Post!

Post krijgen vind ik echt ontzettend leuk! Maar dan wel leuke post.. Van rekeningen krijgen ben ik minder fan ;). Maar van post zoals kaartjes of brieven kan ik echt heel erg blij worden! Dat is ook één van de redenen dat ik twee jaar geleden besloot om een abonnement op een weekblad te nemen: elke week leuke post voor mij! Nu de vakanties weer voor de deur staan is de kans op leuke kaartjes groter dan normaal. Ik hoop dat we er dit jaar veel mogen ontvangen!

Voordat ze de
brievenbus in gingen.

Naast post krijgen vind ik het ook leuk om te versturen. Ik kan me voorstellen dat meer mensen het leuk vinden om post te krijgen en dat is dan ook de reden dat ik het leuk vind om te versturen: andere mensen blij maken! Vroeger (toen ik een jaar of 10 was) schreef ik regelmatig brieven naar mijn nichtje. En zodra de brief op de post gedaan was, was het weer vol spanning afwachten wat ik terug kreeg! Goed, ik hou dus van post. En daarom besloot ik donderdag om weer eens wat brieven te versturen! Het werden er uiteindelijk drie. Ik ga er vanuit dat de postbodes op dit moment geen staking houden en dat op het moment dat deze post (onbedoeld woordgrapje) online komt, de brieven al ontvangen zijn!

Ik stuurde een brief naar mijn nichtjes (die wonen samen, en één van die nichtjes is hetzelfde nichtje waar ik vroeger altijd brieven naar schreef), en nog twee naar twee vriendinnetjes. Geen ellenlange verhalen maar gewoon een leuk persoonlijk briefje! Ik heb zelfs nog de stad afgezocht op zoek naar leuk postpapier (daar had ik vroeger zoveel verschillende van!), maar dat kon ik helaas nergens vinden (iemand enig idee waar ik dat kan kopen?). Ik vind post krijgen ook veel leuker en persoonlijker dan een e-mailtje of een whatsappje, en ik kan me niet voorstellen dat ik daarin de enige ben. Dus bij deze: een ode aan de post!

Sturen jullie nog wel eens iemand zomaar een kaartje of brief? En vinden jullie post krijgen ook zo leuk?

12 Comments

 1. Unknown 20 juli 2013

  Wow wat een fantastische pen! Dikke bling!

  Beantwoorden
 2. Ingrid 20 juli 2013

  Eigenlijk had ik nog een viérde brief verwacht :)!

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 21 juli 2013

   Na drie handgeschreven brieven ging het niet meer maar ik ben zeker nog niet uitgeschreven!

   Beantwoorden
 3. Kimberley 20 juli 2013

  Leuk dat je dit doet! Ik stuur eigenlijk nooit post (behalve ansichtkaarten) maar zou het vaker moeten doen 😀

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 21 juli 2013

   Jaa ik vind het zelf ook heel leuk. Kreeg meteen ook hele leuke reacties van mijn vriendinnen toen ze hem hadden ontvangen!

   Beantwoorden
 4. ikbenirisniet 20 juli 2013

  Jaaa i <3 post! Ik probeer steeds meer échte post te versturen, zoveel leuker dan mailen of whatsappen 😀 Ik probeer er ook altijd hele knutselwerkjes van te maken, hihi.

  Beantwoorden
 5. sylviakuijsten.com 20 juli 2013

  Ik stuurde toevallig afgelopen weekend nog een kaartje naar mijn ouders vanuit Zeeland 🙂

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 21 juli 2013

   Iedereen zou kaartjes moeten sturen als ze op vakantie zijn. Zo leuk om te ontvangen!

   Beantwoorden
 6. Debbie 21 juli 2013

  Post krijgen is zeker leuk, ik ben er eigenlijk net mee gestopt vanwege de hoge kosten die het met zich meebracht.

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 22 juli 2013

   Het is idd duurder dan een mailtje of smsje, maar als je zelf een beetje aan het knutselen gaat ben je op zich alleen geld voor postzegels kwijt toch?

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge