Nagenieten!

Ik ben nog steeds een beetje aan het nagenieten van mijn heerlijke weekend. Deze begon zaterdagochtend rustig aan. Om 11 uur had ik met mijn vriendinnetje Laura afgesproken om te gaan winkelen (in Amsterdam). Tijdens het afrekenen van een van onze eerste aankopen kwamen we er achter dat het Glamour-day was. Voordat er afgerekend werd moesten we dus eerst een glamour zien te bemachtigen! We besloten eerst een broodje te eten bij de Hema, waar we een ware fotoshoot hadden, dan bij de AH een glamour te scoren en dan weer terug naar de winkel om de artikelen MET 20% korting af te rekenen. Bij de Hema bleek het foto week te zijn en werd er door een professionele fotograaf gratis een foto van ons gemaakt, erg leuk!

Bij de tweede AH vonden we wat we zochten: de twee laatste Glamours (die waren bijna overal uitverkocht..) en toen kon het winkelen weer beginnen! Ik kocht uiteindelijk een trui, een vest, een bodylotion van de Rituals, schoenen en een heerlijk luchtje van Chanel. Ik ben er allemaal zo blij mee! Na al dat winkelen waren we uitgeput. Laura haar vriendje een lekkere maaltijd voor ons en de rest avond zaten we lekker op de bank tv te kijken. Ik had er moeite mee maar ik heb mezelf uiteindelijk toch naar huis weten te slepen!

De volgende dag hadden Michael en ik ook weer een druk programma. Zijn vader was jarig. We gingen daar dus op visite. Verder wilde ik van het mooie weer gebruik maken en lekker naar het strand. Dus nadat we op visite waren geweest zijn we doorgereden naar het strand waar we heerlijk hebben gewandeld. Toch konden we niet te lang treuzelen: er stond ook een bezoek bij een vriendin op het programma, zij verhuisde 1,5e maand geleden naar Krommenie en haar huis moest natuurlijk bekeken worden. Om tot slot door te rijden naar Amstelveen waar  Michael en ik eerst samen wat aten en waar Michael een magic ‘toernooitje’ (het was eigenlijk geen toernooi maar ik weet niet hoe ik het beter kan noemen… en magic is een soort van kaartspel voor de nieuwsgierigen…) speelde en waar ik lekker een boekje las. Toen we thuis kwamen zijn we meteen ons bed in gedoken om onze nieuwe werkweek weer fris en fruitig te kunnen beginnen!

Waren jullie op de hoogte van de Glamour-day? En nog gebruik gemaakt van de fijne kortingen?

8 Comments

 1. Sylvia 2 oktober 2013

  Leuke foto met je vriendinnetje 🙂 Ik was niet op de hoogte van Glamour-day, maar ik volg die dingen eigenlijk niet 😉

  Beantwoorden
 2. Laura Shanna 2 oktober 2013

  De foto is echt leuk geworden bil! En we hebben super veel mooie spulletjes gekocht! Ik zie dat je een erg drukke zondag had! Geen tijd meer gehad voor een lange duurloop zeker?

  Beantwoorden
 3. Zus 2 oktober 2013

  Wat een leuke verrassing, wanneer je aan het winkelen bent en je opeens 20% korting krijgt bij vele winkels. Andere jaren sloegen wij onze wintervoorraad in tijdens de Glamour-day, maar helaas of misschien wel geluk we moesten werken.

  Beantwoorden
 4. Sassie 3 oktober 2013

  Wat een leuke foto’s! Ik wist helemaal niets van de Glamour-day..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge