Plog!

Ik ben zelf nogal nieuwsgierig aan gelegd (tot vervelends aan toe, ik wil altijd alles weten ;)). Weekoverzichten met foto’s en plogs (oftewel PhotoLOG, waarbij je met foto’s laat zien wat je op een bepaalde dag hebt gedaan) zijn dan ook één van mijn favoriete blogs om te lezen. Nu maak ik zelf over het algemeen niet genoeg foto’s in een week om zo’n overzichtje te kunnen maken maar afgelopen donderdag was ik een dagje vrij en dacht ik: laat ik het ook eens proberen. Dus bij deze presenteer ik jullie mijn aller eerste plog! 

Afgelopen donderdag was ik dus lekker een dagje vrij vanwege Hemelvaartsdag. Ik heb goed gebruik gemaakt van dit extra dagje!

 Oeps, de wekker stond uit en het plan was om uit te slapen, maar ja.. door dat verdomde ritme van me werd ik al om kwart over 6 wekker. No way dat ik er toen uit zou gaan! Ik heb me nog even omgedraaid en om half 8 ben ik er toch maar uit gegaan. Het eerste wat ik op een vrije dag doe is een bullitje pakken, computer opstarten en blogs lezen, heerlijk!

 Hmm, aan het genieten van mijn guilty pleasure! Het is dat ik geen koffie lust (helaas) maar zonder bullit word ik gewoon echt niet wakker. Na mijn blogjes lezen vond ik het tijd worden om een wasje te draaien (dan begint de dag zo lekker productief :)).

 Tijd voor het pre-ontbijt! Een heerlijke smoothie met aardbeien, frambozen en blauwe bessen uit de vriezer. Met banaan, een beetje yoghurt en chia zaadjes. Even mixen met de staafmixer en je verrukkelijke, koude smoothie is klaar (één voor mezelf en één voor Michael)

De sportschool was gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag en het hardlopen was er al weer twee weken niet meer van gekomen dus ik besloot een rondje te gaan hardlopen. Ik dacht een kilometer of 3/4… maar het ging zo lekker dat ik er uiteindelijk ruim 8 liep! Heel fijn als dat zo goed gaat :).

 Tijd om onder een warme douche te springen (aangezien het regende toen ik aan het rennen was, dat werd uiteindelijk dus redelijk fris). Om me vervolgens eens aan te kleden (dat was rond 12 uur en werd dus wel eens tijd!).

 Mijn echte ontbijt was er tot nu toe een beetje bij ingeschoten, Met wat overgebleven groente (champignons, courgette en ui) maakte ik een lekkere omelet voor zowel Michael als mij. Niet lang daar na was het tijd om de stad in te gaan: daar had ik afgesproken met mijn vriendinnetje Laura!

 We gingen ‘even’ ergens wat drinken en bijpraten. Na een paar drankjes kregen we toch wel weer een beetje honger en besloten we ook maar meteen wat te eten te bestellen (rond een uur of 3). Laura ging voor een tomatensoep, en ik koos voor een tosti van bruin brood met mozarella, tomaat en pesto, mmmmh lekker!

 Rond 5 uur ging Laura weer weg. Voor mij was het ook weer tijd om naar huis te gaan want Michael en ik zouden lekker uit eten gaan. Michael was aan het computeren en vaak kom ik er dan gezellig even naast zitten: zo ook donderdag weer. Rond een uur of 6 gingen we de stad in. Het werd een leuk tapas restaurantje in Zaandam!

 Er bleek een ‘verrassings menu’ te zijn, waar je eerst koude tapas kreeg, vervolgens warme tapas en tot slot nog een toetje! Holy moly wat was dat veel!  Erg lekker, dat ook, maar ook HEEL erg veel (zoals je wel kan zien op de foto’s ;)). We kregen het dan ook niet op. Michael besloot ook maar het toetje over te slaan. Ik sla nooit een toetje over en ik koos voor de ‘Creme Catalana’, een soort creme brulee. Ook erg smakelijk (al kreeg ik het niet helemaal op en vergat ik er een foto van te maken!).

Rond kwart over 9 waren we weer thuis. Propvol! Ik en dan ook op de bank geploft en heb nog even tv gekeken. Om half 11 hield ik mijn ogen amper nog open en was het dus tijd om de tandjes te poetsen en weer naar bed te gaan. De volgende dag (gisteren dus) moest ik ook weer werken dus dan is half 11 een prima tijd om naar bed te gaan 🙂
En dat was mijn dag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

3 Comments

 1. Ingrid 31 mei 2014

  🙂

  Beantwoorden
 2. Sas 3 juni 2014

  wat een leuk overzichtje. Die sport watch lijkt me zo fijn

  Beantwoorden
 3. Ines 6 juni 2014

  Ziet er uit als een fijne dag!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge