Niet plakken maar kussen

Sommige mensen vinden Valentijn maar een stom commercieel gedoe, anderen zijn er weer helemaal dol op. Ik zelf hang ergens in het midden. Ik vind het op zich geen vervelende gedachte om een dag eens extra stil te staan bij de mensen waar je dol op bent, en die eens lekker in het zonnetje te zetten. Maar ik ben het er ook wel weer mee eens dat elke dag hier een goede dag voor is en dat dat niet per se op 14 februari hoeft. Nu zit deze datum ook precies tussen de verjaardagen van Michael en mij in, dus om nou met Valentijn elkaar nogmaals te overspoelen met cadeautjes vind ik wat overbodig. Maar samen wat leuks doen vind ik wel een heel goed idee.

Ik kwam gisteren trouwens ook nog een super leuke actie van de Post NL tegen die ik graag met jullie wilde delen: als je op 13 februari een kaartje of brief (envelop what ever) frankeert met een kus (van lippenstift) wordt hij gratis (binnen Nederland) verzonden! Voor meer informatie kan je hier kijken. Dus wil jij je geliefde (of een gewone vriend/vriendin of familielid) verrassen met een lief berichtje op Valentijn kan dit gratis en voor niets. Ik vind het een heel erg leuk initiatief! Ik zie het ook al helemaal voor me hoe alle mannen in Nederland hun lippen knalrood stiften en een dikke pakkert op de envelop zetten. Of slaat mijn fantasie nu te veel op hol?

Wat ik aanstaande zaterdag zelf ga doen weet ik nog niet zo goed. Ik ga in ieder geval mijn bril ophalen (ja, ja, het is zo ver.. mijn eerste bril! Maar daar later meer over), en voor de rest ligt de dag nog een beetje open. Wat wel zeker is is dat ik hem doorbreng met Michael (dat je het even weet binkie ;)). Kansmakers van dingen om te doen zijn:

– De dag beginnen met een ontbijtje op bed (voor mij dan ;))
– Samen wat lekkers bakken/koken en het samen opsmikkelen
– Juist niet samen koken en gewoon uit eten gaan 😉
– Een strand of boswandeling maken (als het weer het toe laat). Met zo’n wandeling kun je mij in ieder geval altijd (nou ja, als het weer het dus toe laat) blij maken!
– Met een flesje lekkere wijn een film kijken samen op de bank
– Ik heb dit jaar nog steeds niet geschaatst, iets wat ik nog heel graag wil doen, ben alleen bang dat ik Michael niet zo ver krijg :(..
– En vergeet natuurlijk dat kaartje niet de 13e te versturen!

Een combinatie van bovenstaande klinkt helemaal ideaal. Beginnen met een lekkere wandeling. dan samen uitgebreid koken en tafelen en tot slot met een lekkere fles wijn een film kijken op de bank. Ik heb er nu al zin in!

En, gaan jullie nog wat speciaals doen met Valentijn?
20150210_203650

18 Comments

 1. Kim 11 februari 2015

  Super leuk idee inderdaad van Post NL! Ik denk dat ik zaterdag een relax dag inplan. Ff helemaal niks is soms ook fijn!
  Kim onlangs geplaatst…Opening BAQ Brood & CaféMy Profile

  Beantwoorden
 2. Danielle 11 februari 2015

  Leuke ideetjes!!

  Helaas was mijn vriend het straal vergeten en heeft hij met zn moeder afgesproken.. zucht.. haha
  Danielle onlangs geplaatst…Hardlopen | Groet uit Schoorl – DONE!My Profile

  Beantwoorden
  • Bente 11 februari 2015

   Hahah nou dan toch minimaal een ontbijtje op bed eisen 😉

   Beantwoorden
 3. sammie 11 februari 2015

  Vind het een leuke actie van Postnl en alleen daarom ga ik denk dit jaar maar een kaartje sturen 🙂 Valentijn doen wij niet echt aan.
  sammie onlangs geplaatst…45 minuten afstand.. een wereld van verschil..My Profile

  Beantwoorden
 4. Laura 11 februari 2015

  Ik ben helaas met Valentijn niet in Nederland, dan ben ik nog steeds op vakantie in Londen 🙂 . Helemaal niet erg! Leuk idee van PostNL, ik heb alleen al mijn valentijns kaartje(s) op de bus gedaan.. 1 voor mijn mams, 1 voor mijn zusje en 1 voor mijn lieve vriendje die ik besteld heb via Greetz (heel handig dan kun je een verzenddatum kiezen). Ik denk dat ik er ook een beetje tussenin hang.. ik vind ‘iets leuks doen samen’ dan ook altijd het leukst. Liefs, Lau

  Beantwoorden
 5. Esther 11 februari 2015

  Ik ben ook iemand die niet per se cadeautjes hoeft met valentijnsdag, ik ben meer van het gebaar. Een kaartje of gewoon even een extra keer ‘ik hou van jou’ zeggen. Wij gaan zaterdag een nachtje weg, omdat mijn vriend vorige week jarig was en ik hem dat heb gegeven voor zijn verjaardag!
  Wat grappig dat je zaterdag je eerste bril op gaat halen. Ik heb hem gisteren opgehaald en wat is dat wennen zeg! Heb altijd lenzen gehad, maar dit kijkt zo vreemd. Krijg er echt nog een beetje hoofdpijn van hihi!

  Beantwoorden
 6. Lou's corner 11 februari 2015

  Oh zo een leuke ideetjes!
  Ideeen hebik altijd wel maar kadotjes… ik vind het ook niet echt nodig, ik heb liever iets te samen doen dan een kadotjes te geven want ik heb echt moeiete om er te vinden 🙂

  Beantwoorden
 7. jackie 11 februari 2015

  wat een leuke actie van postnl…
  echt aan valentijn doe ik niet, al vond ik die bloemen vorig jaar waarvan ik echt geen idee had van wie ze kwamen toch wel leuk…
  jackie onlangs geplaatst…Flower DelightMy Profile

  Beantwoorden
  • Bente 11 februari 2015

   Oh wauw, anonieme bloemen! Dat is spannend 😉

   Beantwoorden
 8. Milex 11 februari 2015

  Beantwoorden
 9. Rianne 11 februari 2015

  Jaaa ik las het ook vandaag over die actie van Post NL! Stelde me ook al voor hoe al die mannen met lippenstift van moeder/zus/vriendin liepen te klooien haha!
  Ik weet nog niet wat ik en mijn vriend zaterdag gaan doen. Waarschijnlijk lekker samen koken en daarna filmpje oid, niets heel speciaals.

  Beantwoorden
 10. Wanda 11 februari 2015

  Toevallig vier ik zaterdag mijn verjaardag, was de 9e jarig, maar anders hadden we er ook niet echt wat aan gedaan. Zijn gewoon niet zo romantisch ingesteld…
  Wanda onlangs geplaatst…7 Nadelen van ouder worden…My Profile

  Beantwoorden
 11. Anouk 11 februari 2015

  Ja! Ontzettend leuke actie he!! Ik wil zeker wat brieven op de post doen… wat een super leuk idee! Klinkt best prima hoor… een boswandeling en uit eten, beter kan een dagje speciaal voor de liefde niet zijn. Wij hebben een aparte Valentijnsdag, het is hier carnaval, haha!
  Anouk onlangs geplaatst…TUESDAY TRAVEL NOTES: HANDIGE TIPS EN REISWEETJES#4My Profile

  Beantwoorden
 12. Sara - Window On My Wardrobe 11 februari 2015

  Ik heb net dezelfde mening over Valentijn. Ik ben er niet zo fanatiek mee bezig, maar ik vind het wel altijd een leuke gelegenheid om iets gezellig te doen met iemand die je lief hebt. Ik ga op Valentijnsavond samen met mijn vriend op restaurant, lekker relaxed eten met een goede fles wijn erbij. Heerlijk!

  x Sara
  Sara – Window On My Wardrobe onlangs geplaatst…Warm Silver Make-up LookMy Profile

  Beantwoorden
 13. Lies 11 februari 2015

  Wat een leuke actie van PostNL! Ik was zelf niet echt van plan om een kaartje te sturen, maar zit er nu toch over na te denken. Ik ga niet echt wat speciaal doen met Valentijnsdag. Denk dat ik er gewoon een gezellig filmavondje van ga maken met mijn moeder samen.
  Lies onlangs geplaatst…Random Favorites – JanuariMy Profile

  Beantwoorden
 14. Raounak 12 februari 2015

  Leuk lijstje! Veel plezier zaterdag <3! Ik heb zelf een dagje Amsterdam gepland met een vriendin, gewoon om op de dag der liefde niet alleen te zijn.
  Raounak onlangs geplaatst…Update #2: Less is moreMy Profile

  Beantwoorden
 15. Nesrin 12 februari 2015

  Wat een leuk idee van PostNL. Een kaartje naar België is dan twee kussen? 😉

  Leuk geschreven (binkie Michael lachkick!), ik doe zelf niks aan Valentijn.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn trouwdag, jurk & huwelijkMy Profile

  Beantwoorden
 16. zomersproetje 12 februari 2015

  Vind het ook een hele leuke actie van PostNL! Mijn man en ik doen niet aan valentijn. Wel heb ik me dit jaar opgegeven voor een leuk secret valentijn project (van Anita en Nicole) waar ik een blogger mee in het zonnetje ga zetten en omgekeerd. Dus verwacht ieder moment een lief/leuk kaartje in mijn brievenbus ;-). Alvast een heel fijne valentijnsdag, wat jullie ook gaan doen…!!
  zomersproetje onlangs geplaatst…Happy #5My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge