Rock around the clock!

Gisteren was het eindelijk zover: het Pearl Jam concert in de Ziggo Dome. Nu moet ik bekennen dat het mijn aller eerste echte echte concert was. Ik ben in mijn leven naar behoorlijk wat festivallen geweest (waaronder twee keer Sziget) en heb dus een hele boel bands zien optreden, maar het was er nog nooit van gekomen dat ik speciaal voor 1 band of artiest naar een concertzaal of arena ging. Tot gisteren dus en man, wat was het fantastisch! Ze zijn echt zo geweldig goed! Ik ben nu dus nog lekker aan het nagenieten.

Michael was gisteren al vroeg klaar met werken (die begint namelijk ook altijd heel vroeg) en besloot me te verrassen door mij op mijn werk op te halen! Bij mij op mijn werk was het redelijk chaotisch maar rond kwart over 5 kon ik toch ook eindelijk mijn computer afsluiten. Tijd voor een biertje! Na ergens op een terrasje te hebben gezeten gingen we ergens wat eten en toen door richting Bijlmer Arena. Ook daar dronken we nog een bierje in de zon want onze vriend die de kaartjes had was er nog niet.

Rond kwart voor 8 konden we dan eindelijk naar de Ziggo Dome. Ik had al 20 minuten gekeken naar de enorme stroom mensen die die kant op ging en verwachtte een bizar lange rij maar we konden meteen door lopen! Duimpje omhoog voor Ziggo Dome! Ook de wc’s zorgen niet voor al te veel vertraging. Het enige waar we even op moesten wachten waren de muntjes maar ook dat was te overzien. En toen was het tijd om de zaal in te gaan. Wauw! Wat zag dat er vet uit. We hadden de meest fantastische plaatsen op de eerste ring, helemaal achteraan zodat we gewoon konden gaan staan zonder dat de mensen achter ons er last van hadden (want er stonden geen mensen achter ons ;)) en we hadden perfect zicht op het podium.

En toen moest het concert nog beginnen! En dat was fenomenaal (dat woord had ik hierboven nog niet gebruikt ;)). Ze zijn ZO goed! Ze hebben uiteindelijk bijna drie uur gespeeld, en alle nummers die ik graag wilde  horen kwamen voorbij. Echt, een fantastisch concert waar ik zonder nadenken morgen weer heen zou gaan!

Gaan jullie weleens naar concerten toe?

5 Comments

 1. Kim 18 juni 2014

  Wat leuk dat je erbij was!

  Beantwoorden
 2. Window On My Wardrobe 18 juni 2014

  Ah echt een fijne band, ik luisterde er veel naar rond m’n 16de (is ondertussen al bijna 10 jaar geleden helaas). Ik ga heel graag naar concerten en festivals, Pukkelpop mis ik geen enkel jaar! 🙂

  X Sara

  Beantwoorden
 3. Ys 20 juni 2014

  Wat veeeet! Lijkt me echt heel erg leuk. Ik ga ook liever naar festivals, maar een concert van een leuke band is ook zeker niet mis 🙂

  Beantwoorden
 4. Sas 24 juni 2014

  Klinkt heel leuk! Ik ben al járen niet meer naar concerten geweest

  Beantwoorden
 5. Dascha Boonstra 27 juni 2014

  Super gaaf 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge