli 2015

  De minions!! Ik heb er ook verschillende dingen over gehoord, maar ik Denk dat heel veel mensen deze film ook koppelen aan verschrikkelijke ikke, en dat moet je niet doen, het is een film op zichzelf! Mij lijkt ie geniaal!
  Lies onlangs geplaatst…Some tips!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge