Roadtrip Rotterdam en Lazy zaterdag

Afgelopen vrijdag gingen we met een volgeladen auto naar Rotterdam. Er trad een fantastische metal band op uit Canada in Rotterdam… aldus Michael. Hij en zijn 2 metal vriendjes moesten er per se heen en ik offerde me op om hen er naartoe te brengen. Mijn vriendinnetje Laura had namelijk aangeboden om mee te gaan zodat ik me niet alleen in Rotterdam hoefde te vermaken. We besloten naar de film te gaan, Despicable me 2. Fantastische film! Michael en ik keken afgelopen dinsdag nog snel deel 1 want die had ik ook nog nooit gezien. Ik heb de hele film met een lach op mijn gezicht gezeten, ik raad hem dan ook iedereen van harte aan!

Terug naar de roadtrip… Zes uur vertrokken we vanuit Zaandam en na 2e kwamen we weer thuis aan. Ik was helemaal gesloopt van het auto rijden en van het  naar een 3D film kijken dus ik was blij toen ik gisteren eindelijk in bed lag. Michael en zijn vrienden waren helemaal gelukkig geworden van het geschreeuw van die bandjes, en Laura en ik waren helemaal gelukkig van de film. Heel veel gelukkigheid dus. Gisteren moesten Michael en ik op de hondjes van zijn ouders passen (wat een schatjes zijn dat toch!). Dit besloten we op de volkstuin van zijn ouders te doen. We hebben heerlijk gechilld in het zonnetje (pfoe dat was warm!) en ’s avonds kwamen er nog wat mensen langs om te barbecueĆ«n. Een heerlijke avond met veel kaartspelletjes, drankjes en gezelligheid.

Vandaag nog een zonovergoten dag vol heerlijkheid. Hier in de buurt spelen wat bandjes over dag. Daar gaan we waarschijnlijk nog even kijken en verder lekker van het zonnetje genieten en misschien kan ik er nog ergens een hardloopsessie tussen proppen.

Hebben jullie nog een beetje van het zonnetje kunnen genieten?

4 Comments

 1. Sassie 7 juli 2013

  Zelf lekker op het balkonnetje gezeten, heerlijk! Wat een lieve foto’s zeg.

  Beantwoorden
 2. Iris 7 juli 2013

  Ahh, Despicable me 2! Ik zoek meteen even op wanneer die draait. Zo veel zin in, dat meisje is zo superduperschattig haha. En wat een lief hondje <3 Ik ben gisteren nog wel wezen hardlopen maar ik had een beetje onderschat hoe warm het was. Ik ben meer een wintermeisje en niet echt gemaakt voor warm weer, dus dat hardlopen ging niet bepaald goed, haha ach ja. Ik ben wel een beetje bruin geworden in ieder geval! šŸ™‚

  Beantwoorden
  • Bente de Heij 7 juli 2013

   Ja dat hardlopen in de warmte is echt een vak apart… hoewel ik het weer op dit moment echt fantastisch vind, vind ik het hardlopen in de warmte toch wel heel erg zwaar.
   Jaa je moet echt naar die film gaan, echt heel erg van genoten! Hij doet niet onder voor deel 1!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge