Post #2

Een paar weken geleden schreef ik al hoeveel ik van post hou. Ik kreeg van mijn vriendinnen de volgende dag meteen super blije berichtjes van ‘Wat leuk dat je een brief hebt gestuurd’, en dingen in die trant. Erg leuk om te horen dat ze blij waren met mijn actie. Van mijn nichtjes hoorde ik helaas niets. Ik twijfelde al een beetje of ik het adres wel goed had opgeschreven of niet… Maar afgelopen maandag kreeg ik opeens een kaartje van Amsterdam in de bus, van mijn nichtjes! Super leuk! 
En daar hield het feest niet op, de volgende dag hadden Michael en ik weer post in de brievenbus. Een uitnodiging voor het afscheidsfeestje van 2 vrienden die in september voor 7 maanden naar Azië vertrekken. Echt heel erg leuk om die uitnodiging te krijgen via de post en niet alleen via Facebook (waar we ook al een uitnodiging hadden ontvangen). 
Tijdens de high tea in het Amstel hotel afgelopen dinsdag had ook mijn tante nog een verrassing. Ze had op mijn blog gelezen dat ik nergens briefpapier kon vinden en toevallig wist zij wél waar dat verkrijgbaar was. Ik werd dus verrast met super schattig brief papier met vlindertjes erop. Ik ben er helemaal blij mee en heb nu al weer zin om (op mijn nieuwe briefpapier) brieven te gaan schrijven en versturen! Omdat ik zo lyrisch ben van post ontvangen (en versturen, ik kon ook niet wachten op de reacties van de brievenontvangers ;)) dus nog maar een keer een ode aan post!

6 Comments

  1. Sassie 5 augustus 2013

    Post is zo leuk om te versturen/krijgen!

    Beantwoorden
  2. Laura 5 augustus 2013

    Jaaaa, post is zo leuk. Ik doe het echt te weinig.

    Beantwoorden
    • Bente de Heij 5 augustus 2013

      Ik probeer het nu weer vaker te doen. Met succes, had vandaag weer een brief in de bus! Super leuk 😀

      Beantwoorden
  3. Debbie 12 augustus 2013

    Ja post krijgen is heerlijk…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge