Omkoping

Toen ik een aantal maanden geleden weg ging bij mijn stageplek had ik als afscheid chocolate chip cookies gebakken. Een groot succes! Gisteren begon ik bij mijn nieuwe baan. Ik dacht: laat ik in plaats van goed eindigen dit keer goed beginnen en als welkoms cadeau diezelfde chocolate chip cookies maken ;). Ook dit keer waren ze een groot succes! ’s Ochtends zette ik ze in de koelkast en zodra mijn collega’s binnen druppelde kreeg ik meteen de vraag: hey, heb jij die koekjes mee genomen? JA! In de middag, even na de lunch kreeg ik de vraag of ze al opgesnoept mochten worden. Natuurlijk, daar zijn ze voor. Zelf kon ik het ook niet laten om er twee naar binnen te werken. Mhh wat zijn die dingen lekker!
Ik mag hopen dat ik met deze omkoping een goede eerste indruk heb kunnen achterlaten. Een goede start is namelijk het halve werk ;). Ik zag toen ik weg ging dat er nog een paar koekjes over waren. Misschien dat ik straks op het werk dus geluk heb en er snel nog 1tje naar binnen kan gooien. Ik was trouwens van plan om een recept van deze heerlijke koekjes online te zetten. Ik was vrolijk begonnen met het bakken ervan en bedacht me dit pas toen ze al in de oven stonden… Geen foto’s dus gemaakt van de ingrediënten en dat soort dingen. Als jullie toch benieuwd zijn naar het recept moeten jullie het laten weten en dan zal ik hem alsnog op mijn blog zetten!
Wat denken jullie, goed idee om mijn collega’s zo in te palmen :P?


6 Comments

 1. Ingrid 4 september 2013

  Lijkt me heerlijk! Je kunt er ook meteen een goede gewoonte van maken en elke maandag koekjes bakken voor op je werk :)!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 7 september 2013

   Haha nee ik denk niet dat die gewoonte er gaat komen, het kan ook teveel van het goede worden 😉

   Beantwoorden
 2. Sassie 7 september 2013

  Heerlijk zeg! Goed idee om je collega’s in de palmen 😉

  Beantwoorden
 3. Marlies 13 september 2013

  Ze zien er heerlijk uit. Je eerste indruk is vast helemaal goed 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge