Nieuw!

Afgelopen woensdag ging ik met mijn moeder naar Deventer. Om de stad te bekijken maar vooral om te winkelen. Dat is iets wat mijn moeder en ik samen heel goed kunnen! Zo dus ook woensdag. Ik had laatst al bij de h&m een leuk vestje gezien maar niet gekocht. Toch was ik hem niet vergeten. Wonder boven wonder was er in Deventer ook een h&m én hadden ze het vestje in mijn maat, SCORE! 

Daarna zijn we heel veel leuke winkeltjes in gegaan met woonaccessoires, een spelletjeswinkel en zelfs een stempelwinkel. Al kochten we hier niks. Bij de c&a kon ik wel slagen. Daar kocht ik een donker grijze spijkerbroek. Die had ik niet meer en had ik dus weer nodig! 😉 Door de regen besloten we ook nog even de Superstar in te gaan, een winkel waar ik normaal gesproken echt nooit kom. Ik snuffelde een beetje door de sale rekken en daar zag ik een super schattig kort broekje, in het geel. Iets wat ik normaal gesproken echt nooit zou passen maar wat ik nu wel deed en ik was blij verrast: hij stond erg leuk. En het fijne van dit broekje is dat hij niet zo ultra kort is als de korte broeken die ik normaal gesproken draag maar meer tot halverwege mijn bovenbenen komt. Nog steeds kort maar iets gekleder. En hij heeft een super schattig printje van bloemen (al zag ik dat dit niet goed te zien was, ik heb een niet al te duidelijke foto gemaakt…). Ook kocht ik bij de Superstart nog een simpel wit t-shirtje. 
Verder kocht ik een paar dagen voor onze mini vakantie nog een nieuwe donker blauwe spijkerbroek bij de v&d. Daar kan je er ook nooit genoeg van hebben toch? En nog een paar kleine dingen (zoals drie nagellakjes die ook erg nodig waren…). Al met al een zeer geslaagde shopdag dus. 
Hopelijk krijgen we de komende weken nog een paar dagen mooi weer zodat ik mijn nieuwe broekje nog een keer aan kan doen! Voor dat vest en die lange broeken heb ik nog genoeg kansen in de herfst en winter. Ik kan nooit wachten met het aan doen van mijn nieuwe kleding, ik wil het liefst alles tegelijk aan. Al lijkt me dat in dit geval niet het beste idee ;)!
Hebben jullie dat ook? Of wachten jullie het perfecte moment af om nieuwe aankopen voor het eerst aan te doen?

2 Comments

  1. Sassie 14 augustus 2013

    Leuke items heb je geshopt!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge